kiz sen niye agliyon seninkiler manyak olmuslar cok harika bence sukredin kizlar sukredin buna da sonra bi sıkıntı cikmasinYeliz doğru söylüyorsun Zaman geçtikçe küçülüyor yaa bende isyanlardayım böyle hayal etmemiştim
Canım ya hep büyük olanlara bakıyorum ondan herhaldekiz sen niye agliyon seninkiler manyak olmuslar cok harika bence sukredin kizlar sukredin buna da sonra bi sıkıntı cikmasin
Ay bende ya buyuklere bakiorum bide kendi memelerimeCanım ya hep büyük olanlara bakıyorum ondan herhaldemoralim bozuluyor orası ayrı hep şükrediyorum ama ne bileyim biraz daha büyük olsaydı sanki ne yapacaksam büyükte küçükte aynı güzel durması önemli
Oyle canim sagol tabiki zaten anca olmayan anlar halimizdenİnşallah canım ya olumlu geçer görüşme dua et benim için ben senin için edcem yani bizim durumumuz da olan herkes için güzel şeyler dileyelim
Benimde hayallerimde 350 cc ve üzeri var açıkçası inşallah küçük yapmaz doktor hasan fındığa yaptırıcam büyük ihtimalVucuda gore degisiyor doktor karar verir sonucta ama, 162 boy 48 kiloya 375 cc var bende. Ama emzirdigim icin ayni zamanda biraz toparlansin diye bu olcu oldu...
Canım seninki kaç cc'ydi bir de boyun ve kilon kaçAy bende ya buyuklere bakiorum bide kendi memelerime
Onca aciya degdimi diyorum yaaaa
Keske bi 400cc olsaymissss
Kizlar yaptirmisken buyuk yaptirin
Benimkiler yapili ama hala kucuk
Isyaaaaannnnnnnnn
Doktorum sinirrr doktorummm deliiiii ettin beniiii
ayyy kizlar bence siz hic olamayan memenizi unuttunuzYeliz doğru söylüyorsun Zaman geçtikçe küçülüyor yaa bende isyanlardayım böyle hayal etmemiştim
Sen dolgun,sexy göğüsler istiyorum de.. Özellikle beklentini isteğini dile getir.. Olabilecek en büyük cc yi kullanır merak etmeBenimde hayallerimde 350 cc ve üzeri var açıkçası inşallah küçük yapmaz doktor hasan fındığa yaptırıcam büyük ihtimal
Ay bende ya buyuklere bakiorum bide kendi memelerime
ayyy kizlar bence siz hic olamayan memenizi unuttunuzyelizcim dur daha senin odemler bile inmedi.hem evlencen cocuk yapcan daha buyur belki hem 350 takildi sana hatirlatayim ben Defne_ efe sen hiccc deme diyorum her firsatta seninkiler sana cuk diye olmus hem dogal duruyor hem seksii
Valla bende arzum 77 den gaza gelsim 400 asagisi olmasin dedim henen bana 420 lik denedi amaliyatta 450 ye kadar deniycem dedi ama tasmis olmamis 415 en iyi durmus memnin muyum memnunum ama insan 400 ustu bile olsa buyugunu istiyir doyumsuz muyuz neAy bende ya buyuklere bakiorum bide kendi memelerime
Evett unuttunuz bence
:)))))
Gözümüz aç bacımValla bende arzum 77 den gaza gelsim 400 asagisi olmasin dedim henen bana 420 lik denedi amaliyatta 450 ye kadar deniycem dedi ama tasmis olmamis 415 en iyi durmus memnin muyum memnunum ama insan 400 ustu bile olsa buyugunu istiyir doyumsuz muyuz ne
Valla bende arzum 77 den gaza gelsim 400 asagisi olmasin dedim henen bana 420 lik denedi amaliyatta 450 ye kadar deniycem dedi ama tasmis olmamis 415 en iyi durmus memnin muyum memnunum ama insan 400 ustu bile olsa buyugunu istiyir doyumsuz muyuz ne
aaa 400lukler bile diyorsa demekki doyumsusuzGözümüz aç bacımBende bazen daha büyüğü olsaydı diyorum sonra yok yok iyidir diyip oturuyorum yerime
Şuan sadece bende 300 cc var sende gelde yanlız kalmayayım canım ya en az takılan benimaaa 400lukler bile diyorsa demekki doyumsusuzben kafami kuma gömücem 300 takilirsa artik
300 cc ama güzel olmuş sonuçtaŞuan sadece bende 300 cc var sende gelde yanlız kalmayayım canım ya en az takılan benim
415 kulağa müthis geliyoooValla bende arzum 77 den gaza gelsim 400 asagisi olmasin dedim henen bana 420 lik denedi amaliyatta 450 ye kadar deniycem dedi ama tasmis olmamis 415 en iyi durmus memnin muyum memnunum ama insan 400 ustu bile olsa buyugunu istiyir doyumsuz muyuz ne
Hangisi güzel olursa,hangi cc sana yakışır beklentini karşılarsa o olsunaaa 400lukler bile diyorsa demekki doyumsusuzben kafami kuma gömücem 300 takilirsa artik
Tşkler arzumcum300 cc ama güzel olmuş sonuçtaCc ye sayısal bakmayın,sonuca bakın
Sorma kiz valla pisman olanlari görunce az olnasin dedim bendeGözümüz aç bacımBende bazen daha büyüğü olsaydı diyorum sonra yok yok iyidir diyip oturuyorum yerime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?