Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

kiz sen niye agliyon seninkiler manyak olmuslar cok harika bence sukredin kizlar sukredin buna da sonra bi sıkıntı cikmasin
Canım ya hep büyük olanlara bakıyorum ondan herhalde moralim bozuluyor orası ayrı hep şükrediyorum ama ne bileyim biraz daha büyük olsaydı sanki ne yapacaksam büyükte küçükte aynı güzel durması önemli

Ay bende ya buyuklere bakiorum bide kendi memelerime
Onca aciya degdimi diyorum yaaaa
Keske bi 400cc olsaymissss

Kizlar yaptirmisken buyuk yaptirin
Benimkiler yapili ama hala kucuk
Isyaaaaannnnnnnnn

Doktorum sinirrr doktorummm deliiiii ettin beniiii

Yeliz doğru söylüyorsun Zaman geçtikçe küçülüyor yaa bende isyanlardayım böyle hayal etmemiştim
ayyy kizlar bence siz hic olamayan memenizi unuttunuzyelizcim dur daha senin odemler bile inmedi.hem evlencen cocuk yapcan daha buyur belki hem 350 takildi sana hatirlatayim ben Defne_ efe sen hiccc deme diyorum her firsatta seninkiler sana cuk diye olmus hem dogal duruyor hem seksii

Benimde hayallerimde 350 cc ve üzeri var açıkçası inşallah küçük yapmaz doktor hasan fındığa yaptırıcam büyük ihtimal
Sen dolgun,sexy göğüsler istiyorum de.. Özellikle beklentini isteğini dile getir.. Olabilecek en büyük cc yi kullanır merak etme

Ay bende ya buyuklere bakiorum bide kendi memelerime
Onca aciya degdimi diyorum yaaaa
Keske bi 400cc olsaymissss
Valla bende arzum 77 den gaza gelsim 400 asagisi olmasin dedim henen bana 420 lik denedi amaliyatta 450 ye kadar deniycem dedi ama tasmis olmamis 415 en iyi durmus memnin muyum memnunum ama insan 400 ustu bile olsa buyugunu istiyir doyumsuz muyuz ne

Valla bende arzum 77 den gaza gelsim 400 asagisi olmasin dedim henen bana 420 lik denedi amaliyatta 450 ye kadar deniycem dedi ama tasmis olmamis 415 en iyi durmus memnin muyum memnunum ama insan 400 ustu bile olsa buyugunu istiyir doyumsuz muyuz ne
Gözümüz aç bacım Bende bazen daha büyüğü olsaydı diyorum sonra yok yok iyidir diyip oturuyorum yerime

Gözümüz aç bacım Bende bazen daha büyüğü olsaydı diyorum sonra yok yok iyidir diyip oturuyorum yerime
aaa 400lukler bile diyorsa demekki doyumsusuz ben kafami kuma gömücem 300 takilirsa artik

415 kulağa müthis geliyooo fotoğrafın var mı canım profilinde görmem mümkün mü acaba?

aaa 400lukler bile diyorsa demekki doyumsusuz ben kafami kuma gömücem 300 takilirsa artik
Hangisi güzel olursa,hangi cc sana yakışır beklentini karşılarsa o olsun
Sen Nasıl bir sonuç beklediğini iyi anlat doktoruna. Korkup aman doğal olsun,büyük olmasın falan dersen üzülebilirsin.. Çünkü bu gibi durumlarda doktorla ellerini korkak tutuyor sanırım.
Ben hiç pamela anderson gibi bir sonuç görmedim henüz Merak etme,öyle aman aman büyüklükte yapmıyor doktorlarımız zaten .

Sorma kiz valla pisman olanlari görunce az olnasin dedim bende O kadar cektigim aciya paraya degsin yillarca memesiz gezmisim buyuk olsun didim amaaaaan anlayan anlasin cokta fifi Ben seksi göguslerimle sahilde salina salina gezmenin hayalini kuruyorum suan....ama 430 da olsa fena olmazdi Ama doktorum israrla hic yakismadi diyo ben 450 ye kadar zorladim diyo... Ama doktoruma cok güveniyorum yaa bir ay sonra kontrolümde bu sefer bacak arkasindan yag aldirmayi sorcam gaza geldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…