Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

300 cc ama güzel olmuş sonuçta Cc ye sayısal bakmayın,sonuca bakın
Ben doktoruma 75 C cup istiyorum dedim kaç cc alır bilemedim şimdi ameliyattan sonra takılan sütyen bedeni 80 b yazıyor . Daha hiç sütyen denemedim sizce kaç olur :)

Büyük hayal ettikleri halde korkularından "ama doğal olsun" diyenlerin şu ana kadar hiç mutlu olduğunu görmedim hepsi diyoki keske daha büyük olsaydı o yüzden kendimizi iyi ifade etmemiz çok önemli
Doğru söylüyorsun ben hep korkmuşumdur 2 portakal koymuş görüntü olur diye hep doğal olsun diye konuştum doktorumla ama Cc söylemiştim

Ben doktoruma 75 C cup istiyorum dedim kaç cc alır bilemedim şimdi ameliyattan sonra takılan sütyen bedeni 80 b yazıyor . Daha hiç sütyen denemedim sizce kaç olur :)
Meme ucundan ve meme altından mezura ile ölçüp sonucu yazarsan kaç beden oldugunu söyleyebilirim

Evet ya gorustugumde anladim bu dr.lar bizden cok korkuyolar aslinda sonuctan ben dedim doktora zaten bana olabilcek en buyugunu istiyorum diyeo kadar hasretlik cekmisim dogal olsun diye tutturmuyorum ben gozume hitap etsin dedim bakalim bende bekliyorum merakla

Kızlar ameliyat sonrası adet gecikmesi normal mi yahu sabahtan beri Yusuf Yusuf modunda dolanıyorum evde öğlen korkudan gidip gebelik testi bile alıp yaptım sonuç negatif ama 8 gün geçti yahu Dr aradım bugün kapalıymış sinir oldum. Bilginiz var mı bu konuda

Ay bana ne güldüler bi bilsen narkozdan uyanmaya çalışırken doktorum gelmiş. Haberim yok nasılsın dedi biri baktımki doktorum ilk sorum kaç Cc taktınız herkes gülmeye başladı sonra
Ay bende uyandigimda sinirlendim güya isyerindeymisim anestezi uzmani uyandirdigi icin canim slkldl,hemen doktorum geldi A....hanim nasilsiniz dedi benim ilk soru kac taktiniz doktor bey 415 diyince derin nefes aldim agladim doktoruma guzel dileklede bulundum elimi sipsiki tuttu.iskolik misiniz dedi bende eveeeet dedim isimi cok seviyorum dedim,onun yaninda o kadar güvendeydimki hic korkmadim,bayag bi güldüler benim hallerime....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…