- 8 Nisan 2016
- 27
- 19
- 8
Ben doktoruma 75 C cup istiyorum dedim kaç cc alır bilemedim300 cc ama güzel olmuş sonuçtaCc ye sayısal bakmayın,sonuca bakın
Benim kas alti yapildiYeliz yildizz Senin yöntem kas altımıydı kas üstümü?
Kesinlikle az degil canim her cc herkesde ayni durmuyo herkesin yapisi fakli kucuk cc baskasi da devasal durabiliyo gayet iyi seninkilerŞuan sadece bende 300 cc var sende gelde yanlız kalmayayım canım ya en az takılan benim
Doğru söylüyorsun ben hep korkmuşumdur 2 portakal koymuş görüntü olur diye hep doğal olsun diye konuştum doktorumla ama Cc söylemiştimBüyük hayal ettikleri halde korkularından "ama doğal olsun" diyenlerin şu ana kadar hiç mutlu olduğunu görmedim hepsi diyoki keske daha büyük olsaydı o yüzden kendimizi iyi ifade etmemiz çok önemli
Canım çok tşk ederim . Sizler böyle yazdınızya içime su serpildi biraz oh be dedim karşıdan güzel duruyor demekkiKesinlikle az degil canim her cc herkesde ayni durmuyo herkesin yapisi fakli kucuk cc baskasi da devasal durabiliyo gayet iyi seninkiler
Var tabiii olmaz mii ama senin yok güvenemiyorunda415 kulağa müthis geliyooofotoğrafın var mı canım profilinde görmem mümkün mü acaba?
Hahaa yarin gozu acar acmaz sorucam zaten canimŞuan sadece bende 300 cc var sende gelde yanlız kalmayayım canım ya en az takılan benim
Benim memelerim esit degildi oyuzden birine 350cc digerine 250ccCanım seninki kaç cc'ydi bir de boyun ve kilon kaç
Meme ucundan ve meme altından mezura ile ölçüp sonucu yazarsan kaç beden oldugunu söyleyebilirimBen doktoruma 75 C cup istiyorum dedim kaç cc alır bilemedimşimdi ameliyattan sonra takılan sütyen bedeni 80 b yazıyor . Daha hiç sütyen denemedim sizce kaç olur :)
Çok gerginler,özellikle gögüs Aran inanılmaz şişmiş..Benim kas alti yapildi
Ay bana ne güldüler bi bilsen narkozdan uyanmaya çalışırken doktorum gelmiş. Haberim yok nasılsın dedi biri baktımki doktorum ilk sorum kaç Cc taktınız herkes gülmeye başladı sonraHahaa yarin gozu acar acmaz sorucam zaten canimbelki seni yalniz birakmam
Benimde ilk sorum kaç cc olmuş :)) 400 demişler o anki rahatlamamı unutamam vallahiAy bana ne güldüler bi bilsen narkozdan uyanmaya çalışırken doktorum gelmiş. Haberim yok nasılsın dedi biri baktımki doktorum ilk sorum kaç Cc taktınız herkes gülmeye başladı sonra
Evet ya gorustugumde anladim bu dr.lar bizden cok korkuyolar aslinda sonuctanHangisi güzel olursa,hangi cc sana yakışır beklentini karşılarsa o olsun
Sen Nasıl bir sonuç beklediğini iyi anlat doktoruna. Korkup aman doğal olsun,büyük olmasın falan dersen üzülebilirsin.. Çünkü bu gibi durumlarda doktorla ellerini korkak tutuyor sanırım.
Ben hiç pamela anderson gibi bir sonuç görmedim henüzMerak etme,öyle aman aman büyüklükte yapmıyor doktorlarımız zaten .
Ayy insallllhhh yaaaÇok gerginler,özellikle gögüs Aran inanılmaz şişmiş..
O şişlik inipte göğüs kafesine yapışırsa o Zaman çıkıntı çok daha belli olur
Yanlış olmasın diye 2 kez ölçtüm :) alt 80Meme ucundan ve meme altından mezura ile ölçüp sonucu yazarsan kaç beden oldugunu söyleyebilirim
Ay bende uyandigimda sinirlendim güya isyerindeymisim anestezi uzmani uyandirdigi icin canim slkldl,hemen doktorum geldi A....hanim nasilsiniz dedi benim ilk soru kac taktiniz doktor beyAy bana ne güldüler bi bilsen narkozdan uyanmaya çalışırken doktorum gelmiş. Haberim yok nasılsın dedi biri baktımki doktorum ilk sorum kaç Cc taktınız herkes gülmeye başladı sonra
Ben nasıl gittiğini anlamadımAyy insallllhhh yaaa
Nezaman sislik gider ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?