Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Ben her ameliyatımdan sonra adet gecikmesi,sancılıı adet görme sorunları yaşadım canım.Sanırım aldığımız narkotik ilaçlardan dolayı böyle oluyor. Karnında hamile gibi şişer panik yapma

Ameliyattan önce bıraktın mi peki
Yaa maalesef ben kötü bir örneğim bu konuda bırakmadım çünkü doktorumla ilk görüşmeye gidip ertesi gün ameliyat oldum. Ameliyattan önceki gece saat 1 den sonra bişey yiyip içmedim ama sabah ameliyata giderken 1 sigara içtim öyle gittim

Şu ana kadar bikinili fotolarımda hep gögüslerimi kapatmısım simdide sütyenle cekilmeye biraz utandım acıkcası napsam ama yorumlarınızıda merak etmiyor değilim valla
Bende senin gibi çekindim koymaya ama sen benim gibi yapma çek koy fikir veren çok olur kafanda bazı şeyler netleşir zaten ilerde koyuyorsun cAnım :)

Ben nasıl gittiğini anlamadım ama hiç boş durmadım haliyle ev hanımıyız 2 çocuk iş güç dışarı gezmezi derken inmişler bence sende biraz bişeylerle ilgilen hem kafan dağılır Hemde inerler
Bende arladaslarla yuruyuse filan cikiyorum az da olsa yuruyorum
Evde dur dur sıkıldim
Halada raporluyum calismaya baslamadim 1 hafta uzatim raporu
Bol su yesil cayla odemleri gidermeye calisiorum

Kızlar yeniyimde kusura bakmayın albüm nasıl olusturuyorum fotoğraf koymak istiyorum su an gögüslerimi görüp yorum yapabilesiniz diye

arzum77 canım ben girerken ameliyata büyük göğüs istiyorum ben silikonluyum diye karşıdan bağırsalarda umurumda değil doğal değil büyük dursun demiştim ama doktorum 300 takmış yinede???

olmamis halini koy bi yirum yapalim fikirde bulunalim
Bende senin gibi çekindim koymaya ama sen benim gibi yapma çek koy fikir veren çok olur kafanda bazı şeyler netleşir zaten ilerde koyuyorsun cAnım :)
KIZLAARRR fotosunu koydum su anki gögüslerimin yorum yapın lütfen kaç cc olur sizce? Gögüs ucundan cevreleyince 80 altından çevreleyince 75 cm dolgun iri iri seksi gögüslerm olsun istiyorum göze çarpsın seksi gözüksün bi kere bıçak altına yapmışken hepten büyük olsun valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…