- 8 Nisan 2016
- 27
- 19
- 8
Daha yeni üye oldum koyucam insVar tabiii olmaz mii ama senin yok güvenemiyorunda
olmamis halini koy bi yirum yapalim fikirde bulunalimDaha yeni üye oldum koyucam ins
Yanlış olmasın diye 2 kez ölçtüm :) meme altı :80
göğüs ucu :94
İLk ay oldukça rahatlar ama değişimin sürmesi altı aya hatta bir seneye kadar sürerAyy insallllhhh yaaa
Nezaman sislik gider ki
Aradaki fark 14 cm,buna göre C cup olmuşsunYanlış olmasın diye 2 kez ölçtüm :) alt 80
göğüs 94
Ben her ameliyatımdan sonra adet gecikmesi,sancılıı adet görme sorunları yaşadım canım.Sanırım aldığımız narkotik ilaçlardan dolayı böyle oluyor. Karnında hamile gibi şişer panik yapmaKızlar ameliyat sonrası adet gecikmesi normal mi yahu sabahtan beri Yusuf Yusuf modunda dolanıyorum evdeöğlen korkudan gidip gebelik testi bile alıp yaptım sonuç negatif ama 8 gün geçti yahu Dr aradım bugün kapalıymış sinir oldum. Bilginiz var mı bu konuda
Şu ana kadar bikinili fotolarımda hep gögüslerimi kapatmısım simdide sütyenle cekilmeye biraz utandım acıkcası napsam ama yorumlarınızıda merak etmiyor değilim vallaolmamis halini koy bi yirum yapalim fikirde bulunalim
Ayyy çok sevindim istediğimde buyduAradaki fark 14 cm,buna göre C cup olmuşsun80 beden yada 75 beden C cup sütyen olur tatlım
Yaa maalesef ben kötü bir örneğim bu konuda bırakmadım çünkü doktorumla ilk görüşmeye gidip ertesi gün ameliyat oldum. Ameliyattan önceki gece saat 1 den sonra bişey yiyip içmedim ama sabah ameliyata giderken 1 sigara içtim öyle gittimAmeliyattan önce bıraktın mi peki
Rica ederimAyyy çok sevindim istediğimde buyduartık küçük diye yakınmayacağım istediğim olmuş çok tşk ederimmm :))
Bende senin gibi çekindim koymaya ama sen benim gibi yapma çek koy fikir veren çok olur kafanda bazı şeyler netleşir zaten ilerde koyuyorsun cAnım :)Şu ana kadar bikinili fotolarımda hep gögüslerimi kapatmısım simdide sütyenle cekilmeye biraz utandım acıkcası napsam ama yorumlarınızıda merak etmiyor değilim valla
Kesi yerlerine fazla su degidirmemeye caliscam yinede
Bide dusjeli de yapiomusunuz acaba?
Bende arladaslarla yuruyuse filan cikiyorum az da olsa yuruyorumBen nasıl gittiğini anlamadımama hiç boş durmadım haliyle ev hanımıyız 2 çocuk iş güç dışarı gezmezi derken inmişler bence sende biraz bişeylerle ilgilen hem kafan dağılır Hemde inerler
1 senemiiiiİLk ay oldukça rahatlar ama değişimin sürmesi altı aya hatta bir seneye kadar sürer
Panik yapma1 senemiiii
4 ay sonra dugunum varrrre
Insallah hemen istedigim forma gelirlerr
Haa tamam anladimmPanik yapmaBir seneye kadar değişmeye devam ediyor demek istedim ben Ufak değişiklikler belki ama farkediliyor..
4 aya kadar oldukça değişir zaten
Şuan sadece bende 300 cc var sende gelde yanlız kalmayayım canım ya en az takılan benim
Hangisi güzel olursa,hangi cc sana yakışır beklentini karşılarsa o olsun
Sen Nasıl bir sonuç beklediğini iyi anlat doktoruna. Korkup aman doğal olsun,büyük olmasın falan dersen üzülebilirsin.. Çünkü bu gibi durumlarda doktorla ellerini korkak tutuyor sanırım.
Ben hiç pamela anderson gibi bir sonuç görmedim henüzMerak etme,öyle aman aman büyüklükte yapmıyor doktorlarımız zaten .
olmamis halini koy bi yirum yapalim fikirde bulunalim
KIZLAARRR fotosunu koydum su anki gögüslerimin yorum yapın lütfen kaç cc olur sizce? Gögüs ucundan cevreleyince 80 altından çevreleyince 75 cm dolgun iri iri seksi gögüslerm olsun istiyorum göze çarpsın seksi gözüksün bi kere bıçak altına yapmışken hepten büyük olsun vallaBende senin gibi çekindim koymaya ama sen benim gibi yapma çek koy fikir veren çok olur kafanda bazı şeyler netleşir zaten ilerde koyuyorsun cAnım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?