Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Senin göğüs dokun varmış yinede ben 375 altına inme

Bence bozma canım bi daha değiştirmeyeceğimize göre elimizdekinin kıymetini bilelimsen nasıl karar verdin 300 cc ye yanlız değilmişim demekki ay sevindim :)

Ben büyük olsun dedim doktoruma tam ameliyata girerken tekrarladım doğal değil büyük olsun demiştim ama o 300 yapmış görücez bakalım sonuçları daha çok yeni şuan. İğrenç görünüyolar yaa

Baby_27 sen daha uyumadınmı canım yarın erken kalkıcaksın:) uykumu tutmadı yoksa

QUOTE="Denizler123, post: 45979054, member: 751738"]Ay seninkilere baktım cok basarılı ve doğal olmus hic silikon olduğu anlasılmıyor harika senin bundan daha mı azdı gögüs dokun canım seninki kas altı mı bir de ?[/QUOTE]
Evet kas altı oldum canım tşk ederim :) seninle aynı diyebilirim doku oranımızı

Ayyy nerde canim evli ve cocuklu olunca uyumak ne mumkuncanta hazirladim yeni benim oglan uyumadi daha dus alcam ohooo zaten uykumda yok gece uzun artik napalimgerginlik diz boyu sorma
Hiççç gergin olma herşey hastaneye girene kadar Nasıl girersen öyle çıkarsın unutma

Ayyy nerde canim evli ve cocuklu olunca uyumak ne mumkuncanta hazirladim yeni benim oglan uyumadi daha dus alcam ohooo zaten uykumda yok gece uzun artik napalimgerginlik diz boyu sorma
Canım seninle gögüs dokumuz benziyor gibi sen kaç beden olmasını istedin sana kaç beden takılacak?

Canım seninle gögüs dokumuz benziyor gibi sen kaç beden olmasını istedin sana kaç beden takılacak?
Benim olculerime gore 300 325 denenicek canim daha buyugunu zannetmiyorumtakilirsa banada supriz olur acikcasi.yarin kendimi iyi hissedersem yazarim hemen zatenboyun omuz genisligin bide protezin goguste nasil durduguda degistiriyo tabi sekli

Benim olculerime gore 300 325 denenicek canim daha buyugunu zannetmiyorumtakilirsa banada supriz olur acikcasi.yarin kendimi iyi hissedersem yazarim hemen zatenboyun omuz genisligin bide protezin goguste nasil durduguda degistiriyo tabi sekli
Umarım 325 takar benim doktorum lafını bile etmedi 275 diyordu zor ikna ettim 300 cc diye

Peki jac cc olacagini konusmadiniz mi deneme yapilmadimi ben amaliyat oncesi 400 dedim doktor atlet giydirp icime 420 lik koyup bakti 450 ye kadar denerim dedi,daha cok yeni biraz sabir 300 cc ama belkide senin vucut ölcunde 375 gibi durur,zamanla kivana gelip hos gözukur canini slkma,doktorlar korkuyo buyuk yapmaya ben bu konyda arastirmistim ankaradaki doktorum hastanin taleplerini ön planda tuttugu ve vucut olcusune gore yaptigini duyunca dusunmeden ona oldum suan sekilsiz durmalari normal benim ilk gunler cok yapaydi sindi 1 ay olacak guzellesmeye basladi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…