- 19 Kasım 2015
- 218
- 317
- 103
- 48
Bence bozma canım bi daha değiştirmeyeceğimize göre elimizdekinin kıymetini bilelimDefne_ efe bendede 300 var canım bugün 6. günüm şişler inince ne olacak şimdiden moralimi bozayımmı dersiniz??
Senin göğüs dokun varmışKIZLAARRR fotosunu koydum su anki gögüslerimin yorum yapın lütfen kaç cc olur sizce? Gögüs ucundan cevreleyince 80 altından çevreleyince 75 cm dolgun iri iri seksi gögüslerm olsun istiyorum göze çarpsın seksi gözüksün bi kere bıçak altına yapmışken hepten büyük olsun valla
Resim eklesene canım görmüş oluruz hem yorumda yaparız :)
Bence bozma canım bi daha değiştirmeyeceğimize göre elimizdekinin kıymetini bilelimsen nasıl karar verdin 300 cc ye yanlız değilmişim demekki ay sevindim :)
Bence bozma canım bi daha değiştirmeyeceğimize göre elimizdekinin kıymetini bilelimsen nasıl karar verdin 300 cc ye yanlız değilmişim demekki ay sevindim :)
Ay seninkilere baktım cok basarılı ve doğal olmus hic silikon olduğu anlasılmıyor harikaSenin göğüs dokun varmışyinede ben 375 altına inme
Daha çok yeni bence öyle düşünmeBen büyük olsun dedim doktoruma tam ameliyata girerken tekrarladım doğal değil büyük olsun demiştim ama o 300 yapmış görücez bakalım sonuçları daha çok yeni şuan. İğrenç görünüyolar yaa
Hic farketmez istediğin gibi koy sütyenli koyanda var sütyensiz koyanda nasıl tercih edersen canımKızlar resimleri sütyenli halimizlemi koyuyoruz acaba
Ayyy nerde canim evli ve cocuklu olunca uyumak ne mumkunBaby_27 sen daha uyumadınmı canım yarın erken kalkıcaksın:) uykumu tutmadı yoksa
Hiççç gergin olma herşey hastaneye girene kadar Nasıl girersen öyle çıkarsın unutmaAyyy nerde canim evli ve cocuklu olunca uyumak ne mumkuncanta hazirladim yeni benim oglan uyumadi daha dus alcam ohooo zaten uykumda yok gece uzun artik napalim gerginlik diz boyu sorma
Canım seninle gögüs dokumuz benziyor gibi sen kaç beden olmasını istedin sana kaç beden takılacak?Ayyy nerde canim evli ve cocuklu olunca uyumak ne mumkuncanta hazirladim yeni benim oglan uyumadi daha dus alcam ohooo zaten uykumda yok gece uzun artik napalim gerginlik diz boyu sorma
Ins canim yaaHiççç gergin olma herşey hastaneye girene kadar Nasıl girersen öyle çıkarsın unutma
Benim olculerime gore 300 325 denenicek canim daha buyugunu zannetmiyorumCanım seninle gögüs dokumuz benziyor gibi sen kaç beden olmasını istedin sana kaç beden takılacak?
Beni izelermisin ben seni izlemeye aldım:)Kızlar resim ekledim bende
Umarım 325 takar benim doktorum lafını bile etmedi 275 diyordu zor ikna ettim 300 cc diyeBenim olculerime gore 300 325 denenicek canim daha buyugunu zannetmiyorumtakilirsa banada supriz olur acikcasi.yarin kendimi iyi hissedersem yazarim hemen zaten boyun omuz genisligin bide protezin goguste nasil durduguda degistiriyo tabi sekli
Aldım izlemeye canımBeni izelermisin ben seni izlemeye aldım:)
Peki jac cc olacagini konusmadiniz mi deneme yapilmadimi ben amaliyat oncesi 400 dedim doktor atlet giydirp icime 420 lik koyup bakti 450 ye kadar denerim dedi,daha cok yeni biraz sabir 300 cc ama belkide senin vucut ölcunde 375 gibi durur,zamanla kivana gelip hos gözukur canini slkma,doktorlar korkuyo buyuk yapmaya ben bu konyda arastirmistim ankaradaki doktorum hastanin taleplerini ön planda tuttugu ve vucut olcusune gore yaptigini duyunca dusunmeden ona oldum suan sekilsiz durmalari normal benim ilk gunler cok yapaydi sindi 1 ay olacak guzellesmeye basladiBen büyük olsun dedim doktoruma tam ameliyata girerken tekrarladım doğal değil büyük olsun demiştim ama o 300 yapmış görücez bakalım sonuçları daha çok yeni şuan. İğrenç görünüyolar yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?