Caniiim sana hayirli amaliyatlar diliyoummm,uyuycan uyanican bi bakmissin memeeeIns canim yaa
canım bende önümüzdeki hafta görüşmeye gidicem sen hangi doktora karar verdin?Sen ne zaman düşünüyorsun ameliyati
Ayyy ins canim iyice husrana ugrarim sonraUmarım 325 takar benim doktorum lafını bile etmedi 275 diyordu zor ikna ettim 300 cc diye
Ins canim ya rahatlamaya calisiyorum biraz bendeCaniiim sana hayirli amaliyatlar diliyoummm,uyuycan uyanican bi bakmissin memeeeCok mutlu olucaksin insan kendine guveni geliyo aci yok baski var unutma nasil rahat firersen o kadar rahat cikarsin,son kez foto cekin evde eski hallerinle yarin haber bekliyoruz.....hakkinda hayirlisi
Ay bende 11. Gunumdeyim su ana kadar hep oturur vaziyette uyudumKizlarr...bi yere uzaninca sag gögsumun altinda igne batar gibi bisey oluyo bu durumu yasayan oldu mu
Peki jac cc olacagini konusmadiniz mi deneme yapilmadimi ben amaliyat oncesi 400 dedim doktor atlet giydirp icime 420 lik koyup bakti 450 ye kadar denerim dedi,daha cok yeni biraz sabir 300 cc ama belkide senin vucut ölcunde 375 gibi durur,zamanla kivana gelip hos gözukur canini slkma,doktorlar korkuyo buyuk yapmaya ben bu konyda arastirmistim ankaradaki doktorum hastanin taleplerini ön planda tuttugu ve vucut olcusune gore yaptigini duyunca dusunmeden ona oldum suan sekilsiz durmalari normal benim ilk gunler cok yapaydi sindi 1 ay olacak guzellesmeye basladi
Canım benim sütyen öyle kaliteli bir şeye benzemiyor ya bezden sıradan bir şey .. x-lady lingerie yazıyor etiketindeHer doktorun tekniği farklı. Kimi ameliyat sütyeni kullanıyor,kimi ameliyat sütyenini kullanmıyor,bandajla halletmeye çalışıyor :))
Benimde bandaj yoktu ama Ameliyt sonrası sütyen vardı. Zaten korse gibi bir sütyen o,bandajla gerek yok. Seninkide o dur muhtemelen.. Markası yazıyormu sütyenin?
O sütyen pahalı bir sütyen. Bazı doktorlar hastalarının o sütyeni almasını istiyor,kimi Ameliyat ücretini alıyor harici bir ücret almadan gerekli tüm materyalleri karşılıyor. Kimide almıyor sütyeni kullanmıyor,bandajla hallediyor işte..
Ben daha bakıyorum ama p.tesi ayse öztürke gidicem muhtemelen orda sonlandırıcam bir arkadaş tavsiyle gidiyorumcanım bende önümüzdeki hafta görüşmeye gidicem sen hangi doktora karar verdin?
söylediğin doktor hakkında bilgim yok inşallah hayırlısı olur.Ben daha bakıyorum ama p.tesi ayse öztürke gidicem muhtemelen orda sonlandırıcam bir arkadaş tavsiyle gidiyorum
Aminn canım hepimiz icinsöylediğin doktor hakkında bilgim yok inşallah hayırlısı olur.
Sen hangi dr la goruseceksin defne erkara diyorduncanım bende önümüzdeki hafta görüşmeye gidicem sen hangi doktora karar verdin?
defne erkarayla da görüşcem ama bir kaç doktor daha var karar veremedim henüz :)Sen hangi dr la goruseceksin defne erkara diyordun
Kuzuuuum nasılsınIns canim ya rahatlamaya calisiyorum biraz bendekendimi iyi hissettigim zaman haber edicem size
Kramplar normal canim hatta kalkarken protez asagi iniyomus gibi oluyo ve de biraz aciyo,2 hafta sonra kalmiyo merak etme :) ama bana ignw batiyo gibiAy bende 11. Gunumdeyim su ana kadar hep oturur vaziyette uyudum
Dun normal yatayim dedim
Sol mememr krampf girdi tas gibi sertlesti
Hemen kalktim
Neden boyle seyler oluyo ki
muayene caninin yanacagi bisey diil canimKızlar bugün ilk kontrolüm var dr elle muayene edermi acaba canım yanarsa diye korkuyorum. Sizin nasıl oldu ilk muayene??
Geldim yeliz.dun 5 te ameliyata girdim.ciktigimda agrim coktu.hastanede kaldik dun.bugun direnler cikti agrim hafifledi azcik.simdi de yoldayiz evime gidiyorum.tesekkurlrr bu arada
Canim bende ilk kontrolume 2 hafta sonra gitmistim uzak okdugu icin once sporcu sudyeni ile durusuna bakti,sonra hepsini cikardim,evirdi cevirdi üstten asagiya masaj yapti sert bi sekilde dengemi zor tuttunKızlar bugün ilk kontrolüm var dr elle muayene edermi acaba canım yanarsa diye korkuyorum. Sizin nasıl oldu ilk muayene??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?