Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Caniiim sana hayirli amaliyatlar diliyoummm,uyuycan uyanican bi bakmissin memeee Cok mutlu olucaksin insan kendine guveni geliyo aci yok baski var unutma nasil rahat firersen o kadar rahat cikarsin,son kez foto cekin evde eski hallerinle yarin haber bekliyoruz.....hakkinda hayirlisi

Kizlarr...bi yere uzaninca sag gögsumun altinda igne batar gibi bisey oluyo bu durumu yasayan oldu mu

Ins canim ya rahatlamaya calisiyorum biraz bende kendimi iyi hissettigim zaman haber edicem size

Kizlarr...bi yere uzaninca sag gögsumun altinda igne batar gibi bisey oluyo bu durumu yasayan oldu mu
Ay bende 11. Gunumdeyim su ana kadar hep oturur vaziyette uyudum
Dun normal yatayim dedim
Sol mememr krampf girdi tas gibi sertlesti
Hemen kalktim
Neden boyle seyler oluyo ki

Benim doktorumda büyük değil doğal olmasından yanaydı 350 denedi hemen çıkardı muayenede çok hantal olur diye vardır bi bildiği güveniyorum ben ona eski halinden bin kat iyi olacağı kesin

Canım benim sütyen öyle kaliteli bir şeye benzemiyor ya bezden sıradan bir şey .. x-lady lingerie yazıyor etiketinde

Ay bende 11. Gunumdeyim su ana kadar hep oturur vaziyette uyudum
Dun normal yatayim dedim
Sol mememr krampf girdi tas gibi sertlesti
Hemen kalktim
Neden boyle seyler oluyo ki
Kramplar normal canim hatta kalkarken protez asagi iniyomus gibi oluyo ve de biraz aciyo,2 hafta sonra kalmiyo merak etme :) ama bana ignw batiyo gibi

Kızlar bugün ilk kontrolüm var dr elle muayene edermi acaba canım yanarsa diye korkuyorum. Sizin nasıl oldu ilk muayene??

L linda121212 haber yok hala insallah cok iyi gecmistir
Kendini geldiginde yaz cnm merak ediyoruz
Geldim yeliz.dun 5 te ameliyata girdim.ciktigimda agrim coktu.hastanede kaldik dun.bugun direnler cikti agrim hafifledi azcik.simdi de yoldayiz evime gidiyorum.tesekkurlrr bu arada

Kızlar bugün ilk kontrolüm var dr elle muayene edermi acaba canım yanarsa diye korkuyorum. Sizin nasıl oldu ilk muayene??
Canim bende ilk kontrolume 2 hafta sonra gitmistim uzak okdugu icin once sporcu sudyeni ile durusuna bakti,sonra hepsini cikardim,evirdi cevirdi üstten asagiya masaj yapti sert bi sekilde dengemi zor tuttunSonra yanlardan tutup ortaya dogru masaji gosterdi, sonrada duvara ellerinizi dayayip yukari dogru tirmanis hareketini gösterdi,kan ilaci ictigimi duyunca biraz kizar gibi oldu sakln dedi bir ay bana sormadan ilac icme dedi,sonra tekrar bandajimi sarip yolladi bir ay sonra tekrar gel dedi acima olmadi bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…