Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Sihirliii yuvarlak takildi.adanada yaptim erol kesiktasa.agrim var aynen baskida var.kas alti oldugu icin agrim daha cok.narkoz berbat bisey.mide bulantisindan geberdim..sacmalamisim azcik esim oyle diyor narkozdan sonra

muayene caninin yanacagi bisey diil canim

Teşekkürler kızlar Sihirlii umarım senin muayene gibi olmaz tırstım valla

Herkese tesekkurler kizlar.taburcu oldum.evime gidiyorum.agrim var.ins cabucak gecer.merak edenler olmustu sag gogsume 325 cc sola 350 cc konuldu.ne zaman agrilarim gececek kizlar.ise doonmem icin 9 gunum var yeter mi.

Çookk geçmiş olsun hoş geldin canım. Bence 9 gün yeterli olur ama yaptığın işede bağlı biraz. Masabaşıysa sıkıntı olacağını sanmam

Herkese merhaba!Bende yıllardır meme büyütme operasyonunu olmak isteyenlerdenim.Yıllardır büyütmek için sürmediğim ot, krem, içmediğim çay kalmadıSürekli forumdaki yazıları takip ediyorum sizlerden fikirde ediniyorumAklımdaki isim F. Yüksel fakat fiyat olarak 8.000tl ye yapıyormuş daha önce yaptıran varmı indirimi oluyormu acaba ya da daha uyguna baska dr.lara ameliyat olanlar tavsiyelerde bulunabilirse cok mutlu olurumArtık bende memeligiller sınıfında yer almak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…