- 1 Nisan 2016
- 277
- 283
- 23
- 42
1.58 boy kilo54 evet mentor takildi.lindacim senin boy kilo kaçtı ? birde mentor mu takilcak ?
1.58 boy kilo54 evet mentor takildi.lindacim senin boy kilo kaçtı ? birde mentor mu takilcak ?
Gecmis olsun damlami yuvarlak mi,nasil durumlar suan,agri yoktur baski vardir gerim gerim gerilir..norkozdan uyaninca ne dediniZ1.58 boy kilo54 evet mentor takildi.
muayene caninin yanacagi bisey diil canim
Canim bende ilk kontrolume 2 hafta sonra gitmistim uzak okdugu icin once sporcu sudyeni ile durusuna bakti,sonra hepsini cikardim,evirdi cevirdi üstten asagiya masaj yapti sert bi sekilde dengemi zor tuttunSonra yanlardan tutup ortaya dogru masaji gosterdi, sonrada duvara ellerinizi dayayip yukari dogru tirmanis hareketini gösterdi,kan ilaci ictigimi duyunca biraz kizar gibi oldu sakln dedi bir ay bana sormadan ilac icme dedi,sonra tekrar bandajimi sarip yolladi bir ay sonra tekrar gel dedi acima olmadi bende
Herkese tesekkurler kizlar.taburcu oldum.evime gidiyorum.agrim var.ins cabucak gecer.merak edenler olmustu sag gogsume 325 cc sola 350 cc konuldu.ne zaman agrilarim gececek kizlar.ise doonmem icin 9 gunum var yeter mi.
Çok geçmiş olsun vd gozunu din diyelim sana çoğu gitti azı kaldı ne guzelllÇookk geçmiş olsun hoş geldin canım. Bence 9 gün yeterli olur ama yaptığın işede bağlı biraz. Masabaşıysa sıkıntı olacağını sanmam
Muayenede hiç can yakıcı birşey olmuyor merak etme bir kaç gün önce muayenedeydimKızlar bugün ilk kontrolüm var dr elle muayene edermi acaba canım yanarsa diye korkuyorum. Sizin nasıl oldu ilk muayene??
ay canim çok pardon ben ilk muayene diyince ameliyat oncesi sandim seni gormedigim icin farkinda diilim ameliyat oldugunun. kusura bakma :)Teşekkürler kızlarSihirlii umarım senin muayene gibi olmaz tırstım valla
L linda121212 Ayyy çok sevindim hadi atlattın canım bir hafta içinde daha da iyi olucaksın :)Geldim yeliz.dun 5 te ameliyata girdim.ciktigimda agrim coktu.hastanede kaldik dun.bugun direnler cikti agrim hafifledi azcik.simdi de yoldayiz evime gidiyorum.tesekkurlrr bu arada
Yokk kiz hic bi aci duynadim doktor silikonun durumunu merak ediyo ve masaj nasil yapilacagini gösteriyo canin hic yanmiyo yani :)Teşekkürler kızlarSihirlii umarım senin muayene gibi olmaz tırstım valla
Supper benim de 29.günum 2 hafta sonra inanailmaz rahatliyosun amaliyat olmamisa dönuyosunMemelerimi hiç.bu kadar çok ellememiştim :) masaj çok rahatlatıyormuş kızlar artık bugün 9. Günüm
cicişlerin hayirli olsun canimHerkese tesekkurler kizlar.taburcu oldum.evime gidiyorum.agrim var.ins cabucak gecer.merak edenler olmustu sag gogsume 325 cc sola 350 cc konuldu.ne zaman agrilarim gececek kizlar.ise doonmem icin 9 gunum var yeter mi.
Fotoğraf atıcak mısın canım :)Memelerimi hiç.bu kadar çok ellememiştim :) masaj çok rahatlatıyormuş kızlar artık bugün 9. Günüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?