Ayyy bende çok yoruluyorum benSupper benim de 29.günum 2 hafta sonra inanailmaz rahatliyosun amaliyat olmamisa dönuyosunBol bol masaja devammm ama cok yoruluyorum acaip kansizim
Canımcım hayırlı olsun nasılsın acil şifalar diliyorum.mutlu memeli günler1.58 boy kilo54 evet mentor takildi.
Bazı doktorlar hastanın isteklerini pek önemsemiyor sanki. Yani ben çok doktorla görüştüm,hep büyük olsun,çekici olsun,dolu dolu olsun diyorum doktor bana 300-325 olur sana diyor.. Tabi anlıyordum bu doktorun yaptığı ameliyat beni tatmin etmeyecek,Arzu'm araştırmakta devam diyordum...arzum77 canım ben girerken ameliyata büyük göğüs istiyorum ben silikonluyum diye karşıdan bağırsalarda umurumda değil doğal değil büyük dursun demiştim ama doktorum 300 takmış yinede???
Evet,normal sütyen o. Ameliyat sonrası sütyen degil maalesef..Canım benim sütyen öyle kaliteli bir şeye benzemiyor ya bezden sıradan bir şey .. x-lady lingerie yazıyor etiketinde
Kantaron yagini burda duydum neye uyi geliyo ki aktarlardami satiliyir fiyat nedir canim,valla ben amaliyata girmeden kanim 6 idi amaliyat sonrasi da kan kaybetyim ve kan ilaci icmem yasak suan cok halsiz ve yorgunum
Geçmiş olsun tatlım.. Bol bol su iç,tuvalete çıkki narkozu at vücudundan ...Sihirliii yuvarlak takildi.adanada yaptim erol kesiktasa.agrim var aynen baskida var.kas alti oldugu icin agrim daha cok.narkoz berbat bisey.mide bulantisindan geberdim..sacmalamisim azcik esim oyle diyor narkozdan sonra
http://www.modernaktar.net/U117,19,kantaron-yagi-aromatik-yaglar-prof-saracoglu.htmKantaron yagini burda duydum neye uyi geliyo ki aktarlardami satiliyir fiyat nedir canim,valla ben amaliyata girmeden kanim 6 idi amaliyat sonrasi da kan kaybetyim ve kan ilaci icmem yasak suan cok halsiz ve yorgunum
Aaaaa ben sok nasil böyle bisey yapar arzum yapamiycaksa guzel bi sekikde anlatsin nasil bir tavir insan kötu olur ya iki laf saysaydin terbiyeaize....her doktor yapmak istemiyo bende ömer ekini duymustum namini buldum numarasini orduya tayini cikmis aradim anlattim sizle aksam vatsaptan goruselim dedi aksam yazdim derdimi anlattim neler yasagimi anlattim teeek teeekBazı doktorlar hastanın isteklerini pek önemsemiyor sanki. Yani ben çok doktorla görüştüm,hep büyük olsun,çekici olsun,dolu dolu olsun diyorum doktor bana 300-325 olur sana diyor.. Tabi anlıyordum bu doktorun yaptığı ameliyat beni tatmin etmeyecek,Arzu'm araştırmakta devam diyordum...
Hatta hiç unutmam bir doktora 400 cc Nasıl olur acaba,ben o sonuçları gördüm tam istediğim gibi demiştimde üstüm çıplakken kalktı muayenehanenin kapısını açıp biz sizinle anlaşamayız çıkın gibisinden hareket yapmıştı. Ben tabi şok,hemen ellerimle göğüslerimi kapatıp ne yapıyorsunuz kapıyı kapatırmısınız diye tepki vermiştim.Tabi sonradan toparlamaya çalıştı ama ben hiç dinlermiyim onu,giyindigim gibi çıktım ordan...
Yani beklentini anlatmak çok önemli ama seni anlayacak doktoruda bulmak gerek..
Peki sonuç Nasıl? Yani 300 cc ama meme dokun vardıysa dolgun olabilir.. Sen Nasıl buluyorsun sonucu?
Tepkimi koydum tabi,ben o haldeyken Nasıl kapıyı açar ... Çok sinirlenmiştim... Tabi oda yaptığı hatayı anladı ama iş işte geçmişti artık..Aaaaa ben sok nasil böyle bisey yapar arzum yapamiycaksa guzel bi sekikde anlatsin nasil bir tavir insan kötu olur ya iki laf saysaydin terbiyeaize....her doktor yapmak istemiyo bende ömer ekini duymustum namini buldum numarasini orduya tayini cikmis aradim anlattim sizle aksam vatsaptan goruselim dedi aksam yazdim derdimi anlattim neler yasagimi anlattim teeek teeekson cumlemede sunu ekledim ben 400 cc asagisi istemiyorum dedim adam.mesaji gördu ve kacti cevap bile vermedi hem diyo aksam konusak hem de kendine guvenemedi herhalde ben büyuk isteyince...Her doktor yapmiyo valla caaanim doktorum bidene bidene helali hos olsun verdigim paranin,hersey istedigim gibi oldu ve telefondaki sicak guven veren ses tonuyla emin ellerde oldugunuzu hissettiriyo
kendilerini bi b.k saniyolar afedersinTepkimi koydum tabi,ben o haldeyken Nasıl kapıyı açar ... Çok sinirlenmiştim... Tabi oda yaptığı hatayı anladı ama iş işte geçmişti artık..
Evet Can'ım,aynen... Birçok doktor yanaşmıyor bu boyutlardaki protezlere. Hasta üzülürmü falan hiç düşünmüyor. Almadı,olmadı,doğal olmadı,olmazdı diyip birde hastayı ikna etmeye çalışıyor. Örnek ben,300 cc takılsaydı Nasıl bir sonuç olacaktı.? Doktor ısrarla 300 diyor,daha büyüğü olmaz diyor. Nasıl oldu 400 cc peki?? Hiçbir yapaylıkta yok,gören kendi göğsüm sanıyor ...
Çok iyi araştırmak lazım.. Doktorun hastasını anlamadı önemli.. Onun degil hastanın istekleride önemli..
Bak burada 400 cc yazınca birçok üye aman ne büyük diyor.. Oysa yurtdışında 500 ler 600 ler 700 ler çok..
Canım kantoron yağı izleri geçiriyor ve antiseptik özelliği var 12 tl fiyatı benim aldığımınKantaron yagini burda duydum neye uyi geliyo ki aktarlardami satiliyir fiyat nedir canim,valla ben amaliyata girmeden kanim 6 idi amaliyat sonrasi da kan kaybetyim ve kan ilaci icmem yasak suan cok halsiz ve yorgunum
Siyah üzüm , kayısı, ceviz, badem , fındık bide dalak ye hemen toparlarsın Can'ım ben yıllardır anemiyimKantaron yagini burda duydum neye uyi geliyo ki aktarlardami satiliyir fiyat nedir canim,valla ben amaliyata girmeden kanim 6 idi amaliyat sonrasi da kan kaybetyim ve kan ilaci icmem yasak suan cok halsiz ve yorgunum
Hadi yaa benim 6 lara dustuSiyah üzüm , kayısı, ceviz, badem , fındık bide dalak ye hemen toparlarsın Can'ım ben yıllardır anemiyimameliyatta çok kan kaybettim diye kan tahlili verdim 11.5 çıktı şaşırdım
kiz iyimisin Almanyada homeopati ilaclari var sen onlardan kullan hatta banada gönder :)Kantoron yagjni ben nasil bulucam ya almanyada organik zor bulurum
Ben göndereyim istersenn sanaKantoron yagjni ben nasil bulucam ya almanyada organik zor bulurum
Bir önceki sayfada link verdim. Sipariş hattını arayıp bilgi alabilirsin. Yada direk sipariş ver gelsin tatlım :)Kantoron yagjni ben nasil bulucam ya almanyada organik zor bulurum
Bazı doktorlar hastanın isteklerini pek önemsemiyor sanki. Yani ben çok doktorla görüştüm,hep büyük olsun,çekici olsun,dolu dolu olsun diyorum doktor bana 300-325 olur sana diyor.. Tabi anlıyordum bu doktorun yaptığı ameliyat beni tatmin etmeyecek,Arzu'm araştırmakta devam diyordum...
Hatta hiç unutmam bir doktora 400 cc Nasıl olur acaba,ben o sonuçları gördüm tam istediğim gibi demiştimde üstüm çıplakken kalktı muayenehanenin kapısını açıp biz sizinle anlaşamayız çıkın gibisinden hareket yapmıştı. Ben tabi şok,hemen ellerimle göğüslerimi kapatıp ne yapıyorsunuz kapıyı kapatırmısınız diye tepki vermiştim.Tabi sonradan toparlamaya çalıştı ama ben hiç dinlermiyim onu,giyindigim gibi çıktım ordan...
Yani beklentini anlatmak çok önemli ama seni anlayacak doktoruda bulmak gerek..
Peki sonuç Nasıl? Yani 300 cc ama meme dokun vardıysa dolgun olabilir.. Sen Nasıl buluyorsun sonucu?
Mesut Özcan mıydı doktorun ? Eğer oysa evet,başarılı bulduğum,sonuçlarını beğendiğim bir cerrahtır kendisi ..arzum77 canım şimdi çok şişler ama sanırım güzel olacak az da olsa meme dokum vardı 2 çocuk emzirdim içi boşalmıştı. Mesut beyden şikayet edeni duymadım hiç. Birde şöyle diyorum küçük bile olsa eskisinden çok daha iyi olacak o yüzden mutluyum diyelim. Ama tabii seni görünce insan bi iç geçirmiyo değil hani. Maşallah senin fiziğinde süper manken gibisin ben senin gibi taşıyamazdım komik olurdu bende belki. İlgin için çok teşekkür ederim çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?