TesekurlerBir önceki sayfada link verdim. Sipariş hattını arayıp bilgi alabilirsin. Yada direk sipariş ver gelsin tatlım :)
Saraçoğlu orjinal sitedir..
Geçmiş olsun cnm aynı zamanda gözün aydın. Yakın zamanda toparlarsin inşallah :)Herkese tesekkurler kizlar.taburcu oldum.evime gidiyorum.agrim var.ins cabucak gecer.merak edenler olmustu sag gogsume 325 cc sola 350 cc konuldu.ne zaman agrilarim gececek kizlar.ise doonmem icin 9 gunum var yeter mi.
Geçmiş olsun cnm aynı zamanda gözün aydın. Yakın zamanda toparlarsin inşallah :)
toprakim seninde mi 300 cc sonuçlarını görebilirmiyim bende 300 cc istiyorum
Çok sevinirim teşekkürlerMesut Özcan mıydı doktorun ? Eğer oysa evet,başarılı bulduğum,sonuçlarını beğendiğim bir cerrahtır kendisi ..
Bende iki çocuk emzirdim,içi boşalmıştı gevşemişti meme dokum.Amcak doldurdu bana 400 cc :)
Muhakkak güzel olacaktır,zaten fotona baktım gayet muntazam duruyor. Ödemler var belli,onlar gitsin bak Nasıl dahada güzelleşecekler
Ben seni izlemeye alayım meme estetiği fotolarımada bak sen
Teşekkür ederim güzel yorumların içinde ayrıca Can'ım
canım senin dokun var mıydı ?bende 300 ya da 325 cc düşünüyorum. Ölçülerin nedir?İzlemeye aldım seni canım bakabilirsin
aynen ya kizlar bişiler yazin :) catlicasss :)
canim 300den daha büyük duruyor mesela defne_efeninkide 300 ama seninki daha büyük duruyor dokun varmiydi baya ? yoksa ödem mi var halaİzlemeye aldım seni canım bakabilirsin
canim 300den daha büyük duruyor mesela defne_efeninkide 300 ama seninki daha büyük duruyor dokun varmiydi baya ? yoksa ödem mi var hala
Banada öyle geldi benim fazla dokum varmıydı bilmiyorumcanim 300den daha büyük duruyor mesela defne_efeninkide 300 ama seninki daha büyük duruyor dokun varmiydi baya ? yoksa ödem mi var hala
ultra high miiiiii wwoooowwww cok merak ediyorum sen ilksin canim ultra highdaKizlar hastane yatagimdan yaziyorumiyiyim sukur yatarken sorun yok.ayaga kalkinca gogsum firlayacakmis gibi geliyo.sanirim cok sis gogus aram ayri aciyo bu arada mentor 320 ultra high profile takilmis bana.bandajim ve ameliyat sutyenim var daha goremedim memislerimi
Aaa bak bilmiyodum benimde silikon kutusu gozume carpti zaten hemen baktim neymis dieultra high miiiiii wwoooowwww cok merak ediyorum sen ilksin canim ultra highda
Hadi gözün aydın canım sende atlattın sayılırKizlar hastane yatagimdan yaziyorumiyiyim sukur yatarken sorun yok.ayaga kalkinca gogsum firlayacakmis gibi geliyo.sanirim cok sis gogus aram ayri aciyo bu arada mentor 320 ultra high profile takilmis bana.bandajim ve ameliyat sutyenim var daha goremedim memislerimi
Sagol canim.sali gunu bandajlar acilcakmis bende merak ediyorumHadi gözün aydın canım sende atlattın sayılırMerak ettim şimdi en yakın zamanda resim bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?