Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Kizlar acil zayiflamaliyim yaaa spor yapamiyorum bebeklerim oldugu icin gidemiyorum yuruyus yapmama kayinvalide izin vermiyo hemen gel de cocuklari al bende diyo cok miralim bizuk yaaaa
Evet yaaa iyi etmissin bir koc burcu kadinina bu yakisir....Valla bu doktorlar boyle iyi secmek lazim ama benim doktiruma 400 diyince hic sasirmadi supper olur dedi hemen 420lik denedi Ben sana 450 ye kadar deniycem dedi valla gerisini ona biraktim teslim ettim kendimi...400 aman aman abarti degilki 500 600 abartidir belki ama 400 ve 450 ye kadar normal gözumu anca doyuruyo hatta 450 olsaydi diyorum...neyseki dedigimi yapti yoksa pisman olurdum birdahaki kontrole bacak estetigini sorcam sindi ona taktim :)

Oyy oyy cok gecmis olsun cok aman aman aci yok dimi bu jadar basit 2 hafta sonra bomba gibisin 4.gun sonra acaip rahatlarsin,ayaga kalkinca gogsum yeinden cikicak dusucek gibi oluyodu neyseki simdi oturdu

Oyy oyy cok gecmis olsun cok aman aman aci yok dimi bu jadar basit 2 hafta sonra bomba gibisin 4.gun sonra acaip rahatlarsin,ayaga kalkinca gogsum yeinden cikicak dusucek gibi oluyodu neyseki simdi oturdu
Aslinda denildigi gibi tam aci diil baski fena yapiyo.fazla ayakta duramiyorum bi tuhaf oluyorum.ins gecer yatsam yatamiyorum kalksam kalkamiyorum

Aslinda denildigi gibi tam aci diil baski fena yapiyo.fazla ayakta duramiyorum bi tuhaf oluyorum.ins gecer yatsam yatamiyorum kalksam kalkamiyorum
Gecer gecerrr Artik sende memeligillerdensin.... Suan yorgunsun canim normal yani asil gece zor sirtin agriyo ayni srkikde yatmaktan...ben geceleri kalkip dolasiyodum agrim gitsin diye sonra tekrar uyuyodum,narkozdan uyanman nasil oldu peki

Nerenden zayiflican sen daha masallahin var yanii zaIfsin
Asil benim zayiflamam lazimmm ameliyatdan sonra 2 kilo almisim
Kendimi yemege verdimmmmm
Yarin sıkı diyete basliorummm

Arkadaslar suan cok sinirliyim,izlemeye aldigim ve beni izleyen Defne-efe arkadas benim resmimi profil yapmis ne hakla benim resmimi yapar anlamadim,kendi resmi degil özellikle benim yani...ben sadece benim izlediklerime görülur yapiyirum herkes görsun diye degil özelden mesaj attim burdan da soyluyorum lutfen kaldir onu@defne-efe

Kimse duyuyor mu benii.....Defne-efe adli arkadas gormedi sanirim beni resmimi kullaniyooio yardim lütfen arzum77

Nerenden zayiflican sen daha masallahin var yanii zaIfsin
Asil benim zayiflamam lazimmm ameliyatdan sonra 2 kilo almisim
Kendimi yemege verdimmmmm
Yarin sıkı diyete basliorummm
Tatlim cok tesekkurler ama sende zayif gibi gördumkiii.
Valla kiz bende amaliyat sonrasi 2 kilo alnisim 830 gr mi gögus ama siskin hissediyorum 6 kilo acil vermem lazim serumlar bana kilo yapti sanki offf off kizlarindan dolayi sporada gidemiyorum napcam ben yaaaa

Bende 60 kiloydum 62 olmusum yaza ladar 7 kilo versem super olucak
Hadi bakalim

Gecer gecerrr Artik sende memeligillerdensin.... Suan yorgunsun canim normal yani asil gece zor sirtin agriyo ayni srkikde yatmaktan...ben geceleri kalkip dolasiyodum agrim gitsin diye sonra tekrar uyuyodum,narkozdan uyanman nasil oldu peki
Ben daha odadeyken aglamaya basladim.sedyeye bindim sana bi sakinlestirici yapalim dediler.yapis o yapis ben hic bisi hatirlamiyom uyandigimda odada yataktaydim kimse yoktu basladim esime soylenmeye tabi bi yandanda agliyorum zirliyorum."beni yalniz biraktin" diye diye zirladim agrimda var tabi. Gercekten nasil girersen oyle cikiyomussun baksana agliyodum girerken ciktigimda kaldigim yerden devam dr.a da tek sordugum kac cc ydi baska hic bisi soramadim o an

Baby 27 iyi misin.ben de seni merak ettim.nasil gecti amrliyatin.agrin nasil.kac cc takildi.ins hersey yolunda gitmistir.ben evimdeyim.baski hissi ve agri var.hizlica iyilesiriz inss.gecmis olsun
Iyi sayilirim canim biraz yurudumde agrilarim basladi birazcikhastanedeyim ben tek kaliyorum bugun. aldim buskivi cikolata falan takiliyorum oyle agrilari dusunmemeye calisiyorum. 320 ultra high profile takilmis canim suan goremiyorum memelerimi sargili.sen nasilsin agrilarin nasil? Kac cc yazdinmi bilmiyorum foruma hepsini okuyamadim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…