Evet yaaa iyi etmissin bir koc burcu kadinina bu yakisir....Tepkimi koydum tabi,ben o haldeyken Nasıl kapıyı açar ... Çok sinirlenmiştim... Tabi oda yaptığı hatayı anladı ama iş işte geçmişti artık..
Evet Can'ım,aynen... Birçok doktor yanaşmıyor bu boyutlardaki protezlere. Hasta üzülürmü falan hiç düşünmüyor. Almadı,olmadı,doğal olmadı,olmazdı diyip birde hastayı ikna etmeye çalışıyor. Örnek ben,300 cc takılsaydı Nasıl bir sonuç olacaktı.? Doktor ısrarla 300 diyor,daha büyüğü olmaz diyor. Nasıl oldu 400 cc peki?? Hiçbir yapaylıkta yok,gören kendi göğsüm sanıyor ...
Çok iyi araştırmak lazım.. Doktorun hastasını anlamadı önemli.. Onun degil hastanın istekleride önemli..
Bak burada 400 cc yazınca birçok üye aman ne büyük diyor.. Oysa yurtdışında 500 ler 600 ler 700 ler çok..
Oyy oyy cok gecmis olsun cok aman aman aci yok dimi bu jadar basit 2 hafta sonra bomba gibisin 4.gun sonra acaip rahatlarsin,ayaga kalkinca gogsum yeinden cikicak dusucek gibi oluyodu neyseki simdi oturduKizlar hastane yatagimdan yaziyorumiyiyim sukur yatarken sorun yok.ayaga kalkinca gogsum firlayacakmis gibi geliyo.sanirim cok sis gogus aram ayri aciyo bu arada mentor 320 ultra high profile takilmis bana.bandajim ve ameliyat sutyenim var daha goremedim memislerimi
Aslinda denildigi gibi tam aci diil baski fena yapiyo.fazla ayakta duramiyorum bi tuhaf oluyorum.ins gecer yatsam yatamiyorum kalksam kalkamiyorumOyy oyy cok gecmis olsun cok aman aman aci yok dimi bu jadar basit 2 hafta sonra bomba gibisin 4.gun sonra acaip rahatlarsin,ayaga kalkinca gogsum yeinden cikicak dusucek gibi oluyodu neyseki simdi oturdu
Ayy ne güzel bitti gitti canimmm çooookkkk geçmiş olsunnn güzel günler yakindaaaaAslinda denildigi gibi tam aci diil baski fena yapiyo.fazla ayakta duramiyorum bi tuhaf oluyorum.ins gecer yatsam yatamiyorum kalksam kalkamiyorum
Gecer gecerrrAslinda denildigi gibi tam aci diil baski fena yapiyo.fazla ayakta duramiyorum bi tuhaf oluyorum.ins gecer yatsam yatamiyorum kalksam kalkamiyorum
Kıyamam sana ben.geçmiş olsun kuzum.Allahım yardımcın olsunAslinda denildigi gibi tam aci diil baski fena yapiyo.fazla ayakta duramiyorum bi tuhaf oluyorum.ins gecer yatsam yatamiyorum kalksam kalkamiyorum
Daha iyiyim arkadaslar ve khaleessi .agrim var biraz.ama evimdeyim artik.agrilarimin azalmasini dort gozle bekliyorum.tesekkurler
Baby 27 iyi misin.ben de seni merak ettim.nasil gecti amrliyatin.agrin nasil.kac cc takildi.ins hersey yolunda gitmistir.ben evimdeyim.baski hissi ve agri var.hizlica iyilesiriz inss.gecmis olsunAyyy ins canim iyice husrana ugrarim sonra
Kizlar acil zayiflamaliyim yaaa spor yapamiyorum bebeklerim oldugu icin gidemiyorum yuruyus yapmama kayinvalide izin vermiyo hemen gel de cocuklari al bende diyo cok miralim bizuk yaaaa
Evet yaaa iyi etmissin bir koc burcu kadinina bu yakisir....Valla bu doktorlar boyle iyi secmek lazim ama benim doktiruma 400 diyince hic sasirmadi supper olur dedi hemen 420lik denedi Ben sana 450 ye kadar deniycem dedi valla gerisini ona biraktim teslim ettim kendimi...400 aman aman abarti degilki 500 600 abartidir belki ama 400 ve 450 ye kadar normal gözumu anca doyuruyo hatta 450 olsaydi diyorum...neyseki dedigimi yapti yoksa pisman olurdum birdahaki kontrole bacak estetigini sorcam sindi ona taktim :)
Tatlim cok tesekkurler ama sende zayif gibi gördumkiii.Nerenden zayiflican sen daha masallahin var yanii zaIfsin
Asil benim zayiflamam lazimmm ameliyatdan sonra 2 kilo almisim
Kendimi yemege verdimmmmm
Yarin sıkı diyete basliorummm
Bende 60 kiloydum 62 olmusum yaza ladar 7 kilo versem super olucakTatlim cok tesekkurler ama sende zayif gibi gördumkiii.
Valla kiz bende amaliyat sonrasi 2 kilo alnisim 830 gr mi gögusama siskin hissediyorum 6 kilo acil vermem lazim serumlar bana kilo yapti sanki offf off kizlarindan dolayi sporada gidemiyorum napcam ben yaaaa
Nasil zayifliycan sen bekarsin git spor salonuna hemen verirsin,ama ben 2 cocukla hicbi yere gidemiyorunBende 60 kiloydum 62 olmusum yaza ladar 7 kilo versem super olucak
Hadi bakalim
Ben daha odadeyken aglamaya basladim.sedyeye bindim sana bi sakinlestirici yapalim dediler.yapis o yapis ben hic bisi hatirlamiyomGecer gecerrrArtik sende memeligillerdensin.... Suan yorgunsun canim normal yani asil gece zor sirtin agriyo ayni srkikde yatmaktan...ben geceleri kalkip dolasiyodum agrim gitsin diye sonra tekrar uyuyodum,narkozdan uyanman nasil oldu peki
Agliycam sinirdennnnnnnn birisi yardimci olsun lutfennnnnn
Ahh canim sagol.ins sende tez zamanda ol da kurtul canimKıyamam sana ben.geçmiş olsun kuzum.Allahım yardımcın olsun
Yanlışlıkla olmuş özür dilerimAgliycam sinirdennnnnnnn birisi yardimci olsun lutfennnnnn
Iyi sayilirim canim biraz yurudumde agrilarim basladi birazcikBaby 27 iyi misin.ben de seni merak ettim.nasil gecti amrliyatin.agrin nasil.kac cc takildi.ins hersey yolunda gitmistir.ben evimdeyim.baski hissi ve agri var.hizlica iyilesiriz inss.gecmis olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?