Ha ha bende gule gule girdim güle güle ciktim cok geveze arkadasim amaliyat sonrasi beni muhabbete tuttu kiyamadim ona hi hi diyip durdum halbuki cok uykum vardi bi uyutmadi yahuuuuBen daha odadeyken aglamaya basladim.sedyeye bindim sana bi sakinlestirici yapalim dediler.yapis o yapis ben hic bisi hatirlamiyomuyandigimda odada yataktaydim kimse yoktu basladim esime soylenmeye tabi bi yandanda agliyorum zirliyorum."beni yalniz biraktin" diye diye zirladim agrimda var tabi. Gercekten nasil girersen oyle cikiyomussun baksana agliyodum girerken ciktigimda kaldigim yerden devam dr.a da tek sordugum kac cc ydi baska hic bisi soramadim o an
Tamam canim insanlik hali olabilir,bende bir anda nevrim dondu resmimi görünce,dikkat edelim lütfen resim ayarlarina...neyseki hallettikYanlışlıkla olmuş özür dilerim((
Arkadaslar suan cok sinirliyim,izlemeye aldigim ve beni izleyen Defne-efe arkadas benim resmimi profil yapmis ne hakla benim resmimi yapar anlamadim,kendi resmi degil özellikle benim yani...ben sadece benim izlediklerime görülur yapiyirum herkes görsun diye degil özelden mesaj attim burdan da soyluyorum lutfen kaldir onu@defne-efe
Evet yanlislikla olmus aklima hersey kSakın ol canım yanlışlıkla olmuştur
Kendime çok kızdım dikkatsizliğim yüzünden ağladım bile çok üzüldüm tekrar kusura bakmaHa ha bende gule gule girdim güle güle ciktim cok geveze arkadasim amaliyat sonrasi beni muhabbete tuttu kiyamadim ona hi hi diyip durdum halbuki cok uykum vardi bi uyutmadi yahuuuu
Tamam canim insanlik hali olabilir,bende bir anda nevrim dondu resmimi görünce,dikkat edelim lütfen resim ayarlarina...neyseki hallettik
Hayir sacmalama,sende kusura bakma dedim yaaa bir an bende korktum seni hackleyip hesbini calip benim resmimi kullanmalarindan korktum ara verme bak bende uzulurum simdi,hepimiz insaniz olur muKendime çok kızdım dikkatsizliğim yüzünden ağladım bile çok üzüldüm tekrar kusura bakmabi süre ara veriyorum arkadaşlar hoşçakalın...
Canim insanlik hali hepimize olabilir.ben tlfndan giriyorum aman profil resmi yap yukle falan diyo.diyecegim o ki elim degse benimde basima gelir.skma canini konusmussunuz zaten ortada bi durum yok canimKendime çok kızdım dikkatsizliğim yüzünden ağladım bile çok üzüldüm tekrar kusura bakmabi süre ara veriyorum arkadaşlar hoşçakalın...
Aynen konustuk ben defneyi az cok tanidim direk o aklima gelmedi zaten onun hesbini caldilar sonrada benim resmimi caldilar sandim oluyo boyle vakalar....bile bile beni izlerken kasitli yapnasi sacma olurdu zaten sakin ara mara verme @defne-efeCanim insanlik hali hepimize olabilir.ben tlfndan giriyorum aman profil resmi yap yukle falan diyo.diyecegim o ki elim degse benimde basima gelir.skma canini konusmussunuz zaten ortada bi durum yok canim
Bugün çok başım ağrıyordu kendimi iyi hissetmiyordum demekki bunaymışCanim insanlik hali hepimize olabilir.ben tlfndan giriyorum aman profil resmi yap yukle falan diyo.diyecegim o ki elim degse benimde basima gelir.skma canini konusmussunuz zaten ortada bi durum yok canim
Amaaan hayatta neler oluyo,sonucta cirilciplak foto yapilmamis,giyinikli seksi hallerimden yapmissinBugün çok başım ağrıyordu kendimi iyi hissetmiyordum demekki bunaymışağladım rahatladım . Ama başım daha çok ağrıyor şimdi bu durumlarda ben çok hassas biriyim neyseki çabuk farkettin ...
Olabilir tabi canım hassas konular olunca sters yapiyor insan art niyet olmadıktan sonra düzeltilir bir şekilde sıkma canını kısa sürdü neyse kiEvet yanlislikla olmus aklima hersey k
Geldi korktum acaba defneyi hackledilermi dedim resimlerim aklima geldi bir anda elim ayagim dolasti,konustuk hallettik yanlislikla olmua hemen kaldirdi
Bu doktorlar da enteresan gerçekten hayır bana yapmam gerekeni soyle alayım özensiz buldum bu davranışıEvet,normal sütyen o. Ameliyat sonrası sütyen degil maalesef..
Ay bana onu bile takmadolar dusunBu doktorlar da enteresan gerçekten hayır bana yapmam gerekeni soyle alayım özensiz buldum bu davranışı
Sinir oldum .. sonuçta bizler için çok önemli bir durum lay lay lom bir şey degil ki hassasiyetimizi anlamaları lazımAy bana onu bile takmadolar dusun
Ameliyatdan once daha istanbula ucmadan sordum kendim alayimmi sudyen filan
Yokkk canim biz sana vericez dediler
Aonra vermediler bile takmadilarda
Asiri sinir olmustum
Bu doktorlar kendoleroni bi b*k sanio cidden
Tabi bazilari haric!
canım bu pazarlarda satılan sutyenler var ya onları demiş. Pentide o sutyenlerden var bakabilirsin.yalnız bir şeye dikkat et bazılarının dış yüzey pamuk iç yüzey elestan oluyor onlardan alma. İçi dışı pamuk olanlardan al :)Kızlarr bu gün ilk kontrole gittim gayet iyi durumdalarmış. Pamuklu balensiz lastiksiz sütyen almamı söyledi. Sporcu sütyeni değil ama eski tip sütyenlerden dedi bi türlü anlamadım ben. Varmı bileniniz nasıl bişey oluyo ki??
Geçmiş olsunnnnnnnnGeldim yeliz.dun 5 te ameliyata girdim.ciktigimda agrim coktu.hastanede kaldik dun.bugun direnler cikti agrim hafifledi azcik.simdi de yoldayiz evime gidiyorum.tesekkurlrr bu arada
cok şükür atlattin canim.agrilarinda gececek baksana zaman su gibi gözunu ac kapa bitti diceksin. darisi bize insallahDaha iyiyim arkadaslar ve khaleessi .agrim var biraz.ama evimdeyim artik.agrilarimin azalmasini dort gozle bekliyorum.tesekkurler
Ayh canım geçmiş olsun ya çok şükür atlattınKizlar hastane yatagimdan yaziyorumiyiyim sukur yatarken sorun yok.ayaga kalkinca gogsum firlayacakmis gibi geliyo.sanirim cok sis gogus aram ayri aciyo bu arada mentor 320 ultra high profile takilmis bana.bandajim ve ameliyat sutyenim var daha goremedim memislerimi
Ben de almanyadan sporcu sudyeni aldim ici disi pamuksucanım bu pazarlarda satılan sutyenler var ya onları demiş. Pentide o sutyenlerden var bakabilirsin.yalnız bir şeye dikkat et bazılarının dış yüzey pamuk iç yüzey elestan oluyor onlardan alma. İçi dışı pamuk olanlardan al :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?