Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Ha ha bende gule gule girdim güle güle ciktim cok geveze arkadasim amaliyat sonrasi beni muhabbete tuttu kiyamadim ona hi hi diyip durdum halbuki cok uykum vardi bi uyutmadi yahuuuu
Yanlışlıkla olmuş özür dilerim ((
Tamam canim insanlik hali olabilir,bende bir anda nevrim dondu resmimi görünce,dikkat edelim lütfen resim ayarlarina...neyseki hallettik

Sakın ol canım yanlışlıkla olmuştur

Sakın ol canım yanlışlıkla olmuştur
Evet yanlislikla olmus aklima hersey k
Geldi korktum acaba defneyi hackledilermi dedim resimlerim aklima geldi bir anda elim ayagim dolasti,konustuk hallettik yanlislikla olmua hemen kaldirdi

Kendime çok kızdım dikkatsizliğim yüzünden ağladım bile çok üzüldüm tekrar kusura bakma bi süre ara veriyorum arkadaşlar hoşçakalın...

Kendime çok kızdım dikkatsizliğim yüzünden ağladım bile çok üzüldüm tekrar kusura bakma bi süre ara veriyorum arkadaşlar hoşçakalın...
Hayir sacmalama,sende kusura bakma dedim yaaa bir an bende korktum seni hackleyip hesbini calip benim resmimi kullanmalarindan korktum ara verme bak bende uzulurum simdi,hepimiz insaniz olur mu

Canim insanlik hali hepimize olabilir.ben tlfndan giriyorum aman profil resmi yap yukle falan diyo.diyecegim o ki elim degse benimde basima gelir.skma canini konusmussunuz zaten ortada bi durum yok canim

Canim insanlik hali hepimize olabilir.ben tlfndan giriyorum aman profil resmi yap yukle falan diyo.diyecegim o ki elim degse benimde basima gelir.skma canini konusmussunuz zaten ortada bi durum yok canim
Aynen konustuk ben defneyi az cok tanidim direk o aklima gelmedi zaten onun hesbini caldilar sonrada benim resmimi caldilar sandim oluyo boyle vakalar....bile bile beni izlerken kasitli yapnasi sacma olurdu zaten sakin ara mara verme @defne-efe

Bugün çok başım ağrıyordu kendimi iyi hissetmiyordum demekki bunaymış ağladım rahatladım . Ama başım daha çok ağrıyor şimdi bu durumlarda ben çok hassas biriyim neyseki çabuk farkettin ...

Bugün çok başım ağrıyordu kendimi iyi hissetmiyordum demekki bunaymış ağladım rahatladım . Ama başım daha çok ağrıyor şimdi bu durumlarda ben çok hassas biriyim neyseki çabuk farkettin ...
Amaaan hayatta neler oluyo,sonucta cirilciplak foto yapilmamis,giyinikli seksi hallerimden yapmissin insan hastayken ne yaptigini bilemez,farkettik duzelttik bosver salla gitsin unutalim canim Reset cekelim beyne

Evet yanlislikla olmus aklima hersey k
Geldi korktum acaba defneyi hackledilermi dedim resimlerim aklima geldi bir anda elim ayagim dolasti,konustuk hallettik yanlislikla olmua hemen kaldirdi
Olabilir tabi canım hassas konular olunca sters yapiyor insan art niyet olmadıktan sonra düzeltilir bir şekilde sıkma canını kısa sürdü neyse ki defne_efe canım sende sıkma canını yanlislik olabilir İnsanız hepimiz

Bu doktorlar da enteresan gerçekten hayır bana yapmam gerekeni soyle alayım özensiz buldum bu davranışı
Ay bana onu bile takmadolar dusun
Ameliyatdan once daha istanbula ucmadan sordum kendim alayimmi sudyen filan
Yokkk canim biz sana vericez dediler
Aonra vermediler bile takmadilarda
Asiri sinir olmustum
Bu doktorlar kendoleroni bi b*k sanio cidden
Tabi bazilari haric!

Sinir oldum .. sonuçta bizler için çok önemli bir durum lay lay lom bir şey degil ki hassasiyetimizi anlamaları lazım

Kızlarr bu gün ilk kontrole gittim gayet iyi durumdalarmış. Pamuklu balensiz lastiksiz sütyen almamı söyledi. Sporcu sütyeni değil ama eski tip sütyenlerden dedi bi türlü anlamadım ben. Varmı bileniniz nasıl bişey oluyo ki??

canım bu pazarlarda satılan sutyenler var ya onları demiş. Pentide o sutyenlerden var bakabilirsin.yalnız bir şeye dikkat et bazılarının dış yüzey pamuk iç yüzey elestan oluyor onlardan alma. İçi dışı pamuk olanlardan al :)

Daha iyiyim arkadaslar ve khaleessi .agrim var biraz.ama evimdeyim artik.agrilarimin azalmasini dort gozle bekliyorum.tesekkurler
cok şükür atlattin canim.agrilarinda gececek baksana zaman su gibi gözunu ac kapa bitti diceksin. darisi bize insallah

Ayh canım geçmiş olsun ya çok şükür atlattın wuuuuuu ultra high mııııııııı

Ben de almanyadan sporcu sudyeni aldim ici disi pamuksu
Ama istanbul pendiden de disi pamuksu ici elestan almistim daha giymedim onu
Acaba giyinmezmi ?

Kizlar kac gundur hep sag kolumun acidigini soylemistim
Tam agrida degil sanki biri elimi cekio gucum yok gibi oyle bi agri iste
12.gunumdeyim ve hala agrio neden acaba
Bilgisi olan arkadaslar
Sizdede olmusmuydu ?????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…