Kendime gelmeye calisiyorum benevet nasıl oldunuzzzz rapor verin bizeeeeeee
Kızlaaarrr... Bildirimler birikmiş,özel mesajlar desen öyle... Bugün benim doğumgünümdü
Kutlamaya eşimle ve çok sevgili arkadaşlarımızla cumartesi günü başladık. Daha yeni eve girdim.. Yarın hepinize dönmeye çalışacağım sevgiler öptüm hepinizi
Meme USG ve kan tahlilleri ben yaptirmistim 15 gün önce onları götürdüm baktı ameliyat günü ben yine yapıcam tahlilleri dedi hastaneye gidince tahlilleri yapacaklar tekrardantahlilleri yaptırdın mı?ne istiyo doktor merak ediyorum
Evet canim sira sende zannediyodum bende olsun daha cok meme gormus olacaksin fikrin her daim degisebilir
Canimmm ya inşallah hergün daha iyiye gidecek artikkKendime gelmeye calisiyorum benkonusamiyorum resmen ya duraksiyorum malum okuzler bastiriyo bugunude bi atlatirsam sanki daha iyi olurum gibi.yarin bandajlarim acilcak meraktayim acikcasi.nasil rezil uyuduysam boynumda tutulmus benim robot gibi hareket ediyorum
Aradan ben çıktım fasulyeeeEvet canim sira sende zannediyodum bende olsun daha cok meme gormus olacaksin fikrin her daim degisebilir
Hadi gozun aydin canimSihirlicimmm benide izlermisin
Günaydın kizlaaaaarrrr.dr dan geldim şimdi perşembe sabah 8 de yatirim varrr ölüyorum heyecendannnnn
baby 27 den cok farklı degılım.boyun ve sırt agrsı olduruyor benı.oturamıyorumkalkamıyorum.meme agrım hafıfledı ılk gune gore.ama sormayın dun bı nefes darlıgı tuttu benı nasıl balkona atıldım anlatamam.nefesım yetmedı baskıdan galıba .buarada yarın 5.gunum ve doktor bandajları cıkarıp banyo yapabılırsı dedı.ben yapmıycam korkuyorum.sızce.sız ne zaman banyonuzu yaptınız.ıslanırsa dıkışyerlerı.ay kafam cokkarısık.persembeye de kontrolum varmıs şimdi sekreteri aradı.adanaya tekrar yol bakalım.hayırlısı.hersey yolunda gıtsınde...
Canım aç bandajını ve duşunu al çokkk rahatlıcaksın emin ol bu arada o bantlar su geçirmezbaby 27 den cok farklı degılım.boyun ve sırt agrsı olduruyor benı.oturamıyorumkalkamıyorum.meme agrım hafıfledı ılk gune gore.ama sormayın dun bı nefes darlıgı tuttu benı nasıl balkona atıldım anlatamam.nefesım yetmedı baskıdan galıba .buarada yarın 5.gunum ve doktor bandajları cıkarıp banyo yapabılırsı dedı.ben yapmıycam korkuyorum.sızce.sız ne zaman banyonuzu yaptınız.ıslanırsa dıkışyerlerı.ay kafam cokkarısık.persembeye de kontrolum varmıs şimdi sekreteri aradı.adanaya tekrar yol bakalım.hayırlısı.hersey yolunda gıtsınde...
ayyyyy o öküzler hemen gider inş bandajlar da bunaltır havalar da ısınmaya başladı ya.yeni daha canım benim 3-4 günden sonra toparlanırsın birdenKendime gelmeye calisiyorum benkonusamiyorum resmen ya duraksiyorum malum okuzler bastiriyo bugunude bi atlatirsam sanki daha iyi olurum gibi.yarin bandajlarim acilcak meraktayim acikcasi.nasil rezil uyuduysam boynumda tutulmus benim robot gibi hareket ediyorum
ya doktor al dediyse duş al da rahatla.hastane ağırlığını at o da bunaltır bence.baby 27 den cok farklı degılım.boyun ve sırt agrsı olduruyor benı.oturamıyorumkalkamıyorum.meme agrım hafıfledı ılk gune gore.ama sormayın dun bı nefes darlıgı tuttu benı nasıl balkona atıldım anlatamam.nefesım yetmedı baskıdan galıba .buarada yarın 5.gunum ve doktor bandajları cıkarıp banyo yapabılırsı dedı.ben yapmıycam korkuyorum.sızce.sız ne zaman banyonuzu yaptınız.ıslanırsa dıkışyerlerı.ay kafam cokkarısık.persembeye de kontrolum varmıs şimdi sekreteri aradı.adanaya tekrar yol bakalım.hayırlısı.hersey yolunda gıtsınde...
kıyamam kuzuma ben yaaa.. konuşuruz gene :)Canim senden sonra bi yalnizlik cektimki sorma
kesinlikle al bencede . L linda121212 ben çok rahatlamıştım 4. gün duş aldıktan sonra. o hastalıklı havadan kurtulursunya doktor al dediyse duş al da rahatla.hastane ağırlığını at o da bunaltır bence.
evet prenses kasaltı yuvarlak 325 cc 350 cc
ağrın o yüzden çoktur canm inş geçer hemencikevet prenses kasaltı yuvarlak 325 cc 350 cc
Canım ben ameliyattan sonra su içerken , boğazıma kaçan 1 damla sudan boğulacaktım sanki. Öksüremediğim için ÖLCEM sanmıştım. Hepsi geçicek hepsi.evet prenses kasaltı yuvarlak 325 cc 350 cc
Kızlaaarrr... Bildirimler birikmiş,özel mesajlar desen öyle... Bugün benim doğumgünümdü
Kutlamaya eşimle ve çok sevgili arkadaşlarımızla cumartesi günü başladık. Daha yeni eve girdim.. Yarın hepinize dönmeye çalışacağım sevgiler öptüm hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?