Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

evet nasıl oldunuzzzz rapor verin bizeeeeeee
Kendime gelmeye calisiyorum ben konusamiyorum resmen ya duraksiyorum malum okuzler bastiriyobugunude bi atlatirsam sanki daha iyi olurum gibi.yarin bandajlarim acilcak meraktayim acikcasi.nasil rezil uyuduysam boynumda tutulmus benim robot gibi hareket ediyorum

Doğum günün kutlu olsun canım mutluluk dolu huzurlu mükemmel ötesi bir yaş olsun yeni yaşın

Canimmm ya inşallah hergün daha iyiye gidecek artikk

baby_27 Ve L linda121212 Nasıl oldular acaba merak ettim kızlar sizi :-(
baby 27 den cok farklı degılım.boyun ve sırt agrsı olduruyor benı.oturamıyorumkalkamıyorum.meme agrım hafıfledı ılk gune gore.ama sormayın dun bı nefes darlıgı tuttu benı nasıl balkona atıldım anlatamam.nefesım yetmedı baskıdan galıba .buarada yarın 5.gunum ve doktor bandajları cıkarıp banyo yapabılırsı dedı.ben yapmıycam korkuyorum.sızce.sız ne zaman banyonuzu yaptınız.ıslanırsa dıkışyerlerı.ay kafam cokkarısık.persembeye de kontrolum varmıs şimdi sekreteri aradı.adanaya tekrar yol bakalım.hayırlısı.hersey yolunda gıtsınde...

Canım aç bandajını ve duşunu al çokkk rahatlıcaksın emin ol bu arada o bantlar su geçirmez

ayyyyy o öküzler hemen gider inş bandajlar da bunaltır havalar da ısınmaya başladı ya.yeni daha canım benim 3-4 günden sonra toparlanırsın birden

ya doktor al dediyse duş al da rahatla.hastane ağırlığını at o da bunaltır bence.

Ben yeni gördüm, doğum günün kutlu olsun
Nice mutlu neşe dolu yaşlara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…