Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Kızlar size bisey sormak istiyorum silikonlu gögsünüzü ellediğinizde elinize nasıl bi doku geliyo yani sert mi ve silikon olduğunu çok mu hissediyosunuz normal gögüsten çok çok mu farklı özellikle silikonlarının üstünden biraz zaman gecmis kisilere tabiki bu sorum özellikle arzum77 cevabını cok merak ediyorum

Canim korkma ben bandaji saglik.memuruna cikarttirip banyo yaptim banyoda su gecirme Bantta takmadim ama inanilmazzz rahatladim hemen yap kendine geliceksin

Kimse duyuyor mu benii.....Defne-efe adli arkadas gormedi sanirim beni resmimi kullaniyooio yardim lütfen arzum77
Yanlışlıkla yapmıştır tatlım. Albümdeki fotoların altında fotoyu gören kişilere verimiş bir izin var maalesef. Yetkililere ben yazmıştım bu tatsız durumu. Yani başka bir kişinin albümdeki fotoyu profil,avatar,albüm kapağı gibi yapma izni neden verilmiş bende anlamış Değilim... Yanlışlıkla basmıştır arkadaşımız eminim...
arzum77 sag kolum fena agrio ya sanki cikmis gibi omuzdan baslio agri
Fazla kaldiramiorum
Dururken de agri var
Sence normalmi???
Kolunda kızarma ve şişme olursa tehlikeli.. Ama sen yinede doktorunu bilgilendir bence. Ne olur ne olmaz Geçmiş olsun..
Kiazlar yrni dus aldim mememin altindaki yara bantlarini cikarmadim
Sizce su gecmismisdir yaraya
Cikarsammi yarabandini
Yoksa bisey olmazmi
Acillll cevap
arzum77 @magic angel @electraa
Ve diger arkadaslarrrr cevap yazin
Ben onlarla duş alıyordum. Doktorum kendiliğinden düşecek çıkacak onlar demişti. Kimi saç kurutma makinası ile kurıtuyordu sanırım . Sende kurut istersen

Uzuun, sağlıklı, sevgi dolu bi ömür dilerim
Çookkk teşekkür ederim tatlım
nice yıllara arzumcum, doğumgünün kutlu olsun.. tüm güzel dilekleri yolluyorum. sevgiler öperim koccamaaaan
Bende çok öptüm Kocaman hemde Teşekkür ederim ..
Dogum gunun kutlu olsun canim nice saglikli huzurlu hayirli yaslara
Amin Can'ım,çok Sağolasın... Öptüm Kocaman
Güzel,Mutlu,bol aşklı günlerin olsun arzum77 :)))))
Amin aminnnn
Canım benim iyiki varsın.hep hayatımızda olman dileğiyle
Amin tatlım,he birlikte olmak dileği ile Öptüm
doğum günün kutlu olsun canım mutlu huzurlu nice yıllara
Amin tatlım.. Öptüm Kocaman
Doğum günün kutlu olsun canım mutluluk dolu huzurlu mükemmel ötesi bir yaş olsun yeni yaşın
Amin tatlım Öptüm
Ben yeni gördüm, doğum günün kutlu olsun
Nice mutlu neşe dolu yaşlara
Çok Sağolasın Öptüm Senide
İlk aylarda Tabiki hem görüntü hemde kıvam normal meme gibi olmuyor.. Zaman'la gerçek kıvama ve görüntüye geliyor Can'ım
Bence gayet normal meme gibi hem kıvamı hemde görüntüsü

Meme USG ve kan tahlilleri ben yaptirmistim 15 gün önce onları götürdüm baktı ameliyat günü ben yine yapıcam tahlilleri dedi hastaneye gidince tahlilleri yapacaklar tekrardan
hadi canım bekleme süreci başladı :)heyecan doruktadir şimdi :)) ne konuştunuz doktorla ? Hangi tekniği kullancakmis kaç cc koymayı düşünüyor ? Bir de nerde Olcan ameliyati ??ayy ne çok soru sordum ya seriye bağladım resmen :))

Bir özel hastane ismini burdan vermem doğru olmayabilir özelden veririm istersen.en fazla 300 cc olur yüksek profil dedi gezdiğim bütün drlar aynı şeyi söylemişti zaten.tabi bu ameliyatta bir alti bir ustu gibi oynayabilir deneyecek yani.fasya altı tekniği yapacak nasipse öyle işte ama cidden heyecandan ölebilirimmmm

Sln kizlarr,benim amaliyat olali bir ay oldu doktoruma sorcagim seyler vardi hastasi coktu dönemedi yarin dönmesini bekliyorum
Soru1:bandaji cikartsam mi siz Ne kadar bandajli kaldiniz?
Soru 2:ilk bir ay ilac yasakmis ilac icmem gerekiyor asiri derecede unutknkik,halsizlik bas dönmesi yasiyorum.
Soru3 :suan sporcu sudyeni var hla,yhuu ben ne zaman gecicem seksi sudyenlere Ve de nasil sudyen alicagimi bilemiyorummm

hadi bakalım hakkında hayırlısı olur inşallah :) özelden yazarsan sevinirim cnm :)

Kıyamammm hemen ağrı kesici iç hatta ağrın başlamadan iç bence benim bugün 11 gün oldu foto koydum bakmak istersen ve artık çok daha rahatım zamanla geçiyor.....
Canim saatten once iciyorum bazen zaten.napalim azicik daha dayanmam gerek sanirim aayy neguzel zaman gecsinde unutalim hepbirlikte ooo ben goremedim daha kendi memelerimi seninkilere bakayim bari

Baby_27 canim bugün görüştüm bana kas üstü fasya altı yapacak dr.300cc senin 325 değilmi çok anlasilmiyordur ama gördüğün kadariyla nasıl oldu senin ebat
Canim suan sargili haldeyim evet bakinca oyle buyuk durmuyo yani firlicak gibi diiller.yarin acilcak bandajlar bende ilk kez gorcem yarina insallah foto atarim bakarsin canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…