O saatinden önce içmeleri hepimin yaptıkCanim saatten once iciyorum bazen zaten.napalim azicik daha dayanmam gerek sanirimaayy neguzel zaman gecsinde unutalim hepbirlikte ooo ben goremedim daha kendi memelerimi seninkilere bakayim bari
Ins canim ya sabirla bekliyorum duzelmeyiOlsun kız öyle veya böyle olduk bu ameliyatları bir kaç güne çokkkk daha iyi olucaksın bakmalara doyamıcaksınbaby_27
Canim acaba ağrı kesicinin faydası mi olmuyorSizlamalarimda basladi canim ya ayy sabah gidip igne vurdurcaktim okadar kotuydum yani
L linda121212 canım bunlar normal benim ayın 18 bir ay dolucak hala sızlamalar dikişlerde acıma Ani giren anlık sızlamalar oluyor Vücudumuza farklı bi madde kondu ona ayak uydurmaya çalışıyor o yüzden sorun olacağını sanmıyorum yapmamız gereken tek şey sakin olup bu süreci sabırla atlatmak :)ya kızlar sol gogsumde bazen hareket edınce ani hareketlerde ıçınden boyle bır dokunma oluyor.nasılanlatayım boyle sankı cızırtı seklınde bı hareketlılık.üstten elleyınce hıssetmıyorum ıçınde oluyor.bu nedır acaba.kas hareketı mı.bu gogsume daha buyuk konulmustu.
Doğumgününü kutlu olsun Arzu'm , nice saglıklı Mutlu senelere ..Kızlar cevap veremediklerim olduysa affola... Herkese doğumgünümü kutlayan kutlamayan herkese teşekkür ederim
özelden msj atan bu cesur abinin üyeliği silinmiş mi ::)Burası erkeklerin üye olamayacağı bir platform. Eşiniz üye olsun,yazsın bilgilendirelim.
Ayrıca size fotoğraf gösterecek kadar ileri görüşlü bayanların olacağını sanmıyorum ..
dün işe gelirken giymedim valla hiçbişi.. bluzun altına askılı body giydim. pek rahattım tüm gün.. nappim kırk tane askı gözükünce sevmiyorum .. yakında sizde gezersiniz öyle beybiler :)O saatinden önce içmeleri hepimin yaptıkdüşünsene yazın rahat rahat bikini mayo giyicezzzz :)
ya kızlar sol gogsumde bazen hareket edınce ani hareketlerde ıçınden boyle bır dokunma oluyor.nasılanlatayım boyle sankı cızırtı seklınde bı hareketlılık.üstten elleyınce hıssetmıyorum ıçınde oluyor.bu nedır acaba.kas hareketı mı.bu gogsume daha buyuk konulmustu.
2 ay 1 hafta oldu benim.. ona ragmen ara ara hissediyorum o kocaman yabancı maddeyi :)L linda121212 canım bunlar normal benim ayın 18 bir ay dolucak hala sızlamalar dikişlerde acıma Ani giren anlık sızlamalar oluyor Vücudumuza farklı bi madde kondu ona ayak uydurmaya çalışıyor o yüzden sorun olacağını sanmıyorum yapmamız gereken tek şey sakin olup bu süreci sabırla atlatmak :)
Silinmiş silinmişözelden msj atan bu cesur abinin üyeliği silinmiş mi ::)
nice gelecek senelere canim saglikta herseden önce...
Çok teşekkür ederim kızlarDoğumgününü kutlu olsun Arzu'm , nice saglıklı Mutlu senelere ..
Canım, bandajı kafana göre çıkarma. Mutlaka sor. Çünkü biz koltukaltı kesisi ile olduk, koltukaltından açılan kanalla protez yerleştirildi. O bandaj , protez koltukaltına kaymasın diye.Sln kizlarr,benim amaliyat olali bir ay oldu doktoruma sorcagim seyler vardi hastasi coktu dönemedi yarin dönmesini bekliyorum
Soru1:bandaji cikartsam mi siz Ne kadar bandajli kaldiniz?
Soru 2:ilk bir ay ilac yasakmis ilac icmem gerekiyor asiri derecede unutknkik,halsizlik bas dönmesi yasiyorum.
Soru3 :suan sporcu sudyeni var hla,yhuu ben ne zaman gecicem seksi sudyenlereVe de nasil sudyen alicagimi bilemiyorummm
Canım o ödem olabilir. Lıkırtı gibi di miya kızlar sol gogsumde bazen hareket edınce ani hareketlerde ıçınden boyle bır dokunma oluyor.nasılanlatayım boyle sankı cızırtı seklınde bı hareketlılık.üstten elleyınce hıssetmıyorum ıçınde oluyor.bu nedır acaba.kas hareketı mı.bu gogsume daha buyuk konulmustu.
şafak 14rüyamda ameliyat olmuşum diren takmamış doktor kanamayı kontrol altına aldık gerek kalmadı diyo.benim bilinçaltı pert
Silinmiş silinmişAbiye sahip çıkalım
canim cocuklarla zor oluyor mu yaL linda121212 canım bunlar normal benim ayın 18 bir ay dolucak hala sızlamalar dikişlerde acıma Ani giren anlık sızlamalar oluyor Vücudumuza farklı bi madde kondu ona ayak uydurmaya çalışıyor o yüzden sorun olacağını sanmıyorum yapmamız gereken tek şey sakin olup bu süreci sabırla atlatmak :)
kesinliklebikaç güne bi hatun Nick i ile kayıt olup sahalarda top koştırmaya başlayabilir. Dikkat edelim abiye :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?