Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Canim saatten once iciyorum bazen zaten.napalim azicik daha dayanmam gerek sanirim aayy neguzel zaman gecsinde unutalim hepbirlikte ooo ben goremedim daha kendi memelerimi seninkilere bakayim bari
O saatinden önce içmeleri hepimin yaptık düşünsene yazın rahat rahat bikini mayo giyicezzzz :)

ya kızlar sol gogsumde bazen hareket edınce ani hareketlerde ıçınden boyle bır dokunma oluyor.nasılanlatayım boyle sankı cızırtı seklınde bı hareketlılık.üstten elleyınce hıssetmıyorum ıçınde oluyor.bu nedır acaba.kas hareketı mı.bu gogsume daha buyuk konulmustu.

L linda121212 canım bunlar normal benim ayın 18 bir ay dolucak hala sızlamalar dikişlerde acıma Ani giren anlık sızlamalar oluyor Vücudumuza farklı bi madde kondu ona ayak uydurmaya çalışıyor o yüzden sorun olacağını sanmıyorum yapmamız gereken tek şey sakin olup bu süreci sabırla atlatmak :)

O saatinden önce içmeleri hepimin yaptık düşünsene yazın rahat rahat bikini mayo giyicezzzz :)
dün işe gelirken giymedim valla hiçbişi.. bluzun altına askılı body giydim. pek rahattım tüm gün.. nappim kırk tane askı gözükünce sevmiyorum .. yakında sizde gezersiniz öyle beybiler :)

Lindacım slm, ara ara öyle hissediyor insan.. benım sağ tarafta bazen benzer bişiler oluyor gibi. Kimi zaman yumuşacıkta olsalar içinde bişi oluyor sanki hareket ediyor oturmamış sanki silikon gibi. ama bu ve benzer durumları sanırım 6 ay yaşıyoruz

2 ay 1 hafta oldu benim.. ona ragmen ara ara hissediyorum o kocaman yabancı maddeyi :)

Canım, bandajı kafana göre çıkarma. Mutlaka sor. Çünkü biz koltukaltı kesisi ile olduk, koltukaltından açılan kanalla protez yerleştirildi. O bandaj , protez koltukaltına kaymasın diye.
Seksi sütyenlere gelince Volkan hoca, 1 yıl destekli, balenli, Telli ( yani memeyi sıkıştıran ) sütyen önermiyor. Ama özel anlarda kısa süreliğine o tarz sütyen takabilirsin demişti. Yaniiiii, telsiz, desteksiZ , balensiZ sütyen al. Bi de senin zaten çok dolgun şapşahane memelerin oldu, dantelli veya ipek saten üçgen bikini gibi sütyenler var. Çok da yakışır

Canım o ödem olabilir. Lıkırtı gibi di mi

canim cocuklarla zor oluyor mu ya benim veled cok hareketli onu 2 haftaligina memlekete gondermeyi düşünüyorum ameliyat öncesi. . daha mi fazla kalsa acaba cok korkuyorum çünkü tepemde geziyor hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…