Ayyyy en çok istediğim şeylerden biri rahat giyinicez artık yuppiiiidün işe gelirken giymedim valla hiçbişi.. bluzun altına askılı body giydim. pek rahattım tüm gün.. nappim kırk tane askı gözükünce sevmiyorum .. yakında sizde gezersiniz öyle beybiler :)
evettttt aynen lıkırtı gıbı.bısey yapmam gerek mı.Canım o ödem olabilir. Lıkırtı gibi di mi
O hepimizde oldu,normal tatlım geçeceke
evettttt aynen lıkırtı gıbı.bısey yapmam gerek mı.
sagolun kızlar sız de olmasanız.ınsan kafayı yer.Lindacım slm, ara ara öyle hissediyor insan.. benım sağ tarafta bazen benzer bişiler oluyor gibi. Kimi zaman yumuşacıkta olsalar içinde bişi oluyor sanki hareket ediyor oturmamış sanki silikon gibi. ama bu ve benzer durumları sanırım 6 ay yaşıyoruz
dont panic.. elbette bunlar geçecek.. bikaç gün iyiyken bazen bakıyorum arada ağrı yapıyor baada. sanırım. gece uyurken bazen uzun süre bi tarafıma yattığımda oluyor. ertesi gün ağrı yapıyor.sagolun kızlar sız de olmasanız.ınsan kafayı yer.
merhaba hanımlar. bizde eşim için protez yaptırmayı düşünüyoruz ama yapay duracağından, dokununca yapay/plastik bir his vereceğinden korkuyoruz. tecrübesi olan arkadaşların fikirlerini bekliyoruz ve mümkünse öncesi/sonrası fotoğraflarınızı görme izni verirseniz sevinirim.
İki hafta yeterli olur ama kucağına falan alamazsın imkanın varsa 3 haftalığına gönderebiirsin ben daha yeni yeni kavanozları açabiliyorum o kadar yanicanim cocuklarla zor oluyor mu yabenim veled cok hareketli onu 2 haftaligina memlekete gondermeyi düşünüyorum ameliyat öncesi. . daha mi fazla kalsa acaba cok korkuyorum çünkü tepemde geziyor hep
canim cocuklarla zor oluyor mu yabenim veled cok hareketli onu 2 haftaligina memlekete gondermeyi düşünüyorum ameliyat öncesi. . daha mi fazla kalsa acaba cok korkuyorum çünkü tepemde geziyor hep [/QUO
acıkcası cok zor oluyor.esım de ızın aldı o bakıyor cocuklara ama yıne de benım tepemdeler.evı gorsen berbat.adam temızlık yapamıyor.yapacak bısey ıdare edıyorum oyle.ama gonderme gıbı ımkanın varsa cocukları cok ama cok rahatlarsın
Kuzuuum sahalara döndünmü süpper.tatlı yorumlarına hasret kaldıkdont panic.. elbette bunlar geçecek.. bikaç gün iyiyken bazen bakıyorum arada ağrı yapıyor baada. sanırım. gece uyurken bazen uzun süre bi tarafıma yattığımda oluyor. ertesi gün ağrı yapıyor.
yada evde seksi olacam tribine telli sutyenle takılınca bikaç saat , sonrası acıyor. benmde 2 ay bitti ama hala süslü püslü bişiler pek almadım. iyice otursunlar diye bekliyorum açıkçası
Abiyi pasif yapmışlar3 gün sonra yeni üyelere dikkat edelim kızlar'' ben abinin eşiyim izlermisiniz lütfen?'' diye mesaj gelirse hiç şaşırmam insanlar gerçekten ŞAŞIRMIŞözelden msj atan bu cesur abinin üyeliği silinmiş mi ::)
Bana ABİ dediler diyip yastadır o şimdiAbiyi pasif yapmışlar3 gün sonra yeni üyelere dikkat edelim kızlar'' ben abinin eşiyim izlermisiniz lütfen?'' diye mesaj gelirse hiç şaşırmam insanlar gerçekten ŞAŞIRMIŞ
hahahahahhaBana ABİ dediler diyip yastadır o şimdi
Utanmadan bide''eşime düşünüyoruz elleyince hissediyormu'' demiş insanlar mı anormal biz mi anormaliz anlayamadım valla!!!!!Bana ABİ dediler diyip yastadır o şimdi
okuyorsa yazayım hissediliyor :)Utanmadan bide''eşime düşünüyoruz elleyince hissediyormu'' demiş insanlar mı anormal biz mi anormaliz anlayamadım valla!!!!!
İlk okuyuşta dedimki aaaaaa kadına bak kocasına silikon taktırcak dedim.ikinci okuyuşta aaaaaa adama bak karısına silikon taktırcak bide bizimle kanka olmaya çalışıyo PES diyorumUtanmadan bide''eşime düşünüyoruz elleyince hissediyormu'' demiş insanlar mı anormal biz mi anormaliz anlayamadım valla!!!!!
Abi pasif ama eminimki birkaç gün sonra farklı nick name ile sayfaya dahil olurokuyorsa yazayım hissediliyor :)
Kız çok yaşa emi abinin neresine silikon taktıracak?İlk okuyuşta dedimki aaaaaa kadına bak kocasına silikon taktırcak dedim.ikinci okuyuşta aaaaaa adama bak karısına silikon taktırcak bide bizimle kanka olmaya çalışıyo PES diyorum
temiz kalplisinİlk okuyuşta dedimki aaaaaa kadına bak kocasına silikon taktırcak dedim.ikinci okuyuşta aaaaaa adama bak karısına silikon taktırcak bide bizimle kanka olmaya çalışıyo PES diyorum
bak öyle çabucak güzelce olucak bitecek
Ne manyak insanlar var ya bide msj atıyor özeldenkesinlikle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?