Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

sagolun kızlar sız de olmasanız.ınsan kafayı yer.

sagolun kızlar sız de olmasanız.ınsan kafayı yer.
dont panic.. elbette bunlar geçecek.. bikaç gün iyiyken bazen bakıyorum arada ağrı yapıyor baada. sanırım. gece uyurken bazen uzun süre bi tarafıma yattığımda oluyor. ertesi gün ağrı yapıyor.
yada evde seksi olacam tribine telli sutyenle takılınca bikaç saat , sonrası acıyor. benmde 2 ay bitti ama hala süslü püslü bişiler pek almadım. iyice otursunlar diye bekliyorum açıkçası

canim cocuklarla zor oluyor mu ya benim veled cok hareketli onu 2 haftaligina memlekete gondermeyi düşünüyorum ameliyat öncesi. . daha mi fazla kalsa acaba cok korkuyorum çünkü tepemde geziyor hep
İki hafta yeterli olur ama kucağına falan alamazsın imkanın varsa 3 haftalığına gönderebiirsin ben daha yeni yeni kavanozları açabiliyorum o kadar yani

Kuzuuum sahalara döndünmü süpper.tatlı yorumlarına hasret kaldık

özelden msj atan bu cesur abinin üyeliği silinmiş mi ::)
Abiyi pasif yapmışlar3 gün sonra yeni üyelere dikkat edelim kızlar'' ben abinin eşiyim izlermisiniz lütfen?'' diye mesaj gelirse hiç şaşırmam insanlar gerçekten ŞAŞIRMIŞ

Utanmadan bide''eşime düşünüyoruz elleyince hissediyormu'' demiş insanlar mı anormal biz mi anormaliz anlayamadım valla!!!!!
İlk okuyuşta dedimki aaaaaa kadına bak kocasına silikon taktırcak dedim.ikinci okuyuşta aaaaaa adama bak karısına silikon taktırcak bide bizimle kanka olmaya çalışıyo PES diyorum

İlk okuyuşta dedimki aaaaaa kadına bak kocasına silikon taktırcak dedim.ikinci okuyuşta aaaaaa adama bak karısına silikon taktırcak bide bizimle kanka olmaya çalışıyo PES diyorum
Kız çok yaşa emi abinin neresine silikon taktıracak?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…