Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

birde kizlar göğüs kafesimizin dar olup olmadigini biz kendimiz nasil anlayabiliriz ?

canim seninde mi var ayy kactaneler ? benim bi tane ama 10taneye bedel hiperaktif çünkü. . evet gondericem insallah yoksa sabah uyanip koşup üstüme atliyor.valla dikislerimi patlatir yaw L linda121212
ıkı cocugum var.5 ve3 yaslarında ıkısı kucuk sayılır.buyugu okula gıdıyor yarım gun.ıkısı yaramaz ve hep kavga halındeler.sen gonder vallaha rahatlarsın

Canim acaba ağrı kesicinin faydası mi olmuyor valla sen öyle dedikçe içim gidiyo bir an önce iyileşirsin inşallah
Canim sonucta kesiyolar dikiyolar boyle olmasi normal.ilk gun benim vucut anlamamis diyorum ameliyat oldugumunarkozun etkisi igneler falan.ikinci gun basladi ama dr. uyarmisti zaten benibugun 4.gunum agrim fazla yok canim zorlayinca sizlamarim ve spor yaparsinda hamlarsin ya biraz oyleyimbi sekilde gun gun daha azaliyo

Ayy canim tesekkurler :) valla volkan hicaya dun yazdim sorcaklarim var didim,bana beni merak ettigini ama suan hastam var döncem ariycam sizi dedi aramadi Sorular agzimda birikti Bugun aramasini bekliyirum dönmezse kirilirim valla aramaya zaten cekiniyorum birazdaha bekleyim bir hafta donmezse mesaj atarim doktora...valla canim 1 sene dayanayim bari,o zaman bi kosu gidip dantelli ucken seksi sudyen alayim :) bandaj konusuna gelince butun tisorerimin yakasi acik bandaj goruluyo napcam ben yaaaDoktordan da ses yok kaldim oylece.....ilac icnem gerekiyo onu bile soramadin

Bu süreçte naparsan yap bandajını çıkartma biraz daha sık dişini ,önün kapalı giy nasıl olsa yazın istesende giyemiyeceksin kapalıları

Canım aramaya niye çekiniyosun ya ben elli kere aradım bizim aramamız ve birşeyler sormamız çok doğal hiç çekinme ara ve sor rahat ol o kadar para verdin ameliyet oldun tatlım

canim seninde mi var ayy kactaneler ? benim bi tane ama 10taneye bedel hiperaktif çünkü. . evet gondericem insallah yoksa sabah uyanip koşup üstüme atliyor.valla dikislerimi patlatir yaw L linda121212
Ayy allah yardımcınız olsun kozlar benim 13 yaşında kızım var ameliyat sonrası bana o baktı bir dediğimi iki etmedi dünyam benim can onlar can ama küçükse çok zor olur o yüzden bırakmanız hem çocuk hem sizin için daha iyi olur :)))))

Herkese merhaba.kizlar sizlere sorum olucakti.umarim cevaplarsiniz.bende ameliyat olmak istiyorum ama kafama takilan sorular var.bu ameliyati universite hastanelerinde yaptirabiliyormuyuz.ucret hakkinda bilginiz varmi.birde ameliyattan sonra ne kadar sureyle agir kaldirmak yasaklaniyor.simdiden tesekkurler

Canım aramaya niye çekiniyosun ya ben elli kere aradım bizim aramamız ve birşeyler sormamız çok doğal hiç çekinme ara ve sor rahat ol o kadar para verdin ameliyet oldun tatlım
KiZ doktor cok iyi cok seker ilimli ama hastasi var döncem sizi ariycam dedi aramadi bende bozuldum bu sefer ertesi gun vatsaptan yazdim bi iki konustu hasta arasinda ben sizi ariycam dedi bende ne diyim tamam dedim.hala aramadi

Canım endişelenme lütfen. Panik yapma. Dr müsait olunca dönecektir mutlaka istersen yağmur Hanım'a mesaj at, hoca belki yoğunluktan unutmuştur. Kolay değil işleri, bi biz yokuz ki , hergün ameliyat , onlarca hasta mutlaka dönüş yapacaktır

Bu süreçte naparsan yap bandajını çıkartma biraz daha sık dişini ,önün kapalı giy nasıl olsa yazın istesende giyemiyeceksin kapalıları
Tamam canim ama dayanamdim bugun atlet giydim ustune ceket ana bayag yakam acik yarin kapali seyler bulyim daha ne kadar dayancam bir ay daha dayanayim bari

Tamam canim ama dayanamdim bugun atlet giydim ustune ceket ana bayag yakam acik yarin kapali seyler bulyim daha ne kadar dayancam bir ay daha dayanayim bari
Canım, ben bi de yazın ameliyat oldum. O sıcakta bandaj ve bandajı kapatan şeyler giydim hep. Dayan biraz bi de hocaya bozulma, adam sabah ameliyatta öğleden sonra da hasta bakıyor, acayip bi tempo

Bana da oyle dedi cok yogunum amaliyatlar var dedi sempatik bi sekilde,iyide bunlari anlatana kadar soruma cevap vereydi iyiydi yagmur hanim da gecen dedi doktora ulasamazsaniz bana soyleyin yardimci olurum dedi,doktora her zaman ulasiyorum telefonu aciyo halimi memeleri soruyoHastam gitsin konusuruz diyo ben sizi araraim diyo Bekleki ariycak,ilaclarim var onlara basliycam baslayamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…