Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

amanın ben seni küçük saniyodum yaa maasallah :)

KiZ doktor cok iyi cok seker ilimli ama hastasi var döncem sizi ariycam dedi aramadi bende bozuldum bu sefer ertesi gun vatsaptan yazdim bi iki konustu hasta arasinda ben sizi ariycam dedi bende ne diyim tamam dedim.hala aramadi
Yoğunsa arayamaz tatlım ara sen çekinme bence

Sanirim memenin taban çapına bakıyor
Canım şimdi beni dikkatle oku ben 176 boyunda 60 kg ağırlığında ağaç gibi bi kadınım göğüs kafesi ölçüm 80 cm , meme ile 83 cm idi. Şimdi sen " oooo 80 çok geniş " diyorsundur. Ama öyle değil. Benim göğüs kafesim düz değil OVAL. Yani, düz göğüs kafesi olanların memeleri birleşik oluyor. Ben gibi oval göğüs kafesli olan, yani göğüs kafesi yanlardan basık olanların meme uçları ayrık- koltukaltına doğru oluyor. Bu da protezin taban çapını sınırlayan bir durum. Çünkü, protez memeucunu tam ortalayacak şekilde yerleştiriliyor. Yani ayrık olan bir meme protezden sonra yine ayrık olur. Protezler, çatal olacak şekilde ortaya doğru yakınlaştırılırsa da meme uçları yanlarda kalır.Yani sağa ve sola bakan iki tane ucun olur, şaşı gibi bu yüzden koltukaltından taşma yapmayacak şekilde , cc belirleniyor . İşte bu nedenle ben gibi irice bi kadına bile Dr um 325 uygun gördü. Küçük takmayı sevdiğinden değil, optimali bu olduğundan. Yoksa, 450 taktığı da var

Khaleesi_ ye yazmıştım

Kız ne güzel anlatmışsın dr.asistanı gibi olmuşsun maşallah :)))))))

Merhaba kızlar!Acil yardıma ihtiyacım varPazartesi günü ameliyat olucam ve aklımda hep yuvarlak protez varken dr. bana meme dokum olmadığı için damlanın daha uygun olcagını söylediSuan cok kararsızlık içinde kaldım.tercihimi yuvarlaktan yana istiyorum fakat yapay bi görüntümü oluşturur.Destekli olarak 75b sütyen kullanıyorum acaba benim durumumda olupta yuvarlak yaptıranlar fikir verebilir miii?

harika anlamamak mümkün değil. .coookk teşekkür ederim
evet iste benim göğsümde öyle iki gogsumun arasindan otoban gecer koltuk altina dogru gidiyor dokum of offff hicbizaman birlesmicekler ve sanirim 300 cc büyük gelecek. omizlarim cok genis boyum 1.63 kilom 50 ama göbeğimi eritmeye calisiyorum yani ameliyata 48ile girerim diye tahmin ediyorum. omuzlarimin geniş olmasi acaba cc icin bi arti avantaj sayilirmi ?

Canim benimdr meme dokum yoktu ama ben ozellikle ust lobumu doldurmasi icin seksi bi goruntu icin yuavrlaj tercih ettim cok ta memnunum doktirda onay versi jesinlikle dogru dusunmussun dedi cunku damla protezde yumusak gecis oluyo o yuzden ust bölgeyi tam dolgun gostermiyo bence yuvarlak iyinolabilirdi ama doktor niye öyle yapiyorki baska doktorlara sormus muydun

canim ne alakasi varmis doku yok diye damlanin. dokun yoksa kesinlikle kas alti yada dualplan olmali ve yuvarlak konulmali. bi muddet sonra zaten yuvarlakta dogallasip damla gibi gorunuyor

Sihirlii Khaleesi_ cok teşekkür ederim cevabınız içinİçim rahatladı cünkü ben tercihimi yuvarlaktan yana yaptım,dik ve yuvarlak görüntü istiyorumama kafamda da soru işaretleri belirdi acaba kötümü olur diye neyseki burda okuduklarımdan aldığım dersle ben küçük istemiyorum doğal dursun fln diye küçük yapmayın bana koyabilceginiz en dolgunu olsun dedim boyum 169 kilom 52 bana en fazla sanırım 350-375cc takabilirmiş onuda denicek kendisi ama kenarlardan taşsada sorun değil dedim

Bende seninngibi demistim dolu dolu gögus istiyorum 400 asagisi olmasin demistim koltuk alti,yuvarlak,dualplan kas alti takildi 415 cc

İlk defa burda duydum doku olmadığı için damla tercih eden !!!! kasaltı olursa zaten hiçbir protez yapay durmaz .
Bende yuvarlak istiyordum ama dr kaslarım zayıf olduğu,üst lobum çok belli olduğu için damla tercih etmiş

Evet banada kasaltı yapılcakmış ben yuvarlakta ısrar ettim ama şimdiden korku aldı beni napcam bilmiyorum ameliyat sonrasıFotograflarınız varsa görebilirmiyim, bende görsel yüklicem şimdi bakıp tavsiye verirseniz cok sevinirim

Bende ameliyat öncesi 75 B cup sütyen kullanıyordum. kas zarı altı,yuvarlak 400 cc protez koyuldu,çokta güzel oldu

Bende ameliyat öncesi 75 B cup sütyen kullanıyordum. kas zarı altı,yuvarlak 400 cc protez koyuldu,çokta güzel oldu

Fotograflarımı yükledimtakip ettiklerim görebilir seceneğini sectiğim için sizi izlemem mi gerekiyor görebilmeniz için?Sizin öncesi ve sonrası fotonuzu görebilirmiyim suan cok ihtiyacım var aklım cok karışmış durumda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…