Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

İzle beni canım bende izlicem seni öncesi ve sonrası var benim

Canım her yuvarlak protez ️kasaltında damla görüntüsü almaz. Eğer deri ve kas kalınlığın yeterli değilse Dr un damla tercih edebilir.

Evet,kimin görmesini yorum yazmasını istiyorsan izlmeye al
Benim pek öncesi yok bir tane öncesi sonrası yapmıştım. Gerisi hep sonrası buldum delisi olmuşum ben

Kızlar bişey sorucamm..... arzum77 , @soocute ve adını yazamadığım diğer hatunlar doğum kontrol hapı kullanmak istiyorummm, meme protezi bi sıkıntı yaratır mı ????

Kızlar bişey sorucamm..... arzum77 , @soocute ve adını yazamadığım diğer hatunlar doğum kontrol hapı kullanmak istiyorummm, meme protezi bi sıkıntı yaratır mı ????
Ben şu an kullanıyorum mecburen... Çünkü eşim çocuk istiyor,kafayı yemiş sanırım
Bir sıkıntı yaratmıyor diye biliyorum. Benim sıkıntım varis ameliyatı olduğumdan dolayı,yasak aslında kullanmam.

Ben kullanıyorum ve persembe ameliyat oluyorum dr uma söyledim kullandığımı bırakacaksın veya kullanma demedi sen yine de sor ama dr una

Kizlarr ya cok mutsuzum ben tam bir hayal kirikligi icindeyim suan gunlerdir merektaydim sargilarim kapaliydi.dr.da aceleden aynaya bakamadim biraz once eve geldim ben sok yahu bu nasil bi meme yaaa kendim bakamadim bu memeye tamam ilk gunler sekilsiz olcak diye bekliyodum odem falan ama boyle de beklemiyodum sinirlerim cok bozuldu ya resim yukluyorum kizlar

Sakin ol bi toparlasin kendini hemen paniklemeyin lütfen

bebegim ne oldu ya neden agliyosun bu kadar dur belki korktuğun kadar diildir ya

Canım bozma moralini ilk günler öyle olur daha sonra değişir eminim seninkilerde çok güzel olucak

Canım bu görüntü değişecek merak etme piramit gibi , ters damla gibi , üstler dolu altlar boş .... Gibi tuhaf bi şekil olabilir 2,3 ay sonra şahane olacaklar .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…