amanınKızlar dr Tuğrul turan vefat etmiş motor kazası geçirmiş Allah rahmet eylesin
İzle beni canım bende izlicem seni öncesi ve sonrası var benimFotograflarımı yükledimtakip ettiklerim görebilir seceneğini sectiğim için sizi izlemem mi gerekiyor görebilmeniz için?Sizin öncesi ve sonrası fotonuzu görebilirmiyim suan cok ihtiyacım var aklım cok karışmış durumda
Aaaaaaaaaaaa........ Aaaaaaa.......... Ölümlü dünya işte......Kızlar dr Tuğrul turan vefat etmiş motor kazası geçirmiş Allah rahmet eylesin
Canım her yuvarlak protez ️kasaltında damla görüntüsü almaz. Eğer deri ve kas kalınlığın yeterli değilse Dr un damla tercih edebilir.Sihirlii Khaleesi_ cok teşekkür ederim cevabınız için İçim rahatladı cünkü ben tercihimi yuvarlaktan yana yaptım,dik ve yuvarlak görüntü istiyorum ama kafamda da soru işaretleri belirdi acaba kötümü olur diye neyseki burda okuduklarımdan aldığım dersle ben küçük istemiyorum doğal dursun fln diye küçük yapmayın bana koyabilceginiz en dolgunu olsun dedim boyum 169 kilom 52 bana en fazla sanırım 350-375cc takabilirmiş onuda denicek kendisi ama kenarlardan taşsada sorun değil dedim
Evet,kimin görmesini yorum yazmasını istiyorsan izlmeye alFotograflarımı yükledimtakip ettiklerim görebilir seceneğini sectiğim için sizi izlemem mi gerekiyor görebilmeniz için?Sizin öncesi ve sonrası fotonuzu görebilirmiyim suan cok ihtiyacım var aklım cok karışmış durumda
Allah rahmet etsin...Kızlar dr Tuğrul turan vefat etmiş motor kazası geçirmiş Allah rahmet eylesin
Ben şu an kullanıyorum mecburen... Çünkü eşim çocuk istiyor,kafayı yemiş sanırım
Canım her yuvarlak protez ️kasaltında damla görüntüsü almaz. Eğer deri ve kas kalınlığın yeterli değilse Dr un damla tercih edebilir.
Izliyorum canımFotomu paylaştım izlemeye alıyorum yorum yapabilirseniz cok sevinirim
Inanmiyorum sok okdum allah rahmet eylesinKızlar dr Tuğrul turan vefat etmiş motor kazası geçirmiş Allah rahmet eylesin
Ben kullanıyorum ve persembe ameliyat oluyorum dr uma söyledim kullandığımı bırakacaksın veya kullanma demedi sen yine de sor ama dr una
Kizlarr ya cok mutsuzum bentam bir hayal kirikligi icindeyim suan gunlerdir merektaydim sargilarim kapaliydi.dr.da aceleden aynaya bakamadim biraz once eve geldim ben sok yahu bu nasil bi meme yaaa kendim bakamadim bu memeye tamam ilk gunler sekilsiz olcak diye bekliyodum odem falan ama boyle de beklemiyodum sinirlerim cok bozuldu ya resim yukluyorum kizlar
bebegim ne oldu ya neden agliyosun bu kadarKizlarr ya cok mutsuzum bentam bir hayal kirikligi icindeyim suan gunlerdir merektaydim sargilarim kapaliydi.dr.da aceleden aynaya bakamadim biraz once eve geldim ben sok yahu bu nasil bi meme yaaa kendim bakamadim bu memeye tamam ilk gunler sekilsiz olcak diye bekliyodum odem falan ama boyle de beklemiyodum sinirlerim cok bozuldu ya resim yukluyorum kizlar
Canım bozma moralini ilk günler öyle olur daha sonra değişir eminim seninkilerde çok güzel olucakKizlarr ya cok mutsuzum bentam bir hayal kirikligi icindeyim suan gunlerdir merektaydim sargilarim kapaliydi.dr.da aceleden aynaya bakamadim biraz once eve geldim ben sok yahu bu nasil bi meme yaaa kendim bakamadim bu memeye tamam ilk gunler sekilsiz olcak diye bekliyodum odem falan ama boyle de beklemiyodum sinirlerim cok bozuldu ya resim yukluyorum kizlar
Canım bu görüntü değişecek merak etmeKizlarr ya cok mutsuzum bentam bir hayal kirikligi icindeyim suan gunlerdir merektaydim sargilarim kapaliydi.dr.da aceleden aynaya bakamadim biraz once eve geldim ben sok yahu bu nasil bi meme yaaa kendim bakamadim bu memeye tamam ilk gunler sekilsiz olcak diye bekliyodum odem falan ama boyle de beklemiyodum sinirlerim cok bozuldu ya resim yukluyorum kizlar
Ameliyat olduğun gün de kullandinmi hapini yani hiç birakmadin degilmiBen yaklasik 2 senedir kullaniyorum.4gun once ameliyat oldum dr.a da soyledim herhangi bi problem yaratmaz dedi bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?