Sakın ol canım düzelecek insallahKizlarr ya cok mutsuzum bentam bir hayal kirikligi icindeyim suan gunlerdir merektaydim sargilarim kapaliydi.dr.da aceleden aynaya bakamadim biraz once eve geldim ben sok yahu bu nasil bi meme yaaa kendim bakamadim bu memeye tamam ilk gunler sekilsiz olcak diye bekliyodum odem falan ama boyle de beklemiyodum sinirlerim cok bozuldu ya resim yukluyorum kizlar
Kizlarr ya cok mutsuzum bentam bir hayal kirikligi icindeyim suan gunlerdir merektaydim sargilarim kapaliydi.dr.da aceleden aynaya bakamadim biraz once eve geldim ben sok yahu bu nasil bi meme yaaa kendim bakamadim bu memeye tamam ilk gunler sekilsiz olcak diye bekliyodum odem falan ama boyle de beklemiyodum sinirlerim cok bozuldu ya resim yukluyorum kizlar
Yok canim birakmadim hergun duzenli iciyorum ben. Kazaya falan gelirim aman Allahim sonraAmeliyat olduğun gün de kullandinmi hapini yani hiç birakmadin degilmi
Valla aynaya bakinca sok oldum yabebegim ne oldu ya neden agliyosun bu kadardur belki korktuğun kadar diildir ya
Evet dedigin gibi hatta resimde inan cok cok iyi gorunuyo.esimde yanimdaydi oda sasirdi bakakaldi bisi diyemedi tabiCanım bu görüntü değişecek merak etmepiramit gibi , ters damla gibi , üstler dolu altlar boş .... Gibi tuhaf bi şekil olabilir 2,3 ay sonra şahane olacaklar .
nasıl yani çok şaşkınım suan izlemeye alirmisin cnmEvet dedigin gibi hatta resimde inan cok cok iyi gorunuyo.esimde yanimdaydi oda sasirdi bakakaldi bisi diyemedi tabiutandim vallahi bakasim gelmedi kapattim hemen
Hic bisi gorundugu gibi degil malesef. Tabiki 2 3 ay sonra farkli olacak biliyorum ama hepimizin bi beklentisi var olmayinca uzuluyoruz tabiGordugum kadariyla bir xok kisi boyle tepkiler veriyor. Fot. Koydunmu? 2 3 ay bekleyon deniyor. Guzel olacaktir.. hicbir sey tv de gorundugu gibi degilmis valla. Zor isler. Her gecen gun daha iyi olacaktir
kuzum hiç canını sıkma bence. Çünkü ameliyat olanlar ilk baslarda şeklinin bozuk olduğunu söylüyorlar zaten. Daha çok yeni tecrübeli arkadaşlar baksın eminim onlar da aynı şeyi söyleyeceklerdir.Hic bisi gorundugu gibi degil malesef. Tabiki 2 3 ay sonra farkli olacak biliyorum ama hepimizin bi beklentisi var olmayinca uzuluyoruz tabi
Iyi dusunmeye calisiyorum zaten suan inan bakasim gelmedi ya fotolardaki inan daha iyi gorunuyokuzum hiç canını sıkma bence. Çünkü ameliyat olanlar ilk baslarda şeklinin bozuk olduğunu söylüyorlar zaten. Daha çok yeni tecrübeli arkadaşlar baksın eminim onlar da aynı şeyi söyleyeceklerdir.
doktora sormadın mi peki ne diyor?Iyi dusunmeye calisiyorum zaten suan inan bakasim gelmedi ya fotolardaki inan daha iyi gorunuyo
Randevuya gec kaldim adamin ameliyati varmis bandajlarimi cikardi persembe yada cuma gunune cagirdi bende giyindim apar topar ustten gordum yani.eve gelince merakla aynaya kostum tabi ama ben sokdoktora sormadın mi peki ne diyor?
Cnm öyle bir haber bulamadım sadece trafik kazası geçirdi ve hastaneye kaldırıldı ölümden döndü diyeokudum....
Aaaaaaaaaaaa........ Aaaaaaa.......... Ölümlü dünya işte......
tüh ya şanssizliga bak. Perşembe günü iyice sor bakalım ne diyecek. Peki sütyen falan verme di mi ?bandajlar çıktıktan sonra ne takacagini söylemiştir heralde. Çünkü göğsün şekil alması için takmak gerekiyormus ya o açıdan diyorum. Bir an önce şeklinin oturması için.Randevuya gec kaldim adamin ameliyati varmis bandajlarimi cikardi persembe yada cuma gunune cagirdi bende giyindim apar topar ustten gordum yani.eve gelince merakla aynaya kostum tabi ama ben sok
Bandaj ustundede ameliyat sutyeni vardi canim zaten bandajlari cikartip tekrar sutyeni giydirdi 1 1bucuk ay geceleri de dahil giyiceksin dedi banatüh ya şanssizliga bak. Perşembe günü iyice sor bakalım ne diyecek. Peki sütyen falan verme di mi ?bandajlar çıktıktan sonra ne takacagini söylemiştir heralde. Çünkü göğsün şekil alması için takmak gerekiyormus ya o açıdan diyorum. Bir an önce şeklinin oturması için.
anladım cnm hiç kafanı takma sakın gün geçtikçe sekillenecektir. Hayırlısıyla atlattin ameliyati darısı başıma diyorum artık. Ağrın var mı peki?Bandaj ustundede ameliyat sutyeni vardi canim zaten bandajlari cikartip tekrar sutyeni giydirdi 1 1bucuk ay geceleri de dahil giyiceksin dedi bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?