Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Sakın ol canım düzelecek insallah

Gordugum kadariyla bir xok kisi boyle tepkiler veriyor. Fot. Koydunmu? 2 3 ay bekleyon deniyor. Guzel olacaktir.. hicbir sey tv de gorundugu gibi degilmis valla. Zor isler. Her gecen gun daha iyi olacaktir

Canım bu görüntü değişecek merak etme piramit gibi , ters damla gibi , üstler dolu altlar boş .... Gibi tuhaf bi şekil olabilir 2,3 ay sonra şahane olacaklar .
Evet dedigin gibi hatta resimde inan cok cok iyi gorunuyo.esimde yanimdaydi oda sasirdi bakakaldi bisi diyemedi tabi utandim vallahi bakasim gelmedi kapattim hemen

Gordugum kadariyla bir xok kisi boyle tepkiler veriyor. Fot. Koydunmu? 2 3 ay bekleyon deniyor. Guzel olacaktir.. hicbir sey tv de gorundugu gibi degilmis valla. Zor isler. Her gecen gun daha iyi olacaktir
Hic bisi gorundugu gibi degil malesef. Tabiki 2 3 ay sonra farkli olacak biliyorum ama hepimizin bi beklentisi var olmayinca uzuluyoruz tabi

Hic bisi gorundugu gibi degil malesef. Tabiki 2 3 ay sonra farkli olacak biliyorum ama hepimizin bi beklentisi var olmayinca uzuluyoruz tabi
kuzum hiç canını sıkma bence. Çünkü ameliyat olanlar ilk baslarda şeklinin bozuk olduğunu söylüyorlar zaten. Daha çok yeni tecrübeli arkadaşlar baksın eminim onlar da aynı şeyi söyleyeceklerdir.

kuzum hiç canını sıkma bence. Çünkü ameliyat olanlar ilk baslarda şeklinin bozuk olduğunu söylüyorlar zaten. Daha çok yeni tecrübeli arkadaşlar baksın eminim onlar da aynı şeyi söyleyeceklerdir.
Iyi dusunmeye calisiyorum zaten suan inan bakasim gelmedi ya fotolardaki inan daha iyi gorunuyo

Randevuya gec kaldim adamin ameliyati varmis bandajlarimi cikardi persembe yada cuma gunune cagirdi bende giyindim apar topar ustten gordum yani.eve gelince merakla aynaya kostum tabi ama ben sok
tüh ya şanssizliga bak. Perşembe günü iyice sor bakalım ne diyecek. Peki sütyen falan verme di mi ?bandajlar çıktıktan sonra ne takacagini söylemiştir heralde. Çünkü göğsün şekil alması için takmak gerekiyormus ya o açıdan diyorum. Bir an önce şeklinin oturması için.

baby_27 bozma moralini canım benimkiler ilk hafta kare dikdörtgen arası bişeydi bu hafta daha yeni yeni memeye benzemeye başladı. Biraz sabret güzelimm hemen üzme kendini iyi düşün iyi olsun

Kızlar tuğrul turanin eski kaza haberi o. Ölüm falan yok yani bilginiz olsun.şimdi baktım netten :)

Bandaj ustundede ameliyat sutyeni vardi canim zaten bandajlari cikartip tekrar sutyeni giydirdi 1 1bucuk ay geceleri de dahil giyiceksin dedi bana

Bandaj ustundede ameliyat sutyeni vardi canim zaten bandajlari cikartip tekrar sutyeni giydirdi 1 1bucuk ay geceleri de dahil giyiceksin dedi bana
anladım cnm hiç kafanı takma sakın gün geçtikçe sekillenecektir. Hayırlısıyla atlattin ameliyati darısı başıma diyorum artık. Ağrın var mı peki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…