Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

baby_27 bozma moralini canım benimkiler ilk hafta kare dikdörtgen arası bişeydi bu hafta daha yeni yeni memeye benzemeye başladı. Biraz sabret güzelimm hemen üzme kendini iyi düşün iyi olsun
Insallah bi anda gorunce cok uzuldum inanki.sagolun kizlar moral veriyosunuz hep.bu arada hosgeldin toprakim benimkilerde kare gibi bisi zaten bi tuhafsende bak resmime canim izliyorum

anladım cnm hiç kafanı takma sakın gün geçtikçe sekillenecektir. Hayırlısıyla atlattin ameliyati darısı başıma diyorum artık. Ağrın var mı peki?
Evet canim darisi basina artik.bugun fazla ayakta durdum yurudum o biraz agri yapti.yoksa bugun iyiydim agrilar azaldi sabit yatinca falan sizlamalar oluyo tabi gogusteki baskiyi saymiyorum.ona alistim sanirim ben

Evet canim darisi basina artik.bugun fazla ayakta durdum yurudum o biraz agri yapti.yoksa bugun iyiydim agrilar azaldi sabit yatinca falan sizlamalar oluyo tabi gogusteki baskiyi saymiyorum.ona alistim sanirim ben
oooh ağrın da azalmis ne güzel :) suan yukardalar aşağı indikleri zaman mukemmel olcaklar.

Esk

Eskiden de birçok kaza geçirmiş motor tutkunuymus fakat bu kez kurtulamadı diye izledim bende.insallah dediğin gibidir
valla canım bende netten baktım. Ne kadar doğru bilmiyorum. Haklı olabilirsin ama inşallah öyle bir şey yoktur üzüldüm açıkçası

benim bi buçuk yıl oldu aynen o dediğinden var hatta sırt üstü yatıp elimi başımın altına koyarsam gözle görülür şekilde belli oluyor alt taraf.
Soocute seninki kas altımıydı, belli oluyor derken nasıl bir görüntü oluşuyor,
Birde kaç cc protezdi seninki, resimleri kaldırmışsın bende unutmuşum

Hic bisi gorundugu gibi degil malesef. Tabiki 2 3 ay sonra farkli olacak biliyorum ama hepimizin bi beklentisi var olmayinca uzuluyoruz tabi
baby benı de ızlemeye alır mısın.aynı soku ben de yasadım.usttenben de baktım.benımkıler de yamuk yumuk gıbı.hatta ıkıncı gun kızlara sordum ust tarafları şiş alttarafları boşluk gıbı.duzelecekler dedı kızlar.benım yarın kontrolum var.yarın ben de foto koyucam.merak edıyorum yorumları.şuan bana da cok çırkın gelıyorlar.tecrubelı arkadaslara guvenelım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…