Insallah bi anda gorunce cok uzuldum inanki.sagolun kizlar moral veriyosunuz hep.bu arada hosgeldinbaby_27 bozma moralini canım benimkiler ilk hafta kare dikdörtgen arası bişeydi bu hafta daha yeni yeni memeye benzemeye başladı. Biraz sabret güzelimm hemen üzme kendini iyi düşün iyi olsun
Evet canim darisi basina artik.bugun fazla ayakta durdum yurudum o biraz agri yapti.yoksa bugun iyiydim agrilar azaldi sabit yatinca falan sizlamalar oluyo tabi gogusteki baskiyi saymiyorum.ona alistim sanirim benanladım cnm hiç kafanı takma sakın gün geçtikçe sekillenecektir. Hayırlısıyla atlattin ameliyati darısı başıma diyorum artık. Ağrın var mı peki?
oooh ağrın da azalmis ne güzel :) suan yukardalar aşağı indikleri zaman mukemmel olcaklar.Evet canim darisi basina artik.bugun fazla ayakta durdum yurudum o biraz agri yapti.yoksa bugun iyiydim agrilar azaldi sabit yatinca falan sizlamalar oluyo tabi gogusteki baskiyi saymiyorum.ona alistim sanirim ben
Sagol canim hepimizinki cok guzel olsun insallahoooh ağrın da azalmis ne güzel :) suan yukardalar aşağı indikleri zaman mukemmel olcaklar.
insallah cnm herkesin mükemmel memeleri olsun.. Resmen meme diye diye kafayı yedikSagol canim hepimizinki cok guzel olsun insallah
Yok canım ya bizzat haberlerde izledim.Cnm öyle bir haber bulamadım sadece trafik kazası geçirdi ve hastaneye kaldırıldı ölümden döndü diyeokudum....
Eskiden de birçok kaza geçirmiş motor tutkunuymus fakat bu kez kurtulamadı diye izledim bende.insallah dediğin gibidirKızlar tuğrul turanin eski kaza haberi o. Ölüm falan yok yani bilginiz olsun.şimdi baktım netten :)
canım panik yapma forumda bazı arkadaşlarda da olmuştu.Kızlarr resim ekledim acele cvp lütfen
valla canım bende netten baktım. Ne kadar doğru bilmiyorum. Haklı olabilirsin ama inşallah öyle bir şey yoktur üzüldüm açıkçasıEsk
Eskiden de birçok kaza geçirmiş motor tutkunuymus fakat bu kez kurtulamadı diye izledim bende.insallah dediğin gibidir
Kim Bilir belkide asparagas haberdir.bende çok etkileniyorum böyle haberlerden inşallah öyledirvalla canım bende netten baktım. Ne kadar doğru bilmiyorum. Haklı olabilirsin ama inşallah öyle bir şey yoktur üzüldüm açıkçası
canım panik yapma forumda bazı arkadaşlarda da olmuştu.
sakin ol kendini strese sokma. İstersen önceki msjlara göz at. İçin rahat eder en azından :)Teşekkürler canım cevabın için. Endişelendim böyle olunca acaba dikişlerim falanmı açıldı diye düşündüm
bu arada canım doktoru da bu durumdan mutlaka haberdar et sakın ihmal etme haaa .Teşekkürler canım cevabın için. Endişelendim böyle olunca acaba dikişlerim falanmı açıldı diye düşündüm
Evet canım bende onları araştırıyordum şimdi çok sağol canım benim . İyiki varsınız yaa.. İyi yürekli insanlar..:))sakin ol kendini strese sokma. İstersen önceki msjlara göz at. İçin rahat eder en azından :)
rica ederim cnm ne demek hepimiz burda tecrübe kazanıyoruz. Birbirimizden çok şey öğreniyoruz. Bende yakın zamanda ameliyat olcam inşallah :)Evet canım bende onları araştırıyordum şimdi çok sağol canım benim . İyiki varsınız yaa.. İyi yürekli insanlar..:))
Güzel haberler bekliyoruz o zaman canım en kısa zamandarica ederim cnm ne demek hepimiz burda tecrübe kazanıyoruz. Birbirimizden çok şey öğreniyoruz. Bende yakın zamanda ameliyat olcam inşallah :)
Soocute seninki kas altımıydı, belli oluyor derken nasıl bir görüntü oluşuyor,benim bi buçuk yıl oldu aynen o dediğinden var hatta sırt üstü yatıp elimi başımın altına koyarsam gözle görülür şekilde belli oluyor alt taraf.
baby benı de ızlemeye alır mısın.aynı soku ben de yasadım.usttenben de baktım.benımkıler de yamuk yumuk gıbı.hatta ıkıncı gun kızlara sordum ust tarafları şiş alttarafları boşluk gıbı.duzelecekler dedı kızlar.benım yarın kontrolum var.yarın ben de foto koyucam.merak edıyorum yorumları.şuan bana da cok çırkın gelıyorlar.tecrubelı arkadaslara guvenelım.Hic bisi gorundugu gibi degil malesef. Tabiki 2 3 ay sonra farkli olacak biliyorum ama hepimizin bi beklentisi var olmayinca uzuluyoruz tabi
papatyam Günaydın, he ya arada yazıyorum işte..bahar gelince neşeleniriz o zaman yazarız iyice..Kuzuuum sahalara döndünmü süpper.tatlı yorumlarına hasret kaldık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?