Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Abiyi pasif yapmışlar3 gün sonra yeni üyelere dikkat edelim kızlar'' ben abinin eşiyim izlermisiniz lütfen?'' diye mesaj gelirse hiç şaşırmam insanlar gerçekten ŞAŞIRMIŞ
o kadar dürüstler ki aynen hatun diyebilir yani.. ben abinin eşiyim beni dışlamayın. Ona vermediniz bana verirsiniz artık , der yani CEVAP :) heuheuhe

Utanmadan bide''eşime düşünüyoruz elleyince hissediyormu'' demiş insanlar mı anormal biz mi anormaliz anlayamadım valla!!!!!
heralde şey dememizi bekliyodu , walla o kadar doğal o kadar başarılı ki bizim memeler elleyince his hissedilmiyo, hani önce bi ggör al bu benimki.. yetmezse gel bi elle , allah aşkına git sende yaptır bak ant verdim yaptır hatuna o da çekmesin daha fazla.. ay abi yaaa ölümü gööörrrr elle
tövbe yarab tövbeeee

Tamam canim ama dayanamdim bugun atlet giydim ustune ceket ana bayag yakam acik yarin kapali seyler bulyim daha ne kadar dayancam bir ay daha dayanayim bari
yahu hatun çok güzel şallar fularlar var.. tak öle bişi ben çok severim. boynum hiç boş kalmaz.. zaten genelde o operasyon sonrası giydiğim sutyenide yakadan öyle kapatıyordum.. havalar hala çok scak değil. idare edersin bi süre böyle. 2 ay bitsin yakarsın telsiz desteksiz silikonu etkilemeyen sutyen.. hatta 1 ay sonunda dedi dr bana sürekli bu sutyeni gitmene gerek yok diye.. memeyi bozmayan rahatsız etmeyen normal bişiler giy dedi

Hahahahha 79 doğumluyum canım ben ama minyon bir kadın olduğum için normaldede ufak zannederler :))))))
bende 79 luyum ve bekarım.. çocuum da yok .. allamm çokmu geç kalmışız yaaa.
olmuyo böle kim abla kim kardeş bilelim.. bi zahmet yazıverin yaşlarınızı kızlar yaa ve abi sende yaz :)

kesinlikle çok güzel bir açıklama olmuş.. mesela bana da 325 taktılar.. 350 de kaldırırdım 170 boyum 53 kiloyum... ama ne takarsa taksin memeler ortada birleşmeyeceği için koltuk altından fırlayacaktı ölçü büyüdükçe güzelde durmayacaktı. sadece silikon ölçüsüne göre hayal edemeyiz nası bişi olacak..

merhaba sunny ,

75 A kullanıyordum, benimde dokum yoktu.. kesinlikle üst lob kısmı dolu olması için yuvarlak olmalı diyorum. 325 yuvarlak high profil takıldı bana. fotoğrafların varsa bakarız .. ameliyattan sonra 75 C oldum 325 cc ile.. 2 beden büyüdüm yani. bana da yetiyor bu boy.

canım unut o göğüs birleşmesini.. maalesef olmuyo. bak foto çekmiştim geçenlerde yüklemedim.. senin için yükleyim bari .. olmuyo öyle bitişmiyo. ayrıksa ayrık kalıyo naapçan protezin CC si büyüdükçe birleşmediği için top gibi gözükme durumu artıyo bence. ben iyiki 350 yada 375 istemedim. ortada birleşmeyecekti ve acayip gergin heran içinden derisi yırtılsa plastik top çıkacak meme gibi durcaktı

Merhaba electraa , bende yuvarlak istiyorum ama kafam karıştı magic angel in sonucları gördükten sonraBen suan izlemeye aldım durumuma bakabilirsiniz

senin ölçülerin bana çok benziyor .. bir bak mutlaka.. izle beni

Kızlar Cep telefonumdan girince profil resmimi masumcaxd ile aynı görüyorum.. ama bilgisayarda öyle değil. bi bakın siz ne görüyorsunuz.. benim profil fotom kedi biliyorsunuz.. of ne salak bişi oldu bu böyle

Evet canim darisi basina artik.bugun fazla ayakta durdum yurudum o biraz agri yapti.yoksa bugun iyiydim agrilar azaldi sabit yatinca falan sizlamalar oluyo tabi gogusteki baskiyi saymiyorum.ona alistim sanirim ben
canım çok iyi gidiyorsun valla.. kiilk günlerde gereksiz şeyler çıktı zorlandın bide .. süpersin

1987 müzmin bekar

az bekle memelerden sonra müzminlik kırılır.. biz bunca sene yaşadık işte memesiz. Önünde daha zaman var ..o zamansa ilk fırsatta bi el atiiiciiz bu olaya.. fazlada beklemeyin ben gibi 40 a merdiven dayayınca çocuk doğurursunuz. bak düğünden önce çocuk denemeye başlasakmı diyoruz.. allahtan tipten küçük gösteriyorum

kız c cup memelerle bulamadım d cupla da bulamazsam zaten boşa yatırım yapmış sayacam kendimi ayh maaşallah valla sen hiç göstermiyosun yeni nesil erkekler bi değişik valla ben anlamadım

Bende 350cc istiyorum high profil yuvarlakpazartesi olcam inşallah, düşündükçe çok korkuyorum sizin hangi gün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…