o kadar dürüstler ki aynen hatun diyebilir yani.. ben abinin eşiyim beni dışlamayın. Ona vermediniz bana verirsiniz artık , der yani CEVAP :) heuheuheAbiyi pasif yapmışlar3 gün sonra yeni üyelere dikkat edelim kızlar'' ben abinin eşiyim izlermisiniz lütfen?'' diye mesaj gelirse hiç şaşırmam insanlar gerçekten ŞAŞIRMIŞ
Bana ABİ dediler diyip yastadır o şimdi
heralde şey dememizi bekliyodu , walla o kadar doğal o kadar başarılı ki bizim memeler elleyince his hissedilmiyo, hani önce bi ggör al bu benimki.. yetmezse gel bi elle , allah aşkına git sende yaptır bak ant verdim yaptır hatuna o da çekmesin daha fazla.. ay abi yaaa ölümü gööörrrr elleUtanmadan bide''eşime düşünüyoruz elleyince hissediyormu'' demiş insanlar mı anormal biz mi anormaliz anlayamadım valla!!!!!
yahu hatun çok güzel şallar fularlar var.. tak öle bişi ben çok severim. boynum hiç boş kalmaz.. zaten genelde o operasyon sonrası giydiğim sutyenide yakadan öyle kapatıyordum.. havalar hala çok scak değil. idare edersin bi süre böyle. 2 ay bitsin yakarsın telsiz desteksiz silikonu etkilemeyen sutyen.. hatta 1 ay sonunda dedi dr bana sürekli bu sutyeni gitmene gerek yok diye.. memeyi bozmayan rahatsız etmeyen normal bişiler giy dediTamam canim ama dayanamdim bugun atlet giydim ustune ceket ana bayag yakam acik yarin kapali seyler bulyim daha ne kadar dayancam bir ay daha dayanayim bari
bende 79 luyum ve bekarım.. çocuum da yok .. allamm çokmu geç kalmışız yaaa.Hahahahha 79 doğumluyum canım ben ama minyon bir kadın olduğum için normaldede ufak zannederler :))))))
Canım şimdi beni dikkatle okuben 176 boyunda 60 kg ağırlığında ağaç gibi bi kadınım göğüs kafesi ölçüm 80 cm , meme ile 83 cm idi. Şimdi sen " oooo 80 çok geniş " diyorsundur. Ama öyle değil. Benim göğüs kafesim düz değil OVAL. Yani, düz göğüs kafesi olanların memeleri birleşik oluyor. Ben gibi oval göğüs kafesli olan, yani göğüs kafesi yanlardan basık olanların meme uçları ayrık- koltukaltına doğru oluyor. Bu da protezin taban çapını sınırlayan bir durum. Çünkü, protez memeucunu tam ortalayacak şekilde yerleştiriliyor. Yani ayrık olan bir meme protezden sonra yine ayrık olur. Protezler, çatal olacak şekilde ortaya doğru yakınlaştırılırsa da meme uçları yanlarda kalır.Yani sağa ve sola bakan iki tane ucun olur, şaşı gibi bu yüzden koltukaltından taşma yapmayacak şekilde , cc belirleniyor . İşte bu nedenle ben gibi irice bi kadına bile Dr um 325 uygun gördü. Küçük takmayı sevdiğinden değil, optimali bu olduğundan. Yoksa, 450 taktığı da var
merhaba sunny ,Merhaba kızlar!Acil yardıma ihtiyacım varPazartesi günü ameliyat olucam ve aklımda hep yuvarlak protez varken dr. bana meme dokum olmadığı için damlanın daha uygun olcagını söyledi Suan cok kararsızlık içinde kaldım.tercihimi yuvarlaktan yana istiyorum fakat yapay bi görüntümü oluşturur.Destekli olarak 75b sütyen kullanıyorum acaba benim durumumda olupta yuvarlak yaptıranlar fikir verebilir miii?
canım unut o göğüs birleşmesini.. maalesef olmuyo. bak foto çekmiştim geçenlerde yüklemedim.. senin için yükleyim bari .. olmuyo öyle bitişmiyo. ayrıksa ayrık kalıyo naapçanharikaanlamamak mümkün değil. .coookk teşekkür ederim
evet iste benim göğsümde öyle iki gogsumun arasindan otoban gecerkoltuk altina dogru gidiyor dokum of offff hicbizaman birlesmicekler ve sanirim 300 cc büyük gelecek. omizlarim cok genis boyum 1.63 kilom 50 ama göbeğimi eritmeye calisiyorum yani ameliyata 48ile girerim diye tahmin ediyorum. omuzlarimin geniş olmasi acaba cc icin bi arti avantaj sayilirmi ?
merhaba sunny ,
75 A kullanıyordum, benimde dokum yoktu.. kesinlikle üst lob kısmı dolu olması için yuvarlak olmalı diyorum. 325 yuvarlak high profil takıldı bana. fotoğrafların varsa bakarız .. ameliyattan sonra 75 C oldum 325 cc ile.. 2 beden büyüdüm yani. bana da yetiyor bu boy.
senin ölçülerin bana çok benziyor .. bir bak mutlaka.. izle beniFotograflarımı yükledimtakip ettiklerim görebilir seceneğini sectiğim için sizi izlemem mi gerekiyor görebilmeniz için?Sizin öncesi ve sonrası fotonuzu görebilirmiyim suan cok ihtiyacım var aklım cok karışmış durumda
canım çok iyi gidiyorsun valla.. kiilk günlerde gereksiz şeyler çıktı zorlandın bide .. süpersinEvet canim darisi basina artik.bugun fazla ayakta durdum yurudum o biraz agri yapti.yoksa bugun iyiydim agrilar azaldi sabit yatinca falan sizlamalar oluyo tabi gogusteki baskiyi saymiyorum.ona alistim sanirim ben
1987 müzmin bekarbende 79 luyum ve bekarım.. çocuum da yok .. allamm çokmu geç kalmışız yaaa.
olmuyo böle kim abla kim kardeş bilelim.. bi zahmet yazıverin yaşlarınızı kızlar yaa ve abi sende yaz :)
1987 müzmin bekar
kız c cup memelerle bulamadım d cupla da bulamazsam zaten boşa yatırım yapmış sayacam kendimiaz bekle memelerden sonra müzminlik kırılır.. biz bunca sene yaşadık işte memesiz. Önünde daha zaman var ..o zamansa ilk fırsatta bi el atiiiciiz bu olaya.. fazlada beklemeyin ben gibi 40 a merdiven dayayınca çocuk doğurursunuz. bak düğünden önce çocuk denemeye başlasakmı diyoruz.. allahtan tipten küçük gösteriyorum
senin ölçülerin bana çok benziyor .. bir bak mutlaka.. izle beni
ben de baktım şimdi resminize max. 350 cc güzel olur die düşünüyorum.çok büyük istemiosanız tabi.ameliyat tarihiniz belli mi?Eveeet baktım şimdiÖlçülerimiz aynı gibi süper olmuş valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?