Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

bende 79 luyum ve bekarım.. çocuum da yok .. allamm çokmu geç kalmışız yaaa.
olmuyo böle kim abla kim kardeş bilelim.. bi zahmet yazıverin yaşlarınızı kızlar yaa ve abi sende yaz :)
Canım ben erken evlendim doğum yaptım sonra olmadı ayrıldım kızım benim hayat arkadaşım:)

Ustten bakinca anlamadim ben canimins senin kontrolun iyi gecer.izliyorum canim seni

Benim ameliyattan önce göğüslerim ayrıktı. Ama ortası yakındı yani gögüs hattı çizgisi vardır hani çapı yani.
Memeler büyüyünce yakınlaştı o hat. Emzirdiğim dönemde aynı şimdiki hali gibi olmuş ve büyümüştü.
Doktorum memenin yakın beta ayrık olması kaburga kemiğinin ortasındaki kemiğin genişliğine bağlı demişti. O kemik kalın olurda gögüs ayrık olur,ince olursa yakın olur. Ameliyatla meme öne doğru ne kadar büyürse memenin yaklaşması çıplak vey sütyenle o kadar kolay olur. Yani hıgh profil veya ultra hıgh profil protezlerle göğsün öne çıkıntısı daha fazla oluyorya,iştemo zaman elle yakınlaştırmak,normal duruşu,veya sütyenle duruşunda yakın olması daha kolay oluyor.
Ama gögüs arasındaki o kemik kalınsa ayrık olur.
Ben o konuda şanslıydım. Emzirme dönemindeki görüntü bana referans oldu :)))

bende 79 luyum ve bekarım.. çocuum da yok .. allamm çokmu geç kalmışız yaaa.
olmuyo böle kim abla kim kardeş bilelim.. bi zahmet yazıverin yaşlarınızı kızlar yaa ve abi sende yaz :)
39 yaşındayım 2 ay sonra 4o olucam
14 yıllık evliyim 9 yaşında kızım var
Evli,mutlu, çocuklu ve memeliyim yaşasın!

kız c cup memelerle bulamadım d cupla da bulamazsam zaten boşa yatırım yapmış sayacam kendimi ayh maaşallah valla sen hiç göstermiyosun yeni nesil erkekler bi değişik valla ben anlamadım

benimki 3 yaş küçük benden.. evlenme muhabbetine ikna edene dek anam ağladı.. hoş henüz imzayı da atmadık..Allah korusun bi terslik olmazsa Ekimde evleneceğiz. Ama cidden yeni nesil bi garip anlamıyorum.

benimki 3 yaş küçük benden.. evlenme muhabbetine ikna edene dek anam ağladı.. hoş henüz imzayı da atmadık..Allah korusun bi terslik olmazsa Ekimde evleneceğiz. Ama cidden yeni nesil bi garip anlamıyorum.
3 yaş küçüğü de aynı 8 yaş büyüğü de valla emin ol..nası ikna ettin kız 2 ders ver inşallah canım benim allah korusun nazarlardan

3 yaş küçüğü de aynı 8 yaş büyüğü de valla emin ol..nası ikna ettin kız 2 ders ver inşallah canım benim allah korusun nazarlardan
Saol bebekim.. inan anamı ağlattı.. aklı fikri laylaylomda gece hayatında olup ayakları yere basmayan bi adamı adam etmek 1, 5 sene olcak bizim yakında az anam ağlamadı. bi mekana gittikmi garsonlar patronlar yenge yaa yengenin dibisin.. Adam gibi kadınsın yok senin gibisi diye etrafımda dönüyo. bu adamı nası adam ettin bravo modunda herkes , aileside dahil. Bilaare ders veririm .. özele gel bakiim :) şaka bi yana sabır , anlayış alttan alma çok önemli. hayat dolu olucaksın, elinden her iş gelecek .. benimki zaten ağlak kadından hoşlanmaz. ayaklarımın yere basması ona yardımcı olmam, destek olmam yön vermem çok artı oldu. ama yeri geldiğinde ben çok çocuk biriyim. neşeliyim. öyle kalıp koskoca teyze modunda olmamam da çok artı oldu.. biz birlikte vakit geçirmekten çooook mutluyuz. Allah hepimizi mutlu etsin. Kadın olmak ve yalnız olmak çok zor bu hayatta

ayh di miiiiiiii zaman daralıo gitgideeee ama daha süreç başlamadı ya işte doktor aramadı tahliller fln başlamadı gün sayıyorum ama sanki daha çok varmış gibi geliyo
Canım benim o sabah yapıldı tahliller.. hepsi birkaç gün önce çağırmıyo ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…