- 30 Temmuz 2015
- 2.050
- 2.583
- 83
Benimkide 2 yaş küçük bu kadar olur yanibenimki 3 yaş küçük benden.. evlenme muhabbetine ikna edene dek anam ağladı.. hoş henüz imzayı da atmadık..Allah korusun bi terslik olmazsa Ekimde evleneceğiz. Ama cidden yeni nesil bi garip anlamıyorum.
Aradım bugün gel dedi bakalım gidicem bugün canımtoprakim şimdi baktım resimlerine de nie kanamış öyle gittin mi doktora?
maaşallah anacımSaol bebekim.. inan anamı ağlattı.. aklı fikri laylaylomda gece hayatında olup ayakları yere basmayan bi adamı adam etmek 1, 5 sene olcak bizim yakında az anam ağlamadı. bi mekana gittikmi garsonlar patronlar yenge yaa yengenin dibisin.. Adam gibi kadınsın yok senin gibisi diye etrafımda dönüyo. bu adamı nası adam ettin bravo modunda herkes , aileside dahil. Bilaare ders veririm .. özele gel bakiim :) şaka bi yana sabır , anlayış alttan alma çok önemli. hayat dolu olucaksın, elinden her iş gelecek .. benimki zaten ağlak kadından hoşlanmaz. ayaklarımın yere basması ona yardımcı olmam, destek olmam yön vermem çok artı oldu. ama yeri geldiğinde ben çok çocuk biriyim. neşeliyim. öyle kalıp koskoca teyze modunda olmamam da çok artı oldu.. biz birlikte vakit geçirmekten çooook mutluyuz. Allah hepimizi mutlu etsin. Kadın olmak ve yalnız olmak çok zor bu hayatta
ayh beni arıcaklar herhalde 1 hafta önce fln sanki öyle demişti sekreteri muayeneye gittiğimde.hatırlamıom üzerinden asır geçtiği içinCanım benim o sabah yapıldı tahliller.. hepsi birkaç gün önce çağırmıyo ki
hahahahah ben niye hala zengin olamadim yaffBenimkide 2 yaş küçük bu kadar olur yani
Bir lafvardır bilirmisin kocası kendinden küçük olan kadın zengin olur derler
Yok canim niye unutsun seni.benimde ayni gun 1saat ucinde tahliller yapilip hoop ameliyata girdim.belki 2 3gun once net karar vermek icin cagirirlar seniayh beni arıcaklar herhalde 1 hafta önce fln sanki öyle demişti sekreteri muayeneye gittiğimde.hatırlamıom üzerinden asır geçtiği içinbide bende bir tik başladı ya doktor beni unutrsa kafayı mı yedim ne
ayh ne bilim unutmaz herhaldeYok canim niye unutsun seni.benimde ayni gun 1saat ucinde tahliller yapilip hoop ameliyata girdim.belki 2 3gun once net karar vermek icin cagirirlar seni
Surekli olan bi agri yok canim.zaten korkudan ilaclari iciyorum duzenli.merak etme unutmazlar seniayh ne bilim unutmaz herhaldesen nasılsın ağrın fln yok di mi?
Ayni laflari bende soylicem umarim yakinda. Yas 38 2 cocuk.. simdilik dumduzzzz ,(39 yaşındayım 2 ay sonra 4o olucam
14 yıllık evliyim 9 yaşında kızım var
Evli,mutlu, çocuklu ve memeliyim yaşasın!
75 liyim heheheeeeehhhhh ama yeni tanıyan en fazla 35 der.şanslılardanım şükürbende 79 luyum ve bekarım.. çocuum da yok .. allamm çokmu geç kalmışız yaaa.
olmuyo böle kim abla kim kardeş bilelim.. bi zahmet yazıverin yaşlarınızı kızlar yaa ve abi sende yaz :)
Evliyim çalışıyorum 1 oğlum var Allahım bütün evlatlarımıza uzun mutlu sağlıklı başarılı ömürler versin75 liyim heheheeeeehhhhh ama yeni tanıyan en fazla 35 der.şanslılardanım şükür
Allah canını almasın emi.ağzımdan çay püskürecekti.gülmekten.abi nin karısı falan yoktur yaa, o hala okuyodur dışardan sessiz ve derinden.. o zamansaaaaa bende şöyle derim , BUNU YAZAN TOSUN OKUYANA KO..SUN
Eşimden gizli girdiğim için ben hep telefonla giriyorum.baktım.bir yanlışlık yok tatlım.profil resimleriniz aynı değil.Kızlar Cep telefonumdan girince profil resmimi @masumcaxd ile aynı görüyorum.. ama bilgisayarda öyle değil. bi bakın siz ne görüyorsunuz.. benim profil fotom kedi biliyorsunuz.. of ne salak bişi oldu bu böyle
Yeni nesil erkekler nasılki.erkek evlat yetiştiriyoruz.dikkat edek.söylede tatlımkız c cup memelerle bulamadım d cupla da bulamazsam zaten boşa yatırım yapmış sayacam kendimiayh maaşallah valla sen hiç göstermiyosun yeni nesil erkekler bi değişik valla ben anlamadım
Vaaaaay bayıldım kuzum yaaaaaa.hayat tecrübelerine bayıldım.ne demişler.akıl yaşta değil baştadır.lütfen bu yolda devam.yakında beğeni rekoru kırarsın sen şimdi.devam.İSTİYORUZZZZZZZZZSaol bebekim.. inan anamı ağlattı.. aklı fikri laylaylomda gece hayatında olup ayakları yere basmayan bi adamı adam etmek 1, 5 sene olcak bizim yakında az anam ağlamadı. bi mekana gittikmi garsonlar patronlar yenge yaa yengenin dibisin.. Adam gibi kadınsın yok senin gibisi diye etrafımda dönüyo. bu adamı nası adam ettin bravo modunda herkes , aileside dahil. Bilaare ders veririm .. özele gel bakiim :) şaka bi yana sabır , anlayış alttan alma çok önemli. hayat dolu olucaksın, elinden her iş gelecek .. benimki zaten ağlak kadından hoşlanmaz. ayaklarımın yere basması ona yardımcı olmam, destek olmam yön vermem çok artı oldu. ama yeri geldiğinde ben çok çocuk biriyim. neşeliyim. öyle kalıp koskoca teyze modunda olmamam da çok artı oldu.. biz birlikte vakit geçirmekten çooook mutluyuz. Allah hepimizi mutlu etsin. Kadın olmak ve yalnız olmak çok zor bu hayatta
3 ay büyüğüm.hala zengin olmayı bekliyorumBenimkide 2 yaş küçük bu kadar olur yani
3 ay büyüğüm.hala zengin olmayı bekliyorum heh heh heeeeéBenimkide 2 yaş küçük bu kadar olur yani
Yıl atlaması lazım canım öyle aylarla olmuyor bu işler3 ay büyüğüm.hala zengin olmayı bekliyorum
3 ay büyüğüm.hala zengin olmayı bekliyorum heh heh heeeeé
düzenli iç ağrın olmasa da.olacağı varsa da olmasın.ayh evet var bende o potansiyel ararım herhalde salı günüSurekli olan bi agri yok canim.zaten korkudan ilaclari iciyorum duzenli.merak etme unutmazlar seniama 1hafta kala hatirlat olmazsa kendini icin rahat etsin
ne istediklerini bilmiolar valla. hem istiolar hem istemiolar. devir tersine döndü resmen.eskiden erkekler çabalardı bi kız için şimdi kızların koşturmasını bekliolar.pek bi ağırdan satıolar kendileriniYeni nesil erkekler nasılki.erkek evlat yetiştiriyoruz.dikkat edek.söylede tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?