Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

benimki 3 yaş küçük benden.. evlenme muhabbetine ikna edene dek anam ağladı.. hoş henüz imzayı da atmadık..Allah korusun bi terslik olmazsa Ekimde evleneceğiz. Ama cidden yeni nesil bi garip anlamıyorum.
Benimkide 2 yaş küçük bu kadar olur yani
Bir lafvardır bilirmisin kocası kendinden küçük olan kadın zengin olur derler

maaşallah anacım bence ben özele gelmeliyim

Canım benim o sabah yapıldı tahliller.. hepsi birkaç gün önce çağırmıyo ki
ayh beni arıcaklar herhalde 1 hafta önce fln sanki öyle demişti sekreteri muayeneye gittiğimde.hatırlamıom üzerinden asır geçtiği için bide bende bir tik başladı ya doktor beni unutrsa kafayı mı yedim ne

Yok canim niye unutsun seni.benimde ayni gun 1saat ucinde tahliller yapilip hoop ameliyata girdim.belki 2 3gun once net karar vermek icin cagirirlar seni

Kızlar Cep telefonumdan girince profil resmimi @masumcaxd ile aynı görüyorum.. ama bilgisayarda öyle değil. bi bakın siz ne görüyorsunuz.. benim profil fotom kedi biliyorsunuz.. of ne salak bişi oldu bu böyle
Eşimden gizli girdiğim için ben hep telefonla giriyorum.baktım.bir yanlışlık yok tatlım.profil resimleriniz aynı değil.

Vaaaaay bayıldım kuzum yaaaaaa.hayat tecrübelerine bayıldım.ne demişler.akıl yaşta değil baştadır.lütfen bu yolda devam.yakında beğeni rekoru kırarsın sen şimdi.devam.İSTİYORUZZZZZZZZZ

3 ay büyüğüm.hala zengin olmayı bekliyorum
3 ay büyüğüm.hala zengin olmayı bekliyorum heh heh heeeeé

Yeni nesil erkekler nasılki.erkek evlat yetiştiriyoruz.dikkat edek.söylede tatlım
ne istediklerini bilmiolar valla. hem istiolar hem istemiolar. devir tersine döndü resmen.eskiden erkekler çabalardı bi kız için şimdi kızların koşturmasını bekliolar.pek bi ağırdan satıolar kendilerini e tabi her erkek de böyle olmuyodur ama bence %95i böyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…