- 25 Şubat 2016
- 203
- 140
- 53
Bana 30dan a diyorlar75 liyim heheheeeeehhhhh ama yeni tanıyan en fazla 35 der.şanslılardanım şükür
NASIL OLDUN MORALİN DÜZELDİ Mİ BİRAZ?Yeliz yildizz canim nerelerdesin ?
yok lan nooldu.. yeni girdim foruma
yazıştık biz bugün Yelizle. iyiydi keyfi.. ben onun adına fazla yazmayım , kendisi yazar. Hani merak ediyosunuz diye söyledim. ağrısı sızısı hafiflemiş. maşallah iyiyim dedi.NASIL OLDUN MORALİN DÜZELDİ Mİ BİRAZ?
eveeetttt .. ondan evleniyoz zati :)Benimkide 2 yaş küçük bu kadar olur yani
Bir lafvardır bilirmisin kocası kendinden küçük olan kadın zengin olur derler
seninki kaç yaş küçük kız :)hahahahah ben niye hala zengin olamadim yaff
yaşasın ya bende göstermiyorum.. oh oh hepimiz böyle olalım , şimdi en büyük senmisin papatyam forumda .. 75 le rekor sende mi75 liyim heheheeeeehhhhh ama yeni tanıyan en fazla 35 der.şanslılardanım şükür
Allah canını almasın emi.ağzımdan çay püskürecekti.gülmekten.
Ehh diyelim isteNASIL OLDUN MORALİN DÜZELDİ Mİ BİRAZ?
Watsapin da kapaliydi calisiyosun rahatsiz etmiyim dedim canimyok lan nooldu.. yeni girdim foruma
Iyi sevindim sukuryazıştık biz bugün Yelizle. iyiydi keyfi.. ben onun adına fazla yazmayım , kendisi yazar. Hani merak ediyosunuz diye söyledim. ağrısı sızısı hafiflemiş. maşallah iyiyim dedi.
Vaaaaay bayıldım kuzum yaaaaaa.hayat tecrübelerine bayıldım.ne demişler.akıl yaşta değil baştadır.lütfen bu yolda devam.yakında beğeni rekoru kırarsın sen şimdi.devam.İSTİYORUZZZZZZZZZ
yolla bakem fotoWatsapin da kapaliydi calisiyosun rahatsiz etmiyim dedim canimbenim memeler bi tuhafta iste canim sıkıldi biraz
allah iyiliğini vermesin çok güldüm beyaaaYıl atlaması lazım canım öyle aylarla olmuyor bu işler
maşallah maşallah.. süperiz KızlaaarrrBende 38 yaşındayım 1 kızım 1 oğlum var:)
Sonra ben 76yaşasın ya bende göstermiyorum.. oh oh hepimiz böyle olalım , şimdi en büyük senmisin papatyam forumda .. 75 le rekor sende mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?