Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

NASIL OLDUN MORALİN DÜZELDİ Mİ BİRAZ?
Ehh diyelim iste iyi dusunmeye calisiyorum. Dr.u aradim asistaniyla gorustum biraz sert konustum sanirim ama napim uzuldum bendenormale donucekler gelince sana baska ilk gun resimleri falanda gosteririm dedi.benim huyum pistir ya bi anda parlarim arada esim olmasa zaten daha fazla tepki verirdimde napim beklicem artik.

Vaaaaay bayıldım kuzum yaaaaaa.hayat tecrübelerine bayıldım.ne demişler.akıl yaşta değil baştadır.lütfen bu yolda devam.yakında beğeni rekoru kırarsın sen şimdi.devam.İSTİYORUZZZZZZZZZ

kız aynen , adam rakı balıkçı..iöen hatun sever.. ben zaten Trakyalıyım , rakı o biçim. Fasıl masıl sever. sofra hazırlansın sever.. ee turizmciyiz .. hem aileden gelen masa düzeni hem meslekten var. yemek A dan Z ye olacak. masa hep hazır.. şarkı türkü var.. ses iyi olmasada o kadar kulak var. iyi eşlik ederim. Temiz titizimdir.. Bak dinle beni prensespinar geçen gene tatilden döndük, ertesi gün bu eve gidecek anasına.. Hemen kirlileri yıkamıştım, giyilmemişler ayrı elbise çantalarına kondu.. Büyük kumaş torbalarım var benim. yıkananlar içinde kokulu keselerle ayrı yere kondu. ütülenen varsa elbise askısına asıldı.. eve öyle yolladım.. Anası demiş oha bu kız bide işe gidecekti tatil dönüşü bunu mu yaptı diye.
İyi araba kullanırım, adam içsin ben kullanayım diye arada fedakarlık yaparım. Adam izmirli düşkün eğlenceye.. Haftada bi at yarışı lüksü vardır. Herkes kro bulur, ama ben at bindiğim için atları severim.. Twitter da en baba jokeyler ve at sahipleri takipçim :) adam hasta fenerli ben bi Gs lıyım.. naapçan.. FB maçında taraftar atkısı olmasada sarı lacivert şal fula takıcaksın .. Facebook umda ekli olan varsa bilir bizim o fotoyu.. yani böyle . Ama bişi diyimmi bunları zevkle yaparsan o ilişki yürür... sırf adamı mutlu olsun diye değil.. bi şişe şarap açıp mutfağa girip şarkı söyleyerek yemek yapmaktan mutluyum.. maçtan anlamasamda dışarda bi maç izlerken her atılan golde bana sarılıp mekanda sevom lan ben bu kadını çok erkekten daha adam demesi beni çok mutlu ediyo.. Haa bide zilzurna olduğu zamanlarda 1,95 lik bi basketbolcuyu taşıyabiliyosan o zaten Bonus oluyo yavrum .. genele yazdım, tecrubesi olan arkadaşlarda eksik varsa üçbeş eklesin everelim seni.. Papatyam zaten bana çok yazar.. Ablam benim döktür sende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…