Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

düzelir düzelir aynen bak gidince diğer fotolara da bak için rahatlar.

maaşallah canım benim allah daha ii etsin inşallah. inan ben daha napabilirim bilemiorum yani.çevremdeki herkes bana kızıyo ki kzım sen mal mısın ama senin dediğin gibi yani napim onu sevdiği bişeyi yaparken görünce ya da o an yanında beni istiosa mutlu oluorum.adam ders çalışırken 5 saat başında oturuom anası gibi.1 kere bile şikyaet etmedim sıkılmadım bile.o sorar bana sıkılıo musun die.ama yok işte yaranamıosum.çok şükür senin karşına senin yaptıklarını hak eden çıkmış. bu çok önemli.yoksa insan kendi kendine kürek çekio like me.turşu severim dedi.yazın yaptığım turşudan çıkardım verdim.kendisi de ailesi de şok.nar sever bi gün giderken sürpriz olsun die nar ayıkladım götürdüm ki 28 yıllık hayatımda bir ilk yani.ben hiç sevmem çünkü.ha öküz desem değil.ama şuan çok saçma mantıksız bir durumun içindeyim yani.allah herkesin karşısına değerini beilcek insan çıkarsın inşallah.

aslında hiç haketmiyodu da ben çok sevdiğim için adam ettim.. eli kolu oluyosun onun, yaşta çok önemli baktı herkes evli çocuklu.. eskilerdne hayır gelmeyecek bi şekilde hayat yalnız olmayacak.. evliliğe kendi ısındı çocuk ister oldu ..azcık doymasıda lazım görmeside lazım seninkide bööö demeli bazı şeylerden bıkmış olmalı.. az sal ipini rahat hissetmek istiyolar. biz sıkmasakta onlara çok baskı gelio ciddi ilişki.. denedin olmadı gitsin ya..sana adammı yok.. memelerde lcak bak.. daha vaktin var ..buna muhtaç diilsin

kız herif gelmiş nerdeyse 40 yaşına zaten.ama sorsan o 28 ben 40 yaşındayım havasında.hea memelere içi gidio.daha çooook bekler

kız herif gelmiş nerdeyse 40 yaşına zaten.ama sorsan o 28 ben 40 yaşındayım havasında.hea memelere içi gidio.daha çooook bekler
ohanzi yaş olarak o kadar mı.. eee hemen bırak gitsin.. o adam gibi yaşamamış o zamansa.. hiiiç uğraşma hiç işin olmasın. o kadarda yaşlıya gitme 30 ların başında doymuşunu bulursun.. hem azcık neşeli coşkulu da olur

Benim oğlan 15 yaşında seni bu beceriklilikle almazsa ben alırım tatlım.senin gibi gelin her kaynanaya nasip olmalı ayoooool....ama bekle okul bitsin heh heh heeeeee

Çok fedakar bir kadınsın inşallah gönlüne göre olsun eğer sen o adamı bırakırsan sudan çıkmış balığa döner canım o zmn evlenelim die dolanır etrafında bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…