- 30 Temmuz 2015
- 2.050
- 2.583
- 83
WhatsApp mı?niye ben yokum hemen tlf nmr özelden atın bekliyorum grup yapalımWatsapin da kapaliydi calisiyosun rahatsiz etmiyim dedim canimbenim memeler bi tuhafta iste canim sıkıldi biraz
düzelir düzelir aynen bak gidince diğer fotolara da bak için rahatlar.Ehh diyelim isteiyi dusunmeye calisiyorum. Dr.u aradim asistaniyla gorustum biraz sert konustum sanirim ama napim uzuldum bende normale donucekler gelince sana baska ilk gun resimleri falanda gosteririm dedi.benim huyum pistir ya bi anda parlarim arada esim olmasa zaten daha fazla tepki verirdimde napim beklicem artik.
kız aynen , adam rakı balıkçı..iöen hatun sever.. ben zaten Trakyalıyım , rakı o biçim. Fasıl masıl sever. sofra hazırlansın sever.. ee turizmciyiz .. hem aileden gelen masa düzeni hem meslekten var. yemek A dan Z ye olacak. masa hep hazır.. şarkı türkü var.. ses iyi olmasada o kadar kulak var. iyi eşlik ederim. Temiz titizimdir.. Bak dinle beniprensespinar geçen gene tatilden döndük, ertesi gün bu eve gidecek anasına.. Hemen kirlileri yıkamıştım, giyilmemişler ayrı elbise çantalarına kondu.. Büyük kumaş torbalarım var benim. yıkananlar içinde kokulu keselerle ayrı yere kondu. ütülenen varsa elbise askısına asıldı.. eve öyle yolladım.. Anası demiş oha bu kız bide işe gidecekti tatil dönüşü bunu mu yaptı diye.
İyi araba kullanırım, adam içsin ben kullanayım diye arada fedakarlık yaparım. Adam izmirli düşkün eğlenceye.. Haftada bi at yarışı lüksü vardır. Herkes kro bulur, ama ben at bindiğim için atları severim.. Twitter da en baba jokeyler ve at sahipleri takipçim :) adam hasta fenerli ben bi Gs lıyım.. naapçan.. FB maçında taraftar atkısı olmasada sarı lacivert şal fula takıcaksın .. Facebook umda ekli olan varsa bilir bizim o fotoyu.. yani böyle . Ama bişi diyimmi bunları zevkle yaparsan o ilişki yürür... sırf adamı mutlu olsun diye değil.. bi şişe şarap açıp mutfağa girip şarkı söyleyerek yemek yapmaktan mutluyum.. maçtan anlamasamda dışarda bi maç izlerken her atılan golde bana sarılıp mekanda sevom lan ben bu kadını çok erkekten daha adam demesi beni çok mutlu ediyo.. Haa bide zilzurna olduğu zamanlarda 1,95 lik bi basketbolcuyu taşıyabiliyosan o zaten Bonus oluyo yavrum .. genele yazdım, tecrubesi olan arkadaşlarda eksik varsa üçbeş eklesin everelim seni.. Papatyam zaten bana çok yazar.. Ablam benim döktür sende
ben de isteeeereeeeeeeeemmmmmWhatsApp mı?niye ben yokum hemen tlf nmr özelden atın bekliyorum grup yapalım
Aman diyim yanlış anlaşılmasın memeliler grubu yapalımWhatsApp mı?niye ben yokum hemen tlf nmr özelden atın bekliyorum grup yapalım
aslında hiç haketmiyodu da ben çok sevdiğim için adam ettim.. eli kolu oluyosun onun, yaşta çok önemli baktı herkes evli çocuklu.. eskilerdne hayır gelmeyecek bi şekilde hayat yalnız olmayacak.. evliliğe kendi ısındı çocuk ister oldu ..azcık doymasıda lazım görmeside lazım seninkide bööö demeli bazı şeylerden bıkmış olmalı.. az sal ipini rahat hissetmek istiyolar. biz sıkmasakta onlara çok baskı gelio ciddi ilişki.. denedin olmadı gitsin ya..sana adammı yok.. memelerde lcak bak.. daha vaktin var ..buna muhtaç diilsindüzelir düzelir aynen bak gidince diğer fotolara da bak için rahatlar.
maaşallah canım benim allah daha ii etsin inşallah.inan ben daha napabilirim bilemiorum yani.çevremdeki herkes bana kızıyo ki kzım sen mal mısın ama senin dediğin gibi yani napim onu sevdiği bişeyi yaparken görünce ya da o an yanında beni istiosa mutlu oluorum.adam ders çalışırken 5 saat başında oturuom anası gibi.1 kere bile şikyaet etmedim sıkılmadım bile.o sorar bana sıkılıo musun die.ama yok işte yaranamıosum.çok şükür senin karşına senin yaptıklarını hak eden çıkmış. bu çok önemli.yoksa insan kendi kendine kürek çekio like me.turşu severim dedi.yazın yaptığım turşudan çıkardım verdim.kendisi de ailesi de şok.nar sever bi gün giderken sürpriz olsun die nar ayıkladım götürdüm ki 28 yıllık hayatımda bir ilk yani.ben hiç sevmem çünkü.ha öküz desem değil.ama şuan çok saçma mantıksız bir durumun içindeyim yani.allah herkesin karşısına değerini beilcek insan çıkarsın inşallah.
ayy kızzz başkasını alıp gizliden grup yapmamıştık.. biz gizliden görüşenzi moduyduk , o zamansa gönlünü alalım grubu sen aç.. ben yazıyom özelden telleri sana okkeytoWhatsApp mı?niye ben yokum hemen tlf nmr özelden atın bekliyorum grup yapalım
Oleeeyyyyaşasın ya bende göstermiyorum.. oh oh hepimiz böyle olalım , şimdi en büyük senmisin papatyam forumda .. 75 le rekor sende mi
Tmm nmr özelden atın kızlar grubu kurayım hemenayy kızzz başkasını alıp gizliden grup yapmamıştık.. biz gizliden görüşenzi moduyduk , o zamansa gönlünü alalım grubu sen aç.. ben yazıyom özelden telleri sana okkeyto
kız herif gelmiş nerdeyse 40 yaşına zaten.ama sorsan o 28 ben 40 yaşındayım havasında.hea memelere içi gidio.daha çooook bekleraslında hiç haketmiyodu da ben çok sevdiğim için adam ettim.. eli kolu oluyosun onun, yaşta çok önemli baktı herkes evli çocuklu.. eskilerdne hayır gelmeyecek bi şekilde hayat yalnız olmayacak.. evliliğe kendi ısındı çocuk ister oldu ..azcık doymasıda lazım görmeside lazım seninkide bööö demeli bazı şeylerden bıkmış olmalı.. az sal ipini rahat hissetmek istiyolar. biz sıkmasakta onlara çok baskı gelio ciddi ilişki.. denedin olmadı gitsin ya..sana adammı yok.. memelerde lcak bak.. daha vaktin var ..buna muhtaç diilsin
yolladım ben şimdikTmm nmr özelden atın kızlar grubu kurayım hemen
ohanzi yaş olarak o kadar mı.. eee hemen bırak gitsin.. o adam gibi yaşamamış o zamansa.. hiiiç uğraşma hiç işin olmasın. o kadarda yaşlıya gitme 30 ların başında doymuşunu bulursun.. hem azcık neşeli coşkulu da olurkız herif gelmiş nerdeyse 40 yaşına zaten.ama sorsan o 28 ben 40 yaşındayım havasında.hea memelere içi gidio.daha çooook bekler
ben deeeeeeeeyolladım ben şimdik
37 yaşına gircek kız işte ben yuvarladımohanzi yaş olarak o kadar mı.. eee hemen bırak gitsin.. o adam gibi yaşamamış o zamansa.. hiiiç uğraşma hiç işin olmasın. o kadarda yaşlıya gitme 30 ların başında doymuşunu bulursun.. hem azcık neşeli coşkulu da olur
Benim oğlan 15 yaşında seni bu beceriklilikle almazsa ben alırım tatlım.senin gibi gelin her kaynanaya nasip olmalı ayoooool....ama bekle okul bitsin heh heh heeeeeekız aynen , adam rakı balıkçı..iöen hatun sever.. ben zaten Trakyalıyım , rakı o biçim. Fasıl masıl sever. sofra hazırlansın sever.. ee turizmciyiz .. hem aileden gelen masa düzeni hem meslekten var. yemek A dan Z ye olacak. masa hep hazır.. şarkı türkü var.. ses iyi olmasada o kadar kulak var. iyi eşlik ederim. Temiz titizimdir.. Bak dinle beniprensespinar geçen gene tatilden döndük, ertesi gün bu eve gidecek anasına.. Hemen kirlileri yıkamıştım, giyilmemişler ayrı elbise çantalarına kondu.. Büyük kumaş torbalarım var benim. yıkananlar içinde kokulu keselerle ayrı yere kondu. ütülenen varsa elbise askısına asıldı.. eve öyle yolladım.. Anası demiş oha bu kız bide işe gidecekti tatil dönüşü bunu mu yaptı diye.
İyi araba kullanırım, adam içsin ben kullanayım diye arada fedakarlık yaparım. Adam izmirli düşkün eğlenceye.. Haftada bi at yarışı lüksü vardır. Herkes kro bulur, ama ben at bindiğim için atları severim.. Twitter da en baba jokeyler ve at sahipleri takipçim :) adam hasta fenerli ben bi Gs lıyım.. naapçan.. FB maçında taraftar atkısı olmasada sarı lacivert şal fula takıcaksın .. Facebook umda ekli olan varsa bilir bizim o fotoyu.. yani böyle . Ama bişi diyimmi bunları zevkle yaparsan o ilişki yürür... sırf adamı mutlu olsun diye değil.. bi şişe şarap açıp mutfağa girip şarkı söyleyerek yemek yapmaktan mutluyum.. maçtan anlamasamda dışarda bi maç izlerken her atılan golde bana sarılıp mekanda sevom lan ben bu kadını çok erkekten daha adam demesi beni çok mutlu ediyo.. Haa bide zilzurna olduğu zamanlarda 1,95 lik bi basketbolcuyu taşıyabiliyosan o zaten Bonus oluyo yavrum .. genele yazdım, tecrubesi olan arkadaşlarda eksik varsa üçbeş eklesin everelim seni.. Papatyam zaten bana çok yazar.. Ablam benim döktür sende
Iyiyim canim masallah diyelim :))Yeliz yildizz canim nerelerdesin ?
Çok fedakar bir kadınsın inşallah gönlüne göre olsun eğer sen o adamı bırakırsan sudan çıkmış balığa döner canım o zmn evlenelim die dolanır etrafında bencedüzelir düzelir aynen bak gidince diğer fotolara da bak için rahatlar.
maaşallah canım benim allah daha ii etsin inşallah.inan ben daha napabilirim bilemiorum yani.çevremdeki herkes bana kızıyo ki kzım sen mal mısın ama senin dediğin gibi yani napim onu sevdiği bişeyi yaparken görünce ya da o an yanında beni istiosa mutlu oluorum.adam ders çalışırken 5 saat başında oturuom anası gibi.1 kere bile şikyaet etmedim sıkılmadım bile.o sorar bana sıkılıo musun die.ama yok işte yaranamıosum.çok şükür senin karşına senin yaptıklarını hak eden çıkmış. bu çok önemli.yoksa insan kendi kendine kürek çekio like me.turşu severim dedi.yazın yaptığım turşudan çıkardım verdim.kendisi de ailesi de şok.nar sever bi gün giderken sürpriz olsun die nar ayıkladım götürdüm ki 28 yıllık hayatımda bir ilk yani.ben hiç sevmem çünkü.ha öküz desem değil.ama şuan çok saçma mantıksız bir durumun içindeyim yani.allah herkesin karşısına değerini beilcek insan çıkarsın inşallah.
Iyiyim canim masallah diyelim :))
Sen nasilisin agrin yoktur insallh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?