Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Kızlar Esra Tekin diye biri bana msj attı , izlermisin beni , foto görmek istiyorum diye.. aktif diil , ekim 2015 te üye olmuş ama o zamanda bikaç msj atmış forumda farklı gruplara izlemek istiyorum falan diye . Hatta magic angel sana da yazmış gördüm. ama bizim gruba hçbşi yazmadı sanırım. Fake hesap mı , sizlere yazdımı . Kimse kusura bakmasın artık böyle :) hergün kaç kişi meme görmek istiyo ne bilelime rkek mi kadınmı yalanmı ne ayak ..

dur bakıyım hemen sanki hatırladım soyadından bekle

Anam bu erkekler de ne anlicaksa pc ekraninda gordugu memeden.ne meraklilarmis ayh memeye.

Tmm buldum canım ilk başlarda izlemeye almıştım ama sonradan hiç paylaşımı olmadığı için takibi bıraktım belki 4 ay falan olmuştur hatta yüzünün yarısı görünüyor ama formda hiç aktif değil malesef o yüzden izlemeyi bıraktım

ok banada bi tek msj attığı için çok gerçekçi gelmedi..

Teaekur canim,valla sal pek sevniyorum amaliyat oldum ya bir an once v yaka badilar giymek istiyom yillarin hasretligi var cok sabirsizim coookk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…