- 19 Kasım 2015
- 218
- 317
- 103
- 48
Kızlar hastane arkadaşıHala ses yok watsaptanmagic angel
Canım tlf internet ayarlarında sorun var hiçbir şekilde nete giremiyordum format atılıp program yüklenmesi gerekiyormuş 2 gün sonra gelicek telim istersen nmrları sana atıyım sen aç grubuHala ses yok watsaptanmagic angel
heuheuhe alemsin.. henüz grubu kurmadıkbeni o whatshap grubuna almazsanız memelerinizi silikonlarınızı patlatırım
Canimmm insallah hayirlisi bakalim zaman ne gosterir bilinmez.Çok fedakar bir kadınsın inşallah gönlüne göre olsun eğer sen o adamı bırakırsan sudan çıkmış balığa döner canım o zmn evlenelim die dolanır etrafında bence
Heee tmmmheuheuhe alemsin.. henüz grubu kurmadık
Hhhhahahahah ayh ne güldüm nerden geldi aklina. Literatüre yeni bisi kattik resmenKızlar hastane arkadaşı
Hapishane arkadaşı
Askerlik arkadaşı unutulmazmış:)
Bizde silikon arkadaşı olucaz bakalım Nasıl olucak
cmt grubu kurarım şuanda elimdeki tlf nete girme özelliği bile yok külüstürHeee tmmm
dur bakıyım hemen sanki hatırladım soyadından bekleKızlar Esra Tekin diye biri bana msj attı , izlermisin beni , foto görmek istiyorum diye.. aktif diil , ekim 2015 te üye olmuş ama o zamanda bikaç msj atmış forumda farklı gruplara izlemek istiyorum falan diye . Hattamagic angel sana da yazmış gördüm. ama bizim gruba hçbşi yazmadı sanırım. Fake hesap mı , sizlere yazdımı . Kimse kusura bakmasın artık böyle :) hergün kaç kişi meme görmek istiyo ne bilelime rkek mi kadınmı yalanmı ne ayak ..
Anam bu erkekler de ne anlicaksa pc ekraninda gordugu memeden.ne meraklilarmis ayh memeye.Kızlar Esra Tekin diye biri bana msj attı , izlermisin beni , foto görmek istiyorum diye.. aktif diil , ekim 2015 te üye olmuş ama o zamanda bikaç msj atmış forumda farklı gruplara izlemek istiyorum falan diye . Hattamagic angel sana da yazmış gördüm. ama bizim gruba hçbşi yazmadı sanırım. Fake hesap mı , sizlere yazdımı . Kimse kusura bakmasın artık böyle :) hergün kaç kişi meme görmek istiyo ne bilelime rkek mi kadınmı yalanmı ne ayak ..
Tmm buldum canım ilk başlarda izlemeye almıştım ama sonradan hiç paylaşımı olmadığı için takibi bıraktım belki 4 ay falan olmuştur hatta yüzünün yarısı görünüyor ama formda hiç aktif değil malesef o yüzden izlemeyi bıraktımKızlar Esra Tekin diye biri bana msj attı , izlermisin beni , foto görmek istiyorum diye.. aktif diil , ekim 2015 te üye olmuş ama o zamanda bikaç msj atmış forumda farklı gruplara izlemek istiyorum falan diye . Hattamagic angel sana da yazmış gördüm. ama bizim gruba hçbşi yazmadı sanırım. Fake hesap mı , sizlere yazdımı . Kimse kusura bakmasın artık böyle :) hergün kaç kişi meme görmek istiyo ne bilelime rkek mi kadınmı yalanmı ne ayak ..
ok banada bi tek msj attığı için çok gerçekçi gelmedi..Tmm buldum canım ilk başlarda izlemeye almıştım ama sonradan hiç paylaşımı olmadığı için takibi bıraktım belki 4 ay falan olmuştur hatta yüzünün yarısı görünüyor ama formda hiç aktif değil malesef o yüzden izlemeyi bıraktım
Canım önemli değil o Zaman kurarsın:)Canım tlf internet ayarlarında sorun var hiçbir şekilde nete giremiyordum format atılıp program yüklenmesi gerekiyormuş 2 gün sonra gelicek telim istersen nmrları sana atıyım sen aç grubu
Bilmem birden geldi aklımaHhhhahahahah ayh ne güldüm nerden geldi aklina. Literatüre yeni bisi kattik resmen
Eğer dediğin üyeok banada bi tek msj attığı için çok gerçekçi gelmedi..
Evet aynı kişiden bahsediyoruz
2seninki kaç yaş küçük kız :)
Teaekur canim,valla sal pek sevniyorum amaliyat oldum ya bir an once v yaka badilar giymek istiyom yillarin hasretligi var cok sabirsizim coookkyahu hatun çok güzel şallar fularlar var.. tak öle bişi ben çok severim. boynum hiç boş kalmaz.. zaten genelde o operasyon sonrası giydiğim sutyenide yakadan öyle kapatıyordum.. havalar hala çok scak değil. idare edersin bi süre böyle. 2 ay bitsin yakarsın telsiz desteksiz silikonu etkilemeyen sutyen.. hatta 1 ay sonunda dedi dr bana sürekli bu sutyeni gitmene gerek yok diye.. memeyi bozmayan rahatsız etmeyen normal bişiler giy dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?