Benimki birlesirmi acaba yaag...sanki masaj yaparken birlesiyo birakinca gidiyocanım unut o göğüs birleşmesini.. maalesef olmuyo. bak foto çekmiştim geçenlerde yüklemedim.. senin için yükleyim bari .. olmuyo öyle bitişmiyo. ayrıksa ayrık kalıyo naapçanprotezin CC si büyüdükçe birleşmediği için top gibi gözükme durumu artıyo bence. ben iyiki 350 yada 375 istemedim. ortada birleşmeyecekti ve acayip gergin heran içinden derisi yırtılsa plastik top çıkacak meme gibi durcaktı
canım o birleşme olayı 6 ay sonunda olan bir şey değil mi? Bir doktorun makalesinde okumuştum :)Benimki birlesirmi acaba yaag...sanki masaj yaparken birlesiyo birakinca gidiyosudyenle birlesirse süper olur...benim gögus kafesim nasilmis sizce kiLar eski halim,sanki meme dokusu var gibi birde birlesik gibi bi bakin yaa...
(sanki amaliyat olmamisim gibi düsünün amaliyat öncesi fikir veriyomus gibi hayal edelim)
Bilmemkii bende merak ediyom birlesirmi diye sudyene daha gecemedigimden anliyamiyorum,o çatali cok isterim yaaacanım o birleşme olayı 6 ay sonunda olan bir şey değil mi? Bir doktorun makalesinde okumuştum :)
Ne yapicagimi sasirmis vaziyetteyim sporsuz hayat beni geriyo endorfin hormonu salgilamam lazimyüzme icin erken diilmi cnmSihirlii
Kader arkadaslarim!
Haftada iki kez yüzmeye gitmek istiyorum,ama dualplan kas alti oldum koltuk alti yöntemiyle sizce bi sakincasi olur mu yüzmenin,acilen kilo vermem lazim sikilasmak icin
emin ol hepimiz o çatalı istiyoruz :) sutyenle daha da güzel olacak. Ama yüzme içün çok erken . Yine de doktoruna sor ama izin vereceğini zannetmiyorum. Biraz daha sabret cnm :))Bilmemkii bende merak ediyom birlesirmi diye sudyene daha gecemedigimden anliyamiyorum,o çatali cok isterim yaaa
acayip kavgaliyiz o yuzden ameliyatin a'sini anmiyorum yoksa geri teper diye korkuyorumKhaleesi_ sen naptin cnm var mı bir degisiklik? :)
Ameliyat yüzünden mi?eğer öyleyse sakın geri adım atmaacayip kavgaliyiz o yuzden ameliyatin a'sini anmiyorum yoksa geri teper diye korkuyorum
yok canim para yuzundenAmeliyat yüzünden mi?eğer öyleyse sakın geri adım atma
Ayy kötü olmuş o zaman üzüldüm bak şimdi. keşke verseydin ama daha fazla ameliyatımı geciktiremem günü gelince verirsin deseydinyok canim para yuzundenameliay icin biriktirmeye calisitigim parayi istedi geri vericem diye bende vermedim normalde kiyamam verirdim eşimi cok seviyorum çünkü ama bu sefer vermedim o yuzden tartıştık
Ayy kötü olmuş o zaman üzüldüm bak şimdi. keşke verseydin ama daha fazla ameliyatımı geciktiremem günü gelince verirsin deseydin
Ay kıyamam ya üzme kendiniher şey you ne girer. Çok aciliyeti olmayan bir durumsa verme bence. O kadar uğraşıyoruz bu ameliyat için. Herkes para biriktirmeye çalışıyor. Senin çok önemli erteleme. Eşinin de üstüne gitme. Hiçbir şey olmamış gibi yap :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?