Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

yok canim para yuzunden ameliay icin biriktirmeye calisitigim parayi istedi geri vericem diye bende vermedim normalde kiyamam verirdim eşimi cok seviyorum çünkü ama bu sefer vermedim o yuzden tartıştık

vermez işte canim tamam der soyle der boyle der sonra ameliyat bana hayal olur ya

vermedim zaten o yuzden konusmuyor benimle ve cok ters davraniyor
boşver sıkma canını yatıştır zamanla. Belkide istemediği için öyle yapıyordur. Hayal olacağını düşünüyorsan vermemekle iyi yapmışsın cnm.

Khaleesi_ haa bu arada ameliyat olacağın zaman geri verecekse durum değişir :)
işleri iyi gitmiyor o yuzden verebilecegini sanmiyorum.elimde para olmadanda doktora tarih icin gitmek istemiyorum. cok sıkıldım yaz geliyor ne yapicam bilmiyorum ya suan icinizde bi tek ben kaldim

işleri iyi gitmiyor o yuzden verebilecegini sanmiyorum.elimde para olmadanda doktora tarih icin gitmek istemiyorum. cok sıkıldım yaz geliyor ne yapicam bilmiyorum ya suan icinizde bi tek ben kaldim
öyle deme bak bende daha ameliyat olmadım. İşleri kötü gidiyorsa durum ciddi demekki bir şey diyemem cnm

Yüzmek için çok erken 2 ay geçmesi gerekiyor heleki senin koltukaltı yöntemi bilemiyorum
Tesekkurler canim cevabin icin,yarin doktora sorcan ama dayanamadim meraktan sordum suan 37 gun oldu amaliyat olali ama yuzmek istiyorum yaaa ucken bikini giymek istiyorummmmm

yok canim para yuzunden ameliay icin biriktirmeye calisitigim parayi istedi geri vericem diye bende vermedim normalde kiyamam verirdim eşimi cok seviyorum çünkü ama bu sefer vermedim o yuzden tartıştık
Sakin vermeeeee.hayatta senin mutlulugun daha önemli,ne yap et ikna et esini,ben ne bunalim takilmistim yaa yatagimi bile ayirmiatim deli rolleri kendimi toparlamam icin meme sart diyodumm

vermez işte canim tamam der soyle der boyle der sonra ameliyat bana hayal olur ya

vermedim zaten o yuzden konusmuyor benimle ve cok ters davraniyor
Canim üzme kendini rabbim nasip etyirmeyecegi seyin hayalini ,ettirmezmis...
Sabret para biriktir bu benim icin cok önemli de bi sekilde manevi deatek vermesi lazim,esim derdiki eger sen mutlu olucaksan yaptir ama biraz bekle demisti parayi ayarlamak icin...ama ben bu halinle mutluyum takmiyorum dedi ama gel bana sor bide ben mutsuzdum,tez zamanda esinle düzelirsiniz insallah,tez zamanda olursun insallah....

l
insallah canim insallah
kizlar hepinize teşekkür ederim desteginiz icin

Neden Canım sıkıntı oldu çok bi fark değilki
canim eşim dışarda cok olgundur zaten beni cezbeden tarafida o olmuştu ama evlendikten sonra evin icinde yani benim yanimda cok cocuksu davraniyordu epey bi bunun sıkıntısını yasadik ben ona disardaki gibi ol diyodum o da ben senin yaninda cocuklasmak istiyorum diyordu. yillar gectikce ikimizde alistik işte

Arada sevgi olduktan sonra herseye alışılır canım orta yolu bulmuşsunuz

Kesin fake hesaptır. Aktif değilse. İnternette hiç meme yok bir tek burda var onları kovalıyoruz biz de napalım. Rahatsızlık verdiysem özür dilerim herkesten hanımlar

Kızlar bişey sorucamm..... arzum77 , FAZLANAZLI ve adını yazamadığım diğer hatunlar doğum kontrol hapı kullanmak istiyorummm, meme protezi bi sıkıntı yaratır mı ????
Kızlar bişey sorucamm..... arzum77 , FAZLANAZLI ve adını yazamadığım diğer hatunlar doğum kontrol hapı kullanmak istiyorummm, meme protezi bi sıkıntı yaratır mı ????
bende başladım daha 13 gün oldu biraz hassaslık var ama sakıncası olacağını sanmam

Soocute seninki kas altımıydı, belli oluyor derken nasıl bir görüntü oluşuyor,
Birde kaç cc protezdi seninki, resimleri kaldırmışsın bende unutmuşum
kas altı sırt üstü yattığımda alt kısımlar dalgalı girintili çıkıntılı gibi nasıl desem sahil gibi belli oluyo ama sadeçe sağ meme de özellikle kolumu kafamın altına koyduğumda birde öne falan eğilirsem elleyince belli yani insanın eline geliyo en azından benim geliyor. ama yine sadece sağ böyle rahatsız ediyo solda bir problem yok. öncesinde ise sağın daha büyük olduğu bilgisi verilmişti.
normal ayakta bakarsan şeklinde problem yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…