yok canim para yuzundenameliay icin biriktirmeye calisitigim parayi istedi geri vericem diye bende vermedim normalde kiyamam verirdim eşimi cok seviyorum çünkü ama bu sefer vermedim o yuzden tartıştık
boşver sıkma canını yatıştır zamanla. Belkide istemediği için öyle yapıyordur. Hayal olacağını düşünüyorsan vermemekle iyi yapmışsın cnm.vermez işte canim tamam der soyle der boyle der sonra ameliyat bana hayal olur ya
vermedim zaten o yuzden konusmuyor benimle ve cok ters davraniyor
işleri iyi gitmiyor o yuzden verebilecegini sanmiyorum.elimde para olmadanda doktora tarih icin gitmek istemiyorum. cok sıkıldım yaz geliyor ne yapicam bilmiyorum ya suan icinizde bi tek ben kaldimKhaleesi_ haa bu arada ameliyat olacağın zaman geri verecekse durum değişir :)
öyle deme bak bende daha ameliyat olmadım. İşleri kötü gidiyorsa durum ciddi demekki bir şey diyemem cnmişleri iyi gitmiyor o yuzden verebilecegini sanmiyorum.elimde para olmadanda doktora tarih icin gitmek istemiyorum. cok sıkıldım yaz geliyor ne yapicam bilmiyorum ya suan icinizde bi tek ben kaldim
Tesekkurler canim cevabin icin,yarin doktora sorcan ama dayanamadim meraktan sordum suan 37 gun oldu amaliyat olali ama yuzmek istiyorum yaaa ucken bikini giymek istiyorummmmmYüzmek için çok erken 2 ay geçmesi gerekiyor heleki senin koltukaltı yöntemi bilemiyorum
Banada böyle çok söylemiştin ben kazandım sıra sende:)Ameliyat yüzünden mi?eğer öyleyse sakın geri adım atma
Sakin vermeeeee.hayatta senin mutlulugun daha önemli,ne yap et ikna et esini,ben ne bunalim takilmistim yaa yatagimi bile ayirmiatim deli rolleriyok canim para yuzundenameliay icin biriktirmeye calisitigim parayi istedi geri vericem diye bende vermedim normalde kiyamam verirdim eşimi cok seviyorum çünkü ama bu sefer vermedim o yuzden tartıştık
Bendeişleri iyi gitmiyor o yuzden verebilecegini sanmiyorum.elimde para olmadanda doktora tarih icin gitmek istemiyorum. cok sıkıldım yaz geliyor ne yapicam bilmiyorum ya suan icinizde bi tek ben kaldim
Canim üzme kendini rabbim nasip etyirmeyecegi seyin hayalini ,ettirmezmis...vermez işte canim tamam der soyle der boyle der sonra ameliyat bana hayal olur ya
vermedim zaten o yuzden konusmuyor benimle ve cok ters davraniyor
Neden Canım sıkıntı oldu çok bi fark değilki2ama bu benim icin cok sıkıntı oldu
insallah canim insallahCanim üzme kendini rabbim nasip etyirmeyecegi seyin hayalini ,ettirmezmis...
Sabret para biriktir bu benim icin cok önemli de bi sekilde manevi deatek vermesi lazim,esim derdiki eger sen mutlu olucaksan yaptir ama biraz bekle demisti parayi ayarlamak icin...ama ben bu halinle mutluyum takmiyorum dedi ama gel bana sor bide ben mutsuzdum,tez zamanda esinle düzelirsiniz insallah,tez zamanda olursun insallah....
canim eşim dışarda cok olgundur zaten beni cezbeden tarafida o olmuştu ama evlendikten sonra evin icinde yani benim yanimda cok cocuksu davraniyordu epey bi bunun sıkıntısını yasadik ben ona disardaki gibi ol diyodum o da ben senin yaninda cocuklasmak istiyorum diyordu. yillar gectikce ikimizde alistik işteNeden Canım sıkıntı oldu çok bi fark değilki
Arada sevgi olduktan sonra herseye alışılır canım orta yolu bulmuşsunuzcanim eşim dışarda cok olgundur zaten beni cezbeden tarafida o olmuştu ama evlendikten sonra evin icinde yani benim yanimda cok cocuksu davraniyordu epey bi bunun sıkıntısını yasadik ben ona disardaki gibi ol diyodum o da ben senin yaninda cocuklasmak istiyorum diyordu. yillar gectikce ikimizde alistik işte
evet aynen sevgi cok onemli :)Arada sevgi olduktan sonra herseye alışılır canım orta yolu bulmuşsunuz
Ay o V Yakalardan rengarek aldım bile Hahahahaha ne zormuş be memesiz olmak yav :)))))Teaekur canim,valla sal pek sevniyorum amaliyat oldum ya bir an once v yaka badilar giymek istiyom yillarin hasretligi var cok sabirsizim coookk
Kızlar Esra Tekin diye biri bana msj attı , izlermisin beni , foto görmek istiyorum diye.. aktif diil , ekim 2015 te üye olmuş ama o zamanda bikaç msj atmış forumda farklı gruplara izlemek istiyorum falan diye . Hatta @magic angel sana da yazmış gördüm. ama bizim gruba hçbşi yazmadı sanırım. Fake hesap mı , sizlere yazdımı . Kimse kusura bakmasın artık böyle :) hergün kaç kişi meme görmek istiyo ne bilelime rkek mi kadınmı yalanmı ne ayak ..
canımm iyiyim şuan evet görüştüm doktorumla bi pansuman yaptı abatrmana gerek yok dedi tatlımtoprakim ne durumdasin cnm doktorla görüştün mü?inşallah önemli bir şey yoktur.
Çok geçmiş olsunKız
canımm iyiyim şuan evet görüştüm doktorumla bi pansuman yaptı abatrmana gerek yok dedi tatlım
Kızlar bişey sorucamm.....arzum77 , FAZLANAZLI ve adını yazamadığım diğer hatunlar doğum kontrol hapı kullanmak istiyorummm, meme protezi bi sıkıntı yaratır mı ????
bende başladım daha 13 gün oldu biraz hassaslık var ama sakıncası olacağını sanmamKızlar bişey sorucamm.....arzum77 , FAZLANAZLI ve adını yazamadığım diğer hatunlar doğum kontrol hapı kullanmak istiyorummm, meme protezi bi sıkıntı yaratır mı ????
kas altı sırt üstü yattığımda alt kısımlar dalgalı girintili çıkıntılı gibi nasıl desem sahil gibi belli oluyo ama sadeçe sağ meme de özellikle kolumu kafamın altına koyduğumda birde öne falan eğilirsem elleyince belli yani insanın eline geliyo en azından benim geliyor. ama yine sadece sağ böyle rahatsız ediyo solda bir problem yok. öncesinde ise sağın daha büyük olduğu bilgisi verilmişti.Soocute seninki kas altımıydı, belli oluyor derken nasıl bir görüntü oluşuyor,
Birde kaç cc protezdi seninki, resimleri kaldırmışsın bende unutmuşum
Çok sevindim geçmiş olsun canım;-)Kız
canımm iyiyim şuan evet görüştüm doktorumla bi pansuman yaptı abatrmana gerek yok dedi tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?