Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Merhaba cnm kas altı operasyonda nasıl böyle bir şey oluyor anlamıyorum. Doktorlar ısrarla hiçbir şekilde ele gelmiyor , belli olmuyor diye üstüne basa basa söylüyorlar. Resmen kandiriliyoruz o zaman.

Merhaba cnm kas altı operasyonda nasıl böyle bir şey oluyor anlamıyorum. Doktorlar ısrarla hiçbir şekilde ele gelmiyor , belli olmuyor diye üstüne basa basa söylüyorlar. Resmen kandiriliyoruz o zaman.
bu doktorun tutumuna bağlı dürüst olan bi dr bana şöyle demişti bakar bakmaz yuvarlak bunlar elleyince de kas altı olduğunu anlamıştı ve ellerimi birbirine doğru bastırmamı istemişti işte bu sebepten benim tercihim kas altı olmuyo demişti. doğal olurmuş böyle ve ele gelmezmiş demiştim bunları kim diyor silikon ele gelmeyecek diye bir şey yok sadece geldiğinde rahatsız olma ve olmama diye bir şey var demişti. bu dr Tuğrul turan değildi.
çok takılmamak lazım silikon sonuçta biliyoruz bunu hiçbir zaman doğal meme gibi olmuyo mesela karşımda yürüyen bi kız görünce sütyeninden memeleri sallanıyo benimkiler sütyensiz bile o kadar sallanmıyo hatta hiç halay çekiyorum ama yok

Ay kopardın beni halay çekme mevzusuna çok güldüm. :) tamam illaki gerçek meme gibi olcak demiyoruz. Ama yanıltıyor doktorlar. Her şey süt liman,mükemmellik derecesinde anlattıkları için beklentiler de yüksek oluyor.

Sonucta yapay bir sey ama sanirim hepimiz bunu simdiki halimize tercih ediyoruz. Yapcak bisey yok denicez gircez bizde bir kervana ,))

ticaret sonuçta onlar için. birazda hastalardaki beklenti meselese var amaaaannnn memem olsun yeter diyeni var olmuşken büyük olsun diyeni var dogal olmasada olur diyeni var dikkat çeksin diyeni var hiç belli olmasın diyene var var oğlu var.
silikon gerçekten cok yumuşak bir şey eline gelincede yumuşak bir şey olduğu için insanın algısı farklı oluyo yani tamam sıkınca meme içerde bir şey var hisside veriyor. sert olmasa bile

Sonucta yapay bir sey ama sanirim hepimiz bunu simdiki halimize tercih ediyoruz. Yapcak bisey yok denicez gircez bizde bir kervana ,))
kesinlikle öyle cnm kervana katılmak için sabırsızlanıyorum zaten de. Doktorlar da biraz daha dürüst davransalar biz de daha hazırlıklı oluruz. Örneğin bu ameliyati öyle bir anlatıyorlar ki acı yok sızı yok diye. Bu forum olmasa bu kadar şeyi nerden bilecektik di mi :)

doğru söylüyorsun aslında herkesin beklentisi farklı. Hepimiz sonuçta ortak bir amaç için uğraşıyoruz. Memelerimiz olsun :)

Kesinlikle oyle. 5 doktor gezfim bazilari ilk 2 gun her turlu kufur kabulum dedi bazilariysa 4. Gunde toparlarsin hersey gecer dedi ama burda detayi ve gercegi ogrendik

ben bir doktoru dinledim o kadar basit ve rahat anlatıyor ki o an ameliyat masasına yatasım geldi resmen :) senin ağrın falan var mı cnm normale biraz da olsa dönebildin mi?

herkesin süreci farklı oluyor bende zor denen ameliyat ta hiç ağrı çekmedim kolay denen ameliyatta vasiyet yazdım

Aynen bende cok korkuyodum ameliyattan doktorun asistani dedi ki
Kan tahillerinden sonra
Niye korkuyosun ozlem yildiz gecende meme buyutme ameliyati oldu 4 saat sonra disariya gidip kahve ictik
Bende dusundum vay be okadar kolaymi diye
Valla 3 gun yataktan kalkmadim surekli uyudum 4. Cu gun yavas yavas hareket etmeye basladim ama 15 gundur raporluyum yanii okadar da kolay degil denildigi gibi
Simdi yeliz geri dondu herkezi korkutmaya basladi hahahah
Saka bi yana ilk 1 hafta agri var sonra yavas yavas gecio
Ilk 4 gun keske olmasaydim diodum hatta allahimmm kavus olsun diye dua ediodum kalkip uyanayim diodum
Ama simdi gecti bitti iyikide olmusum
Allah saglik versin de
Bizimde saklicagimiz bisey kalmadi memelerimiz var artik ozguven tavan yapar evlendigimde istedigim istedigim gibi sexy gecelikler giyebilicemmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…