Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

FAZLANAZLI bu arada halay çekerken biraz sallansa hiç fena olmaz :)
sallananı vardır muhakkak belki dokusu olanın sallanır ya da kas üstünün ama benimki ıhhh yok yani sütyensiz hali bile sütyenli gibi

en çok şeye özeniyordum koşarken memelerim sallanmasın diye tutmak istiyordum ahaha gerek kalmadı

ben bir doktoru dinledim o kadar basit ve rahat anlatıyor ki o an ameliyat masasına yatasım geldi resmen :) senin ağrın falan var mı cnm normale biraz da olsa dönebildin mi?
Ağrı yatıp kalkarken var ama böyle bi yanma var bandajların olduğu yerde açık yara gibi. Cildim hassas benim hava almıyo yaa ondan herhalde. Bide hala daha kollarımı tam kullanamıyorum. Bu gün doktor herşey iyi görünüyor dedi güzelim

evlenmeden giysene o gecelikleri ben en çok tek yatarken giyiyorum

Eee hani bunlar yumuşayıp normal meme gibi oluyodu olmuyomu yani böyle taş gibimi kalacaklar anlamadım ben???
Ayrıca biraz sallanaydı iyiydi benimkide:))

Eee hani bunlar yumuşayıp normal meme gibi oluyodu olmuyomu yani böyle taş gibimi kalacaklar anlamadım ben???
Ayrıca biraz sallanaydı iyiydi benimkide:))
yumuşaklıkta kişisel dokusu olanın kası güçsüz olanın daha yumuşak benim kasım biraz güçlü galiba spor yapınca sertleşiyo :)

yine de ilk hallerine göre çok yumuşak.

yumuşaklıkta kişisel dokusu olanın kası güçsüz olanın daha yumuşak benim kasım biraz güçlü galiba spor yapınca sertleşiyo :)

yine de ilk hallerine göre çok yumuşak.
Hmm anladım iyiymiş o zaman. Çok yumuşak oluncada iyi olmaz yaa sarkar falan

işleri iyi gitmiyor o yuzden verebilecegini sanmiyorum.elimde para olmadanda doktora tarih icin gitmek istemiyorum. cok sıkıldım yaz geliyor ne yapicam bilmiyorum ya suan icinizde bi tek ben kaldim
Hiç üzülme canım bak ben yarin sabah ameliyat olacaktım ama dünden beri kızım yüksek ateşli mecburen aradım dr u haftaya carsambaya erteledim günümü hiç belli olmuyor yani nasip işi bi bakmışsın günü almışsın gün doğmadan neler dogar vardır herseyde bir hayir

Canim banada yazmis ozelden.direk zaten resim gormek isteyince insanin guvenesi gelmiyohahaa benim yamuk memeleri napsin oda var tabi bende size sorcaktim iyi denk geldi

evet kesinlikle bi hayr vardir sabirla beklemedeyim. kizina Allah sifa versin insallah.simdi ateşi nasil ?

Khaleesi_ sıkma tatlı canını vardır her şeyde bi hayır. Beklediğine değecek güzel sonuçların olsun önemli olan o.

inşallah toprakcim insallah teşekkürler :))

Canim banada yazmis ozelden.direk zaten resim gormek isteyince insanin guvenesi gelmiyohahaa benim yamuk memeleri napsin oda var tabi bende size sorcaktim iyi denk geldi
ama esranin fotosu var.. bazen öyle oluyor giremiyorsun belki interneti kesiliyordur yada yoğundur.ben erkek oldugunu sanmiyorum kizlar ya

Sukur canim agrim cok az sekilsiz memelerimle basim belada sen nasilsin indimi odemlerin ? sesin cikmaz oldu arada gir foruma ozletme kendini

Benim odemler indi hafifden ama hala var
Merak etme canim benimde hala sekilsiz biri asagiya bakio digeri sag tarafa
Cok degisikler
Insallah duzelir ler canim ya
Ama zamanla otururlar diye duydum
Sende dert etme duzelirler insallah herkezin derdi ayni yani takma kafana

Kesin fake hesaptır. Aktif değilse. İnternette hiç meme yok bir tek burda var onları kovalıyoruz biz de napalım. Rahatsızlık verdiysem özür dilerim herkesten hanımlar
Arkadasim yanlis anlama ben sirf senin adina bisi demiyorum.o kadar insan varki kime guveneceksin.keske once foruma yazsaydin.egerki yardimci olabilceksem ben olayim sana.direk fotograf gormek isteyince sen olsan ne zannederdin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…