Çok teşekkür ederim canım aminGeçmiş olsun acil şifalar diliyorum kuzucuğa
Dedigim gibi canim hepimiz icin gecerli bu kac kisi msj atti bana sonra bi ara takip ettim ses soluk yok malesef. Insallah foruma yazarda yardimci olabiliriz arkadasaama esranin fotosu var.. bazen öyle oluyor giremiyorsun belki interneti kesiliyordur yada yoğundur.ben erkek oldugunu sanmiyorum kizlar ya
Bursadayım güzelim bentoprakim sen hangi şehirdesin cnm ?
doktorunu sorcaktim da kuzu onda sordum istanbuldayim ben :)Bursadayım güzelim ben
Hmm dur söyliyeyim içimde kalmasın bari :)) mesut özcan :))doktorunu sorcaktim da kuzu onda sordum istanbuldayim ben :)
geç olsun da güç olmasın canım :)Aynen canım onu bu halde birakip boyle keyfi bir ameliyati olamazdim.cok teşekkür ederim
hic biseyi bu kadar cok istememistim sabrin sonu selamettir sabrediyorum insallah sonucu guzel olurda bu kadar bekledigime uzuldugume değer :)Khaleesi_ uzme kendini bak canim bende yaklasik 5 seneye yakindir diyodum esime ama bu zamana kismet oldu.sen sadece isteginden vazgecme. Birak onun inadi kirilir belki hem yazinda yaptiranlar var 1 2 ay ertelesen bisi kaybetmezsin
insallah cnm :)hic biseyi bu kadar cok istememistim sabrin sonu selamettir sabrediyorum insallah sonucu guzel olurda bu kadar bekledigime uzuldugume değer :)
Ayyy kıyamam geçmiş olsun canımSağol canım Allah razı olsun
Çok haklısın insan bir an önce olayım istiyor sen uzun süredir bekliyordun sanırım valla artık hakkın aslında erkrkler zaten birikmiş parayı duyunca illa ister saklı biriktirseydin keşke ama o zmn da sorun olurdu neyse herşeyde vardır bir hayır eminim oda insafa gelicek sıkılma sen sadece ne zmn hayırlıysa o zmn olayım istediğim gibi olsun diye dua et cnm :)hic biseyi bu kadar cok istememistim sabrin sonu selamettir sabrediyorum insallah sonucu guzel olurda bu kadar bekledigime uzuldugume değer :)
Çok sağol canimAyyy kıyamam geçmiş olsun canım
kız dur deme öyleeeeeeeeeeAynen yaa çıkıp anlatıyorlar her yerde çok basit diye hasta 1 hafta sonra işe dönebilir diye. 11 gün oldu iyiki evdeyim diyorum çalışanlara çok üzülüyorum yaa.. Hiç öyle anlatıldığı gibi değil yani.
Öyle ama!!!kız dur deme öyleeeeeeeeee
ayh iyi hadi canım gözün aydın sıkıntılı bişi yokmuş. tenin hassassa ondan olur bak.aman zoru atlattın bunlar da geçer en geç 1 haftaya.sonraaaaaaAğrı yatıp kalkarken var ama böyle bi yanma var bandajların olduğu yerde açık yara gibi. Cildim hassas benim hava almıyo yaa ondan herhalde. Bide hala daha kollarımı tam kullanamıyorum. Bu gün doktor herşey iyi görünüyor dedi güzelim
aaaa geçmiş olsun canım.hayırlısı olsun. kızın iyileşsin de tek.yalnız dikkat et kendine sana bulaşmasın.yakın zamanda da varmış doktorda boşluk allahtan.Hiç üzülme canım bak ben yarin sabah ameliyat olacaktım ama dünden beri kızım yüksek ateşli mecburen aradım dr u haftaya carsambaya erteledim günümü hiç belli olmuyor yani nasip işi bi bakmışsın günü almışsın gün doğmadan neler dogar vardır herseyde bir hayir
anam yandık desene.allahtan masa başı işÖyle ama!!!
Estağfurullah canım haklısın. Buranın bir düzeni vardır elbette ben bilemedim demek ki. Esprili bir dille cevap yazdım kızdığım veya gücendğim için değil. Burada birebir sohbet ettiğimiz bazı arkadaşlar oldular. Ameliyat öncesi fotoğrafını paylaşırsan insanlar güven sorunu yaşamaz falan dediler ben de ekledim. Hatta profil fotomda yüzüm de var ama sonra kaldırdım onu hem yüzüm hem vücudum olunca sizin de dediğiniz gibi art niyetli birisi zarar verebilir mahremiyetime diye. Ben kibar bir şekilde eğer sakıncası yoksa görebilir miyim diye çok kişiye mesaj attım. Siz de onlardan birisiniz. Bazısı canım forumda biraz daha vakit geçir sonra dedi. Kimisi direkt olarak izlemeye aldı. Kimisi ben sana güvenmiyorum olmaz dedi. Burada çok vakit geçiremiyorum malesef. Tekrardan rahatsızlık verdiysem özür dilerim. Sonuç olarak söz konusu olan bir kadının mahremiyeti. Elbette nasıl karşılarsa saygı duymak gerekir. Ben bu konuda çok korkuyorum ve önümde daha bir dünya yol var. O zamana kadar öncesi sonrası hikayeleriyle ameliyat olanları takip etmek inanılmaz mükemmel birşey. O yüzden buradayım farklı bir amacım yok yani.Arkadasim yanlis anlama ben sirf senin adina bisi demiyorum.o kadar insan varki kime guveneceksin.keske once foruma yazsaydin.egerki yardimci olabilceksem ben olayim sana.direk fotograf gormek isteyince sen olsan ne zannederdin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?