Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Buradaki amaç belli hepimiz birbirimize yardımcı olmak için varız .
Yanlış hatırlamıyorsam ben seni yüzün göründüğü için uyarmıştım bile çünkü çok oluyor formda yüzüyle resmini koyan.
Ben de acemilik dönemimde profil resmimi kızımla koymuştum!sağolsun arkadaşın birisi beni hemen uyardı koymamla kaldırmam bir oldu.
Ama formu azda olsa takip ediyorsan mutlaka görmüşsündür fake üyeleri nihayetinde hepimiz meme fotoları paylasıyoruz niye? yardımcı olmak için .
Benim sana tavsiyem formda biraz daha aktif olman.

İnşallah tez zamanda istediğin memelere kavuşup aramıza katılırsın

Kizlar ya ameliyat sutyeni varken esim merak ediyodu nasil oldu acaba diye.aaa catalin olmus egil bakiyim falan diyodu ilk gordugunde tuhaf tuhaf bakti yorumda bulunmadidun krem surmek icin sutyeni acmistim beni gordu kafasini cevirdi gitti uzuldum tabi oyle yapmasinayani hicmi merak etmez dur bakiyim falan demez insansizin esiniz yada sevgilinizde tepki ne oldu kendimi tuhaf hissettim ya

Ama yine ayni seyi soyleyecegim konu baska olsa biylesine bu aciya hevesli olmazdik. Bile bile yatiyoruz bicak altina valla. Insallah hepimizin sonucu iyi olur. Yeni ameliyat olan arkadaslar paylasima devam lutfen
Baby 27 esinin onunde kendini begenmedigini sakin soyleme. Nasil istersen oyle gorur seni. Simdilik senin mutsuzlugunu bildiginden yorum yapmaktan ilgilenmekten kaciyordur tahminime gore. Ince bir davranis olarak dusunelim. Sonra yerine oturacak asagi inecek ve giydigin camasirlarla birlikte ilgi idagi olacaklar

tabi canım illa ki ağrı olcak ve dediğin gibi onları göze alarak bu yola baş koyuyoruz 1 hafta 10 gün ağrı çekio insan sonrası rahatlık mutluluk

İnsanlar amaaan ne olucak estetik diyorlar buyur gel yaptırda görelim diceksin olmucak
bi laf var ya bekara karı boşamak kolay die.başına gelmeyen nerden bilecek.ben de dahil olmak üzere şimdi herkese diorum amaaan 1 hafta ağrı çekicen die de bakalım kendi başıma gelince ne dicem

Oyle tabi canim baskalari icin degil kendimizde eksiklik gordugumuz icin bicak altina yatiyoruz.kolay degil ama ameliyat eminim ilk iki gun herkes bi pismanlik duyuyodur.taaaki ben beni uyutun diye agladim.2gunu atlattiktan sonra hersey daha kolaylasiyo. Evet canim ben cok fazla tepki verdim esimin yaninda biraz.hosnut olmadigimi dile getirdim.benim 320 cc ama ona buyuk geldi bide.beni tahta gormeye alismis belliki.insallah zamanla duzelirlerde bu psikolojiden kurtulurum

Buyuklugu yukarida duruyor olusundan. Ben bide 6. Gun ise donecegim ogretmenim benimde oyle olursa neyle nasil kamufle edicem bilmem

tabi canım illa ki ağrı olcak ve dediğin gibi onları göze alarak bu yola baş koyuyoruz 1 hafta 10 gün ağrı çekio insan sonrası rahatlık mutluluk
Canim benim sadece 2gun dayanilmicak agrim vardi.simdi agri kesicilerle kontrol altinda.sadece hareketlerin kisitlaniyo bu kadar.gerisi zamanla olcak insallah

düzelir tatlım daha çok yeni hiç sıkma canını

Buyuklugu yukarida duruyor olusundan. Ben bide 6. Gun ise donecegim ogretmenim benimde oyle olursa neyle nasil kamufle edicem bilmem
Evet yukarda durusu cok etkiliyo.normal ameliyat sutyeniyle oyle durmuyor canim merak etme.ama iznini uzatabilirsen cok iyi olur senin icin.bak ameliyat gununude sayarsak benim bugun 6.gunum agrim aktif diil ama kollarimi zor kullaniyorum.evde suan cogu seyi yapamiyorum.bide ogretmensin cocuklarla ugrasmak zor is.benim oglandan ben kacip duruyorum carpacak vuracak diye

İnsanlar amaaan ne olucak estetik diyorlar buyur gel yaptırda görelim diceksin olmucak
Ay en sinir bozucuda bu zaten kimse durduk yere bir yerini kestirmez hayır bunu diyenler emin ol estetik adına birçok şey yaptırıyolardır millet saklıyor göz aydınlatıcıdan tut göz içi beyazlatıcı neler varmış millet neler yaptırıyor ben sonradan duydum şok :))))))

Evet evde 2 yasinda bi oglan olacak yandim. Okulda sinifta cocuklara yaptirirum isleri diyorum ama olmazsa bi gun daha izin alirim. Dogru diyorsun. Allahtan ogrencilerim buyuk

bende 79 luyum ve bekarım.. çocuum da yok .. allamm çokmu geç kalmışız yaaa.
olmuyo böle kim abla kim kardeş bilelim.. bi zahmet yazıverin yaşlarınızı kızlar yaa ve abi sende yaz :)
ben de 79 luyum :) 37 yaşındasın diyen birine isterse 70 olsun yaptıracağım demiştim. iyi ki yaptırdım çok iyi hissediyorum. iyi ki yaptırdık valla. bu yaştan sonra memeliyiz kadınız :)

ben de 79 luyum :) 37 yaşındasın diyen birine isterse 70 olsun yaptıracağım demiştim. iyi ki yaptırdım çok iyi hissediyorum. iyi ki yaptırdık valla. bu yaştan sonra memeliyiz kadınız :)
Bende 79 luyum iyi ki yaptırmışım valla kime ne yav benn böyle mutluyum ne yani yaş ilerledikçe hayata mı küselim hayret birşey bu insanlar herşeye karışırlar....

Şu memeleri yaptırmassam gözüm açık gidicem diyordum neyseki memeliyim artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…