Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Kesin fake hesaptır. Aktif değilse. İnternette hiç meme yok bir tek burda var onları kovalıyoruz biz de napalım. Rahatsızlık verdiysem özür dilerim herkesten hanımlar

Olayı rahatsızlık boyutunda anladıysanız o tamamen sizin bakış açınız. Şüpheli bir durumu paylaşmak kadar doğalı yoktur. Halbuki forumu okuyan herkes burada sıkça benzer durumlarla karşılaşıldığını görür. Kinaye' ye bence hiç gerek yok , empati yapmak yeterli.

Canim banada yazmis ozelden.direk zaten resim gormek isteyince insanin guvenesi gelmiyohahaa benim yamuk memeleri napsin oda var tabi bende size sorcaktim iyi denk geldi
abi den sonra birde abla türedi.. Bana göndermiş lafları Arkadaş burada, bahsi geçti diye sanırım, yada şüphelenildi diye üzüldü yada kızdı yada bozuldu .. Halbuki kimse kusura bakmasın yazmıştım ben, demekki forumu okumamış ki bizler nasıl insanlarız tanımamış .. yazık

ama esranin fotosu var.. bazen öyle oluyor giremiyorsun belki interneti kesiliyordur yada yoğundur.ben erkek oldugunu sanmiyorum kizlar ya

bende suçlama yapmadım zaten , sadece paylaştım.. Direk buradan yazmadan özelden msj atınca bunu sormanın nesi kime neden rahatsızlık veriyor anlamadım.. İsteyen istediği ile elbette ki sohbet muhabbet edebilir. Burası açık ve dürüst bi platform.. Beni de herkes tanır aylardır , bu ve benzer durumlar daha öncede oldu.. fotoğraf gösterme göstermeme konusu, herkes herkese saygı duydu , kimse kırılmadı bozulmadı empati yaptı . Birbirini bi süre sonra anladı..

ben sana bisey demedimki

Arkadasim yanlis anlama ben sirf senin adina bisi demiyorum.o kadar insan varki kime guveneceksin.keske once foruma yazsaydin.egerki yardimci olabilceksem ben olayim sana. direk fotograf gormek isteyince sen olsan ne zannederdin
Boşuna demedik empati diye , neyse electra daha fazla yorum yapmasın bence ..

Banada ilk geldiğimde sorular soruyordum resim koy dediler hemrn koydum sonra ne sorsam cvp verdiler hemen aralarına aldılar herşeyden önce güven tabiki.....

hic biseyi bu kadar cok istememistim sabrin sonu selamettir sabrediyorum insallah sonucu guzel olurda bu kadar bekledigime uzuldugume değer :)
hep öyle olur ..üniversiteden beri isterdm.. ilk kez ciddi ciddi 3 yıl önce yaptırmayı düşündüm.. ite kaka bu yıl oldum .. iyi olacak

Çok yapıcı bir yorum .hep destek ful destek

benimkileri biliyosun..konuştuk, bulutların üstüne çıktı , snra bungee juping yapmış gibi oldu .. acayip sesler çıkardı ..mutlu son modeli :)

deliiiii niye cevap vermeyelim.. biz insan yemeyiz :) sefioz seni
Yaffff bende seviyorum çok alıştım size ama bencede ne olursa olsun gelen kişinin bunu düşünmesi gerekiyor rahatsızlık vermek deil bu sadece karşımdakinin bayan olduğunu bilelim yani yoksa memelerim feda oolsun artık sere serpe gösteririm hahahaha

Bende 79 luyum iyi ki yaptırmışım valla kime ne yav benn böyle mutluyum ne yani yaş ilerledikçe hayata mı küselim hayret birşey bu insanlar herşeye karışırlar....
vay vay burda C cabotine ve masumcaxd ile birlikte 3 adet 79 lu hatun varmış.. çoğunluktamıyız.. en çok bizim yaş gubumu rağbet etmiş yaff.. yok mu arttıran

ben üzüldüm arkadaşın yazdıklarına.. ben kimseye çemkirmem kimseyi kötülemem burda..herkesle ilk günden beri arkadaşlık boyutunu en iyi şekilde tutmak korumak isteyenlerden biri olduğumu düşündüm. saygım sonsuz herkese .. şüphe ile yaklaşmak çok normal ve kırıcı olmadığımı düşündüğüm için üzüldüm. ne hakaret ettim ne bişi.. neyse ben artık bu konuda yorum yapmıycam diyorum.. çok msj birikmiş dün gece hiç girmedim. sürekli başka bi cvp görünce yazıyorum mecburen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…