- 30 Temmuz 2015
- 2.050
- 2.583
- 83
Ben kalmamışsam sen de kalmazsın merak etme78 liyim.. ben gec kalmisim yaw
Aman aonuc iyi olsunda..yaza yeni bi bikiniyle girmek gerek.. v yakalilar.. bizi bizden iyi anlayan olamaz valla. ,))Ben kalmamışsam sen de kalmazsın merak etme
Tesekkurler canim cevabin icin,yarin doktora sorcan ama dayanamadim meraktan sordum suan 37 gun oldu amaliyat olali ama yuzmek istiyorum yaaa ucken bikini giymek istiyorummmmm
Kesin fake hesaptır. Aktif değilse. İnternette hiç meme yok bir tek burda var onları kovalıyoruz biz de napalım. Rahatsızlık verdiysem özür dilerim herkesten hanımlar
abi den sonra birde abla türedi.. Bana göndermiş lafları Arkadaş burada, bahsi geçti diye sanırım, yada şüphelenildi diye üzüldü yada kızdı yada bozuldu .. Halbuki kimse kusura bakmasın yazmıştım ben, demekki forumu okumamış ki bizler nasıl insanlarız tanımamış .. yazıkCanim banada yazmis ozelden.direk zaten resim gormek isteyince insanin guvenesi gelmiyohahaa benim yamuk memeleri napsin oda var tabi bende size sorcaktim iyi denk geldi
ama esranin fotosu var.. bazen öyle oluyor giremiyorsun belki interneti kesiliyordur yada yoğundur.ben erkek oldugunu sanmiyorum kizlar ya
ben sana bisey demedimkibende suçlama yapmadım zaten , sadece paylaştım.. Direk buradan yazmadan özelden msj atınca bunu sormanın nesi kime neden rahatsızlık veriyor anlamadım.. İsteyen istediği ile elbette ki sohbet muhabbet edebilir. Burası açık ve dürüst bi platform.. Beni de herkes tanır aylardır , bu ve benzer durumlar daha öncede oldu.. fotoğraf gösterme göstermeme konusu, herkes herkese saygı duydu , kimse kırılmadı bozulmadı empati yaptı . Birbirini bi süre sonra anladı..
Boşuna demedik empati diye , neyse electra daha fazla yorum yapmasın bence ..Arkadasim yanlis anlama ben sirf senin adina bisi demiyorum.o kadar insan varki kime guveneceksin.keske once foruma yazsaydin.egerki yardimci olabilceksem ben olayim sana. direk fotograf gormek isteyince sen olsan ne zannederdin
Banada ilk geldiğimde sorular soruyordum resim koy dediler hemrn koydum sonra ne sorsam cvp verdiler hemen aralarına aldılar herşeyden önce güven tabiki.....bende suçlama yapmadım zaten , sadece paylaştım.. Direk buradan yazmadan özelden msj atınca bunu sormanın nesi kime neden rahatsızlık veriyor anlamadım.. İsteyen istediği ile elbette ki sohbet muhabbet edebilir. Burası açık ve dürüst bi platform.. Beni de herkes tanır aylardır , bu ve benzer durumlar daha öncede oldu.. fotoğraf gösterme göstermeme konusu, herkes herkese saygı duydu , kimse kırılmadı bozulmadı empati yaptı . Birbirini bi süre sonra anladı..
hep öyle olur ..üniversiteden beri isterdm.. ilk kez ciddi ciddi 3 yıl önce yaptırmayı düşündüm.. ite kaka bu yıl oldum .. iyi olacakhic biseyi bu kadar cok istememistim sabrin sonu selamettir sabrediyorum insallah sonucu guzel olurda bu kadar bekledigime uzuldugume değer :)
Banada ilk geldiğimde sorular soruyordum resim koy dediler hemrn koydum sonra ne sorsam cvp verdiler hemen aralarına aldılar herşeyden önce güven tabiki.....
Çok yapıcı bir yorum .hep destek ful destekAma yine ayni seyi soyleyecegim konu baska olsa biylesine bu aciya hevesli olmazdik. Bile bile yatiyoruz bicak altina valla. Insallah hepimizin sonucu iyi olur. Yeni ameliyat olan arkadaslar paylasima devam lutfen
Baby 27 esinin onunde kendini begenmedigini sakin soyleme. Nasil istersen oyle gorur seni. Simdilik senin mutsuzlugunu bildiginden yorum yapmaktan ilgilenmekten kaciyordur tahminime gore. Ince bir davranis olarak dusunelim. Sonra yerine oturacak asagi inecek ve giydigin camasirlarla birlikte ilgi idagi olacaklar
benimkileri biliyosun..konuştuk, bulutların üstüne çıktı , snra bungee juping yapmış gibi oldu .. acayip sesler çıkardı ..mutlu son modeli :)Kizlar ya ameliyat sutyeni varken esim merak ediyodu nasil oldu acaba diye.aaa catalin olmus egil bakiyim falan diyoduilk gordugunde tuhaf tuhaf bakti yorumda bulunmadi dun krem surmek icin sutyeni acmistim beni gordu kafasini cevirdi gitti uzuldum tabi oyle yapmasina yani hicmi merak etmez dur bakiyim falan demez insan sizin esiniz yada sevgilinizde tepki ne oldu kendimi tuhaf hissettim ya
Yaffff bende seviyorum çok alıştım size ama bencede ne olursa olsun gelen kişinin bunu düşünmesi gerekiyor rahatsızlık vermek deil bu sadece karşımdakinin bayan olduğunu bilelim yani yoksa memelerim feda oolsun artık sere serpe gösteririm hahahahadeliiiii niye cevap vermeyelim.. biz insan yemeyiz :) sefioz seni
vay vay burda C cabotine veBende 79 luyum iyi ki yaptırmışım valla kime ne yav benn böyle mutluyum ne yani yaş ilerledikçe hayata mı küselim hayret birşey bu insanlar herşeye karışırlar....
köprüden önce son çıkış aşamaları .. yok yok asla geç değildir.. hemen elini çabuk tutucaksın ki gençlikte güzellikte zevkine varacaksın ..en iyisi bu sanırım arkadaşım. insan geç kalmışım diyor78 liyim.. ben gec kalmisim yaw
ben üzüldüm arkadaşın yazdıklarına.. ben kimseye çemkirmem kimseyi kötülemem burda..herkesle ilk günden beri arkadaşlık boyutunu en iyi şekilde tutmak korumak isteyenlerden biri olduğumu düşündüm. saygım sonsuz herkese .. şüphe ile yaklaşmak çok normal ve kırıcı olmadığımı düşündüğüm için üzüldüm. ne hakaret ettim ne bişi.. neyse ben artık bu konuda yorum yapmıycam diyorum.. çok msj birikmiş dün gece hiç girmedim. sürekli başka bi cvp görünce yazıyorum mecburenYaffff bende seviyorum çok alıştım size ama bencede ne olursa olsun gelen kişinin bunu düşünmesi gerekiyor rahatsızlık vermek deil bu sadece karşımdakinin bayan olduğunu bilelim yani yoksa memelerim feda oolsun artık sere serpe gösteririm hahahaha
Esra nın yorumuna yazmışsın ya ona istinaden yazdım bendeben sana bisey demedimki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?