- 10 Kasım 2015
- 516
- 636
- 103
Bebeğim sen okadar incesinki istesende kimseyi kıramazsınben üzüldüm arkadaşın yazdıklarına.. ben kimseye çemkirmem kimseyi kötülemem burda..herkesle ilk günden beri arkadaşlık boyutunu en iyi şekilde tutmak korumak isteyenlerden biri olduğumu düşündüm. saygım sonsuz herkese .. şüphe ile yaklaşmak çok normal ve kırıcı olmadığımı düşündüğüm için üzüldüm. ne hakaret ettim ne bişi.. neyse ben artık bu konuda yorum yapmıycam diyorum.. çok msj birikmiş dün gece hiç girmedim. sürekli başka bi cvp görünce yazıyorum mecburen
Cnm oda sonra çok olumlu ılımlı msj yazmış hak vermiş yani dier msjlarda görürsün biz senin iyi niyetinin kalbinin güzelliğinin doğallığının farkındayızben üzüldüm arkadaşın yazdıklarına.. ben kimseye çemkirmem kimseyi kötülemem burda..herkesle ilk günden beri arkadaşlık boyutunu en iyi şekilde tutmak korumak isteyenlerden biri olduğumu düşündüm. saygım sonsuz herkese .. şüphe ile yaklaşmak çok normal ve kırıcı olmadığımı düşündüğüm için üzüldüm. ne hakaret ettim ne bişi.. neyse ben artık bu konuda yorum yapmıycam diyorum.. çok msj birikmiş dün gece hiç girmedim. sürekli başka bi cvp görünce yazıyorum mecburen
bugünüm b@ktan geçiyordu , keyfim hiiiç yok.. iyiki varsın ve yazmışsın gülümseyebildim nihayet .. mujaxx canım benimDaşşşş gibi 79 lular burdaaaaaa hahahahah
Bebeğim sen okadar incesinki istesende kimseyi kıramazsın
Kıyamam sana wc ye gidip memelerine bak ve ben nelerin üstesinden geldim beeee de bencebugünüm b@ktan geçiyordu , keyfim hiiiç yok.. iyiki varsın ve yazmışsın gülümseyebildim nihayet .. mujaxx canım benim
l bisety. bir de seneye subatta burun revizyonum olacak:))köprüden önce son çıkış aşamaları .. yok yok asla geç değildir.. hemen elini çabuk tutucaksın ki gençlikte güzellikte zevkine varacaksın ..en iyisi bu sanırım arkadaşım. insan geç kalmışım diyor
Burunu nerde düşünüyorsun cnmee artık her yı
l bisety. bir de seneye subatta burun revizyonum olacak:))
Kıyamam sana wc ye gidip memelerine bak ve ben nelerin üstesinden geldim beeee de bencecesur hatunlarız vesselâm :))))))
ayy benim doktor burunda da harikalar yaratıyo ..bende istiyordum ama vazgeçtim. zaten kemik problemim yok çok minik bir dokunuş olacaktı ucuna , rinoplasty miydi ne .. ama çok geldi parası o zaman erteledim.. gerçi şuan başka bişi daha düşünüyorum. yüzle ilgili. Bunu meme forumunda sormak uygun kaçarmı bilemedim. Arzum cuğumun başkanlığında he derse sorarımBurunu nerde düşünüyorsun cnm
kız nie yok keyfinartık yorum yapmıyorum ..
zaten bugün hiç keyfim yok, sizleri özlemiştim azcık iyi olayım diye girdim foruma ..öyle işte cankolar
seninkilere soyleyecek sözüm yok valla :)Hahahhaha ay benimde el arada memeye gidiyor demek iç güdüsel oluyormuş ameliyat sütyenimle çok rahat ve sexi giyebiliyorum yuppiiiiii bu sütyen çıkınca kendimi düşünemiyorum hihihihihi
Tşk ederim canım inşallah daha iyileri senin olsun hak ediyorsunseninkilere soyleyecek sözüm yok valla :)
Esra nın yorumuna yazmışsın ya ona istinaden yazdım bende
Aaaa çok üzüldüm doktorun kimdi aklımızda kalsın gitmeyeyim benim dr ebru durmuş :)yine izmirde daha önce basarısız bir ameliyatı geçöirdim 15 yıldan fazla olmustur. şimdi tekrarlanacak.
Tşk ederim canım inşallah daha iyileri senin olsun hak ediyorsun
bize kendini diil memesini beğenmişler diycekler.. heuheuheHahahhaha ay benimde el arada memeye gidiyor demek iç güdüsel oluyormuş ameliyat sütyenimle çok rahat ve sexi giyebiliyorum yuppiiiiii bu sütyen çıkınca kendimi düşünemiyorum hihihihihi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?