Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Bebeğim sen okadar incesinki istesende kimseyi kıramazsın

Cnm oda sonra çok olumlu ılımlı msj yazmış hak vermiş yani dier msjlarda görürsün biz senin iyi niyetinin kalbinin güzelliğinin doğallığının farkındayız

ee artık her yı
l bisety. bir de seneye subatta burun revizyonum olacak:))

Kıyamam sana wc ye gidip memelerine bak ve ben nelerin üstesinden geldim beeee de bence cesur hatunlarız vesselâm :))))))

tipik bi electra yorumu ile noktayı koyayım

aynaya bakmama gerek yok kuzum, bugün sporcu tarzda askılı bi body giydim spor bi gömlekle düğmeler felan açık zati..arada kolumun altına bakıyorum hesabı paso sağ el sol memeye gidiyo.. ohh nası da kıvamdalar, yumuşak yumuşak arada bastırıyorum kaşıyormuş gibi .. içgüdüsel haa, memem güzel havası atmıyorum yani olmayanlara ..kimse yanlış anlamasın yanee yada demeyin yok bu hatun hala akşamdan mı kalma diye. hueuehuhue

yine izmirde daha önce basarısız bir ameliyatı geçöirdim 15 yıldan fazla olmustur. şimdi tekrarlanacak.

Burunu nerde düşünüyorsun cnm
ayy benim doktor burunda da harikalar yaratıyo ..bende istiyordum ama vazgeçtim. zaten kemik problemim yok çok minik bir dokunuş olacaktı ucuna , rinoplasty miydi ne .. ama çok geldi parası o zaman erteledim.. gerçi şuan başka bişi daha düşünüyorum. yüzle ilgili. Bunu meme forumunda sormak uygun kaçarmı bilemedim. Arzum cuğumun başkanlığında he derse sorarım arzum77

Hahahhaha ay benimde el arada memeye gidiyor demek iç güdüsel oluyormuş ameliyat sütyenimle çok rahat ve sexi giyebiliyorum yuppiiiiii bu sütyen çıkınca kendimi düşünemiyorum hihihihihi
seninkilere soyleyecek sözüm yok valla :)

Esra nın yorumuna yazmışsın ya ona istinaden yazdım bende

Benim forumda herkesten eksiğim uzun süreli online olamamak veya hergün girememek. Onun dışında usul neyse uymaya çalışıyorum. Üzülmedim kırılmadım daha öncede dediğim gibi esprili bir şekilde eleştirdim sadece fake mi erkek mi gibi ihtimalleri ortadan kaldırmak adına. Hakikaten yani internet üzerinde meme görmek istesek bukadar muhabbet aylarca emek veren sapıklar varsa onlara da helal olsun demek düşer. Ben rahatsızlık vermek istemem kimseye. Electraa ve diğer izleme isteği yolladığım arkadaşlara bu talepte bulunma sebebim de yardımcı olacağınızdan şüphem olmaması zaten. İyi insanlar olduğunuzu ve yardım etmekten çekinmediğinizi bildiğim için yardım istiyorum sizden. Hatam öncesinde sohbet etmeden fotoğraf görmek istemem olmuş. Onu da acemiliğime veriniz. Özür dilerim tekrardan.

Benimki eskiden devlet hastanesinde proftu. Yucel oztan. Amannnn diyim...
Ebrudan memnunmusun benimkini cenk tokat yapacak insallah..

Hahahhaha ay benimde el arada memeye gidiyor demek iç güdüsel oluyormuş ameliyat sütyenimle çok rahat ve sexi giyebiliyorum yuppiiiiii bu sütyen çıkınca kendimi düşünemiyorum hihihihihi
bize kendini diil memesini beğenmişler diycekler.. heuheuhe
dün gece nası güzel V yakalı siyah bir elbise giymişim. iki yandan yırtmaçlıydı zati. arkası az uzun önü daha kısa ..of be kendimi fena hissettim otururken .arada wc ye gidip sutyen düzeltip yakadan gösterme moduna geçtim.. napsın gariban ben.. yeni yeni böyle oluyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…