canim daha once sordum mu hatirlamiyorum sorduysam cok pardon.Aaaa çok üzüldüm doktorun kimdi aklımızda kalsın gitmeyeyim benim dr ebru durmuş :)
ütüle de yansın beyin hücrelerim hiçbişi düşünmem , daa iyikız nie yok keyfinhiç yakışıo mu sana.alıştırdın bizi full enerji hallerine bak gelir ütülerim başını
Merhaba kızlar bu gruba yıllardır üyeyim ihtiyaç duydukça herşeyin aramasını buradan yapardım. Ama yazmak pek kısmet olmamıştı.
3 hafta kadar önce Göğüs estetiği yaptırdım. Büyütme ve dikleştirme. 225 cc mentor high profile kas üstü protez kondu. Yaklaşık 25 gün oldu Düzgün ilgili bir doktorum var sadece merak ettiklerimi sorduğumda belli olmaz meme değişken bir organ her an değişecek gibi cevaplar veriyor
Sıkıntım şu sağ göğsümde herşey daha normalken sol daha büyük ve ağırlık / basınç arası bir duygusu var sürekli olarak. Böyle sağa sola çeksem sanki düzelecek gibi ama yok devam ediyor. 1. Sorum bu böyle hep daha mı büyük kalacak yoksa ödem iner mi daha çok mu erken ?
2. Geceleri sırtüstü yan vb sürekli bir ağırlık ve basınç hissediyorum bu normal mi?
Cevap verenlere şimdiden teşekkürler
Mayokini bende istiyoooom , çok içimde kaldıKizlar doktorumla konustum detaylica bana 6 hafta sonra bandaji cikarabilecegimi,ilaclara baslayabilecegimi,veee de yüzmenin iyi gelecegini soyledi yehuuuuu artik yüzebilecem,ayrica zumba ve stepe basliyorum 1.5 kilo vermisim cok.mutluyum ilk isim ucken bikini yada mayokini almakkkk
Ebru hanım süper bir doktor resimlerime bak istersen bende burnumdan küçük bir operasyon düşünüyorum ama oda çok zormuş korkuyorumBenimki eskiden devlet hastanesinde proftu. Yucel oztan. Amannnn diyim...
Ebrudan memnunmusun benimkini cenk tokat yapacak insallah..
Ben daha 15 günlük memeliyim :) benimde sol taraf daha hissiyatlı sağ taraf gayet rahatMerhaba Sheere,
Hoşgeldin aramıza. Öncelikle yeni memelerin hayırlı olsun. Güle güle kullan, güzel günlerde mutlu mutlu kullan derim. Aramızda senden eski veya hemen hemen senle aynı sürede ameliyat olmuş arkadaşlarımızda var. Skala geniş burda , boy boy yaş yaş bi sürü memeli memesiz hatun mevcut . Yazdıklarımızı okuma fırsatın olmuşsa zaten iyileşme süreci vücut yapısına ameliyat şekline veya proteze göre çok değişiyor. Ben ameliyat olalı 2 ay 10 gün oldu.. nerdeyse 70 gün diyelim. Benimde ilk günden beri sol taraf süperken sağ hep daha ağrılı daha yavaş iyileşendi. Arada senin dediklerini hissettim. Boy farkı pek olmadı bende. Kimi zaman çok hafif daha şiş veya sert hissederdim sağ tarafı. Sanıyorum 1ay yada 40 gün sonra çok rahattım. Arada sağ tarafta içinde bişi oturmamış gibi bi his oluyor. Ama çok nadir. Şuan çok rahat her şekilde uyuyorum. Ve yumuşaklar . Yakında o basınç hissin gider. Kasüstü ağrı anlamında sanırım daha hafifti.. benım 325 high profil, kas altı – kol altı.. iyileşme dönemi ilk 2 hafta zordu . ama 1 aydan sonra cidden iyiydim
Ohhhj süperrrr ay memeli memeli iyi yüzmeler cnmKizlar doktorumla konustum detaylica bana 6 hafta sonra bandaji cikarabilecegimi,ilaclara baslayabilecegimi,veee de yüzmenin iyi gelecegini soyledi yehuuuuu artik yüzebilecem,ayrica zumba ve stepe basliyorum 1.5 kilo vermisim cok.mutluyum ilk isim ucken bikini yada mayokini almakkkk
geçmiş olsun ve yeni memeleriniz hayırlı olsun.ben de henüz ameliyat olmadım sizin gibi dikleştirme ve protez olucam.ama burdan öğrendiğim bişi niyeyse 2 memenin iyileşme süreci aynı giden neredeyse yok.önceden kaç cc protez konulacağı belli miydi?hani belki doktor önce sol göğsü açtı orda denedi protez boyutunu onun için orası daha ödemli olabilir.bir de bi kaç sorum olcak benim.doknuz çok muydu ameliyattan önce?baskı hissi dokusu olmayanlarda daha çok oluo benim gözlemlediğim kadarıyla ve hang, kesi yöntemiyle yapıldı ameliyatınız?Merhaba kızlar bu gruba yıllardır üyeyim ihtiyaç duydukça herşeyin aramasını buradan yapardım. Ama yazmak pek kısmet olmamıştı.
3 hafta kadar önce Göğüs estetiği yaptırdım. Büyütme ve dikleştirme. 225 cc mentor high profile kas üstü protez kondu. Yaklaşık 25 gün oldu Düzgün ilgili bir doktorum var sadece merak ettiklerimi sorduğumda belli olmaz meme değişken bir organ her an değişecek gibi cevaplar veriyor
Sıkıntım şu sağ göğsümde herşey daha normalken sol daha büyük ve ağırlık / basınç arası bir duygusu var sürekli olarak. Böyle sağa sola çeksem sanki düzelecek gibi ama yok devam ediyor. 1. Sorum bu böyle hep daha mı büyük kalacak yoksa ödem iner mi daha çok mu erken ?
2. Geceleri sırtüstü yan vb sürekli bir ağırlık ve basınç hissediyorum bu normal mi?
Cevap verenlere şimdiden teşekkürler
kız bugün dünkü benden eser yok.sanırsın adriana limayım sanırsın bi kate moss umütüle de yansın beyin hücrelerim hiçbişi düşünmem , daa iyi
Çok teşekkürler cevabın için aslında son 15 sayfayı hızlıca okumaya çalıştım sonra aradığım cevapları bulamayınca yazayım dedimMerhaba Sheere,
Hoşgeldin aramıza. Öncelikle yeni memelerin hayırlı olsun. Güle güle kullan, güzel günlerde mutlu mutlu kullan derim. Aramızda senden eski veya hemen hemen senle aynı sürede ameliyat olmuş arkadaşlarımızda var. Skala geniş burda , boy boy yaş yaş bi sürü memeli memesiz hatun mevcut . Yazdıklarımızı okuma fırsatın olmuşsa zaten iyileşme süreci vücut yapısına ameliyat şekline veya proteze göre çok değişiyor. Ben ameliyat olalı 2 ay 10 gün oldu.. nerdeyse 70 gün diyelim. Benimde ilk günden beri sol taraf süperken sağ hep daha ağrılı daha yavaş iyileşendi. Arada senin dediklerini hissettim. Boy farkı pek olmadı bende. Kimi zaman çok hafif daha şiş veya sert hissederdim sağ tarafı. Sanıyorum 1ay yada 40 gün sonra çok rahattım. Arada sağ tarafta içinde bişi oturmamış gibi bi his oluyor. Ama çok nadir. Şuan çok rahat her şekilde uyuyorum. Ve yumuşaklar . Yakında o basınç hissin gider. Kasüstü ağrı anlamında sanırım daha hafifti.. benım 325 high profil, kas altı – kol altı.. iyileşme dönemi ilk 2 hafta zordu . ama 1 aydan sonra cidden iyiydim
benim dokum varmış doktorum öyle dedi. Ben sadece çok büyük istemiyordum hatta bana sorsa 36 B Cup giyiyordum bunun dolu hali olsun sütyensiz böyle görünsün dedim. İstediğim gibi de oldu. Ameliyat resmi gösterdi bize resme göre denemeyi sağ göğüste yapmış. Resmin solundaki göğüsteydi deneme protezi. Ben 3 doktor gezdim ve bu sonuncu ile hem fikirdim çok detaylı her şeyi konuştuk. Belli kriterler varmış göğüs kafesi ölçüsü, yükseklik içindeki doku miktarına göre seçiyorsunuz beraber. Tablodan beraber seçtik 4 tane istemiş silikonu ameliyatta denemiş, benim isteğim doğrultusunda en iyi olanı bıraktı.geçmiş olsun ve yeni memeleriniz hayırlı olsun.ben de henüz ameliyat olmadım sizin gibi dikleştirme ve protez olucam.ama burdan öğrendiğim bişi niyeyse 2 memenin iyileşme süreci aynı giden neredeyse yok.önceden kaç cc protez konulacağı belli miydi?hani belki doktor önce sol göğsü açtı orda denedi protez boyutunu onun için orası daha ödemli olabilir.bir de bi kaç sorum olcak benim.doknuz çok muydu ameliyattan önce?baskı hissi dokusu olmayanlarda daha çok oluo benim gözlemlediğim kadarıyla ve hang, kesi yöntemiyle yapıldı ameliyatınız?
aferin canım ..süpersin hep böyle ol .. işe yaramış demekki eneji çalışmam.. dün çok yakın bir arkadaşıma ve sana bu konuda uzaktan bi çalışma yapmıştım :)kız bugün dünkü benden eser yok.sanırsın adriana limayım sanırsın bi kate moss umniyeyse bi özgüven tavan.kapıya gelse almıcam içeri herifi o derece
onları sol göğüsünüzde denedi demek ki ondan daha ödemlidir. hiç takmayın kafanıza geçer zamanla. c cup çok ideal. benim şuan c cup d cup olacak. nerde oldunuz ameliyatı?Be
benim dokum varmış doktorum öyle dedi. Ben sadece çok büyük istemiyordum hatta bana sorsa 36 B Cup giyiyordum bunun dolu hali olsun sütyensiz böyle görünsün dedim. İstediğim gibi de oldu. Ameliyat resmi gösterdi bize resme göre denemeyi sağ göğüste yapmış. Resmin solundaki göğüsteydi deneme protezi. Ben 3 doktor gezdim ve bu sonuncu ile hem fikirdim çok detaylı her şeyi konuştuk. Belli kriterler varmış göğüs kafesi ölçüsü, yükseklik içindeki doku miktarına göre seçiyorsunuz beraber. Tablodan beraber seçtik 4 tane istemiş silikonu ameliyatta denemiş, benim isteğim doğrultusunda en iyi olanı bıraktı.
Sor tatlım... Konu uzarsa özele geçerizayy benim doktor burunda da harikalar yaratıyo ..bende istiyordum ama vazgeçtim. zaten kemik problemim yok çok minik bir dokunuş olacaktı ucuna , rinoplasty miydi ne .. ama çok geldi parası o zaman erteledim.. gerçi şuan başka bişi daha düşünüyorum. yüzle ilgili. Bunu meme forumunda sormak uygun kaçarmı bilemedim. Arzum cuğumun başkanlığında he derse sorarımarzum77
hadi canım ben şok ben manşet şuanaferin canım ..süpersin hep böyle ol .. işe yaramış demekki eneji çalışmam.. dün çok yakın bir arkadaşıma ve sana bu konuda uzaktan bi çalışma yapmıştım :)
haklısın bazen biz forumda çok geyikte yapıyoruz.. çok okumak gerekiyor faydalı bilgi kısmı için :) kusura bakmayın yeni arkadaşlar ..Çok teşekkürler cevabın için aslında son 15 sayfayı hızlıca okumaya çalıştım sonra aradığım cevapları bulamayınca yazayım dedimAnladığım kadarıyla biri büyük dahi olsa iyileşme sürecinde normAle dönebiliyor. Biri daha şiş gibi koltuk altına doğru sen tanımlayınca dikkat ettim. Bilki de hala ödemlidir. Şu anda C Cup olmuşlar sizinkiler küçüldü mü daha sonra, benimki de küçülür mü acaba ?
Acıbadem ataşehir de yapıyordu benim doktorum orada oldum.yasak yoksa söylerim doktorun adını da doktor olarak memnunum. Iyileşme süreci ön bilgilendirme sonraki takip mesela narkotik ilaçlara reaksiyon veriyormuş vücudum gece 1.5 ta hemşire onu, 2.5 da o hemşireyi arayıp durumu kontrol etti ilaçları yeniden düzenledi. Ağrım çoktu diyemem aprol içtim 2 gün sadeceonları sol göğüsünüzde denedi demek ki ondan daha ödemlidir. hiç takmayın kafanıza geçer zamanla. c cup çok ideal. benim şuan c cup d cup olacak. nerde oldunuz ameliyatı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?