Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

iyileşme süreci bünyeden bünyeye değişio öenmli olan doktordan memnun olman.isim verebilirsin tabi bi sakıncası yok.

Sor tatlım... Konu uzarsa özele geçeriz

hemmen giriyorum olaya o zamansa , ben bi süredir yüz için olan V shape olayına takmıştım. Beni gördünüz pek yaş göstermeyen biriyim.. cildim çok yağlı. dolayısı ile kırışma derdim yok ama zaten tombik yanak yapım olduğum için hafif sarkma oluyor. iyisin dese de millet ben anlıyorum ve memnun diilim. Zayıfım ama yanaklar bebeklikten beri tombik işte.. hiç yüzden kilo kaybım olmaz.bu V shape için Nişantaşında bi yere gittim , bana Ulthera önerdi 2 seans ta V shape yaparım ücretsiz dedi ..ama fiyatlar uçuk yani..

Sonra kendi meme estetik doktorumun yaptığı birşey var Thermage , onu sordum o oldukça kalıcı ama fiyatı nerdeyse silikon ameliyatına yakın. Thermage sanırım en iyilerden ama Akın Beyin dışında da yapan pek bir yere rastlamadım.. Hiç bu tarz şeyler yaptırdınızmı . Daha keskin yüz hatlarım olsun istiyorum özellikle çene ve yanak .. naapsam bilemedim. Şu düğün olayından öncede yaptırmak istiyorum . Lütfen fikir verin kızlar

Çok teşekkürler cevap için anlıyorum ki vücuta göre çok değişiyor. Gelişmeleri yazarım bende :) ben tepeden bakınca fark ediyorum ama eşim de dışardan bakan da pek farketmiyor. Ben zorlayanınca eşim öyle çok hafif bir fark var milimetriktir diyor belki de ben takmıyım diye

hadi canım ben şok ben manşet şuan kız o enerjiler tam yerine ulaşmış valla demek ki baksana ayyyy çok teşekkür ederim balım
tabi leyyn ben yapıyorum onu sık sık.. dün inmeler inmişti benzer konudan kankamada .. az çalıştım .. kendimede pek faydası vardı da ..ben öyle fazla mutlu olunca çıkar hemen fatura kat kat.. nazara gelirim

Bende Akın Demiralay a oldum .. O da Acıbadem Ataşehir de yapıyor.. geçen biri daha cengiz beye oldu sanırım.. hastane muhabbeti yaptık ta aynı sandık dr larımızı .. hastane olarakta çok rahat ettiriyorlar

Soocute Kaç cc takıldı sana, doktorum 325 cc dedi 400 cc kadar çıkabilirim ama dışardan belli olmasın dpkununca elime gelmesin diye 325 te olabilir dedim ısrar edemedim dual plan 325cc alergan yapacak

tabi leyyn ben yapıyorum onu sık sık.. dün inmeler inmişti benzer konudan kankamada .. az çalıştım .. kendimede pek faydası vardı da ..ben öyle fazla mutlu olunca çıkar hemen fatura kat kat.. nazara gelirim
Ayyy kiyamam canm benm.bize enerji gonderiyim derken kendine mi topluon eksi enerjileri yoksa

Bende Akın Demiralay a oldum .. O da Acıbadem Ataşehir de yapıyor.. geçen biri daha cengiz beye oldu sanırım.. hastane muhabbeti yaptık ta aynı sandık dr larımızı .. hastane olarakta çok rahat ettiriyorlar
Kiz ben de ankara acibademde olcam herhalde.sankim doktor calismio artik medicanayla iyidir herhalde die dusunuyorum

Soocute Kaç cc takıldı sana, doktorum 325 cc dedi 400 cc kadar çıkabilirim ama dışardan belli olmasın dpkununca elime gelmesin diye 325 te olabilir dedim ısrar edemedim dual plan 325cc alergan yapacak
325 ti benim kışın gözüme büyük geliyor sütyen takınca kocaman oluyo hele kazak falan giyince

325 ti benim kışın gözüme büyük geliyor sütyen takınca kocaman oluyo hele kazak falan giyince
Hadi ya sevindim,
Destekli takıyorum ben estetikten sonra asla takmak istemiyorum
senin dokun varmıydı
Ve kazağın altına giydiğinde artık destekli kalın sutyenlerden giymiyorsun dimi
Ben artık incecik olanlardan giymek istiyorum
Bide dokununca kimse anlamıyor dimi

bilmiyorum çok bozuk moralim.. kötü bi gece geçirdim.. ayrıca işte çok yoğun ve sorunluydu bugün. eve gidip uyumak istiyorum. bikaç posta da ağlarsam iyi olurum belki
Ayyy aglama nolur yaaa.eve git bi dus al.bi kahve yap bi cay demle.kitap oku.kendini rahatlatacak seyler yap ama aglamaaaa

en önemlisi elbette ki doktorun başarısı.. ama iyi dr lar iyi hastane ile çalışıyor mantığı.. zaten hastaneden de memnun kalırsın
Mecidiyeköy çevre hastanesi nasıl biyer canım doktorum orda ameliyat yapıcak.
Açıkçası ben hastaneleri hiç bilmiyorum.

Ayyy aglama nolur yaaa.eve git bi dus al.bi kahve yap bi cay demle.kitap oku.kendini rahatlatacak seyler yap ama aglamaaaa
az önce facebookta neuformat ' ın kısa filmlerinden biri vardı. Yapılan iyilik unutmaz konuly.. nasıl aktı gözyaşlarım. çıkıcam zaten kalamıycam daha fazla.. hemen çıkınca az deniz kenarında oturayım iyi gelir.. beni beklemeyin bu akşam yazmam

Mecidiyeköy çevre hastanesi nasıl biyer canım doktorum orda ameliyat yapıcak.
Açıkçası ben hastaneleri hiç bilmiyorum.

valla demetçim, ben Fulyada oturuyorum.. bana yakın bi yer orası. Hiç oraya gitmedim, ama bildiğim kadarıyla küçük bi yer..oraya giden hiç tanıdığım yok. google dan bakarsan bi sürü bilgi çıkıyor. Sanıyorum Kadıpğlu osmanoğlu kliniği gibi küçük bi yer. Doktorun kimdi , doktorunu iyi araştırdıysan ve memnun kalan tanıdıkların varsa için rahat eder.. ücret uygunmu peki

Ultherapy yi benim doktorum yapıyor. Bende istemiştim daha kekin yüz hatlarımın olması için ama hayır gerek yok. İlerisinde bakarız demişti.
Benim mesela elmacık kemiklerim pek yoktu. Ayrıca çenem gerideydi burnuma göre. O bölgelere yag dolgusu yapıldı burun ameliyatımla. Ayrıca göz kenarlarımda çekildi,dudaga yag dolgusu falan oldu. Aslında yüzüm tabi özelliklede burun ameliyatından sonra çok degişti. Yag dolguları ilede gerildi.
Diğer yöntemleri bilemiyorum hiç. Fiyatları evet biraz pahalı ama inanılmaz değiştiriyor yüzü,hemde ameliyatsız daha ne olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…