Ben Oray'a ameliyat öncesi doktor görüşmesi için gitmiştim. Ama doktorla kafalarımız uyuşmamıştı ve kaçış o kaçış :))Mecidiyeköy çevre hastanesi nasıl biyer canım doktorum orda ameliyat yapıcak.
Açıkçası ben hastaneleri hiç bilmiyorum.
Ben ankara mrdicana da oldum hastane güzelnilgi alaka güleryuzlu personeli var odamin manzarasi olsun herdry güzeldiKiz ben de ankara acibademde olcam herhalde.sankim doktor calismio artik medicanaylaiyidir herhalde die dusunuyorum
İlkay hütütlü doktorum, olmadı başka hastanedemi yaptırmak istesem bilemedim.valla demetçim, ben Fulyada oturuyorum.. bana yakın bi yer orası. Hiç oraya gitmedim, ama bildiğim kadarıyla küçük bi yer..oraya giden hiç tanıdığım yok. google dan bakarsan bi sürü bilgi çıkıyor. Sanıyorum Kadıpğlu osmanoğlu kliniği gibi küçük bi yer. Doktorun kimdi , doktorunu iyi araştırdıysan ve memnun kalan tanıdıkların varsa için rahat eder.. ücret uygunmu peki
Ben ilkay hütütle görüştüm, çok anlayışlı, şuanda çok iyi anlaştık ama tabi sonrasıda var benim için. Açıkçası hastane biraz beni korkuttu tanınmıyor falanBen Oray'a ameliyat öncesi doktor görüşmesi için gitmiştim. Ama doktorla kafalarımız uyuşmamıştı ve kaçış o kaçış :))
Butik tarzı bir hastane,öyle büyük ve çok donanımlı degil ama ameliyatlar yapılıyor sonuçta
Bildiğim kadarıyla kendisi Özel Levent Hastanesindede görüşmeleri gerçekleştiriyor degilmi?Ben ilkay hütütle görüştüm, çok anlayışlı, şuanda çok iyi anlaştık ama tabi sonrasıda var benim için. Açıkçası hastane biraz beni korkuttu tanınmıyor falan
Özel levent hastanesi nasıl bi yer kusura bakmayın hiç bir hastaneyi bilmiyorumBildiğim kadarıyla kendisi Özel Levent Hastanesindede görüşmeleri gerçekleştiriyor degilmi?
Hastaneyi doktorunla konuşup değiştirebilirsin bencede .
Ben de ben deben de 79 luyum :) 37 yaşındasın diyen birine isterse 70 olsun yaptıracağım demiştim. iyi ki yaptırdım çok iyi hissediyorum. iyi ki yaptırdık valla. bu yaştan sonra memeliyiz kadınız :)
Tatlım,netten yaz bak fotoları varÖzel levent hastanesi nasıl bi yer kusura bakmayın hiç bir hastaneyi bilmiyorum
Sizden fikir alıyorum
Kuzum kıyamam kalbim seninle..............az önce facebookta neuformat ' ın kısa filmlerinden biri vardı. Yapılan iyilik unutmaz konuly.. nasıl aktı gözyaşlarım. çıkıcam zaten kalamıycam daha fazla.. hemen çıkınca az deniz kenarında oturayım iyi gelir.. beni beklemeyin bu akşam yazmam
CanıUltherapy yi benim doktorum yapıyor. Bende istemiştim daha kekin yüz hatlarımın olması için ama hayır gerek yok. İlerisinde bakarız demişti.
Benim mesela elmacık kemiklerim pek yoktu. Ayrıca çenem gerideydi burnuma göre. O bölgelere yag dolgusu yapıldı burun ameliyatımla. Ayrıca göz kenarlarımda çekildi,dudaga yag dolgusu falan oldu. Aslında yüzüm tabi özelliklede burun ameliyatından sonra çok degişti. Yag dolguları ilede gerildi.
Diğer yöntemleri bilemiyorum hiç. Fiyatları evet biraz pahalı ama inanılmaz değiştiriyor yüzü,hemde ameliyatsız daha ne olsun
Canım bende burun düşünüyorum dr konuştum kırma falan olmaya gerek yokmuş biraz dikleştirme olucak ama ben korku içindeyim onun zorluğu kaç gün yada ay çok ağrılı oluyor muUltherapy yi benim doktorum yapıyor. Bende istemiştim daha kekin yüz hatlarımın olması için ama hayır gerek yok. İlerisinde bakarız demişti.
Benim mesela elmacık kemiklerim pek yoktu. Ayrıca çenem gerideydi burnuma göre. O bölgelere yag dolgusu yapıldı burun ameliyatımla. Ayrıca göz kenarlarımda çekildi,dudaga yag dolgusu falan oldu. Aslında yüzüm tabi özelliklede burun ameliyatından sonra çok degişti. Yag dolguları ilede gerildi.
Diğer yöntemleri bilemiyorum hiç. Fiyatları evet biraz pahalı ama inanılmaz değiştiriyor yüzü,hemde ameliyatsız daha ne olsun
ALl bacim durmaMayokini bende istiyoooom , çok içimde kaldı
Ben sipariş verdim bile 20 gün verdiler süre için gelmesini sabırsızlıkla bekliyorumALl bacim durmaben bu hafta ya mayokini yada ucken bikini alicam Yüzmeye gityigimde salina salina gezerim memoslarimla
bende 86 :) :)Wuhhuu valla ne guzel iste sarap gibi hatunlarsiniz hepinizben 89luyum kizlar bu arada
canım atsana modeli merak ettim :) birde nerden aldın ?Ben sipariş verdim bile 20 gün verdiler süre için gelmesini sabırsızlıkla bekliyorumbence modelleri aldığımız yerleri paylaşalım fikir olur almak için sen Nasıl oldun canım kansızlık dalak yiyebildinmi :) Sihirlii
Instagram dan belki görmüşsünüzdür dur paylaşayımcanım atsana modeli merak ettim :) birde nerden aldın ?
Bende merak ettim. Sonra ic camasiri konusundada bilgi verin kullandikcaInstagram dan belki görmüşsünüzdür dur paylaşayımBen geçen sene gördüm aşık oldum ama Memiş'ler yok diye alamamıştım şimdi ameliyat oldum 10 gün sonra sipariş verdim yakında gelir bide giyerek resim koyarım hahayat...
ay bende çok beğendiğim var onu sipariş edicem :) bende koycam birazdan albüme bi bulayımda :)Instagram dan belki görmüşsünüzdür dur paylaşayımBen geçen sene gördüm aşık oldum ama Memiş'ler yok diye alamamıştım şimdi ameliyat oldum 10 gün sonra sipariş verdim yakında gelir bide giyerek resim koyarım hahayat...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?