Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Mecidiyeköy çevre hastanesi nasıl biyer canım doktorum orda ameliyat yapıcak.
Açıkçası ben hastaneleri hiç bilmiyorum.
Ben Oray'a ameliyat öncesi doktor görüşmesi için gitmiştim. Ama doktorla kafalarımız uyuşmamıştı ve kaçış o kaçış :))
Butik tarzı bir hastane,öyle büyük ve çok donanımlı degil ama ameliyatlar yapılıyor sonuçta

İlkay hütütlü doktorum, olmadı başka hastanedemi yaptırmak istesem bilemedim.

Ben ilkay hütütle görüştüm, çok anlayışlı, şuanda çok iyi anlaştık ama tabi sonrasıda var benim için. Açıkçası hastane biraz beni korkuttu tanınmıyor falan

Ben ilkay hütütle görüştüm, çok anlayışlı, şuanda çok iyi anlaştık ama tabi sonrasıda var benim için. Açıkçası hastane biraz beni korkuttu tanınmıyor falan
Bildiğim kadarıyla kendisi Özel Levent Hastanesindede görüşmeleri gerçekleştiriyor degilmi?
Hastaneyi doktorunla konuşup değiştirebilirsin bencede .

Bildiğim kadarıyla kendisi Özel Levent Hastanesindede görüşmeleri gerçekleştiriyor degilmi?
Hastaneyi doktorunla konuşup değiştirebilirsin bencede .
Özel levent hastanesi nasıl bi yer kusura bakmayın hiç bir hastaneyi bilmiyorum
Sizden fikir alıyorum

Hamile kalınca o silikonlu gögüsler nasıl ne kadar büyür sizce kızlar daha önce yazmıstım daha araştırma aşamasındayım son zamanlardada aklıma bu takıldı sütle beraber silikonda çok deforme olur mu

Özel levent hastanesi nasıl bi yer kusura bakmayın hiç bir hastaneyi bilmiyorum
Sizden fikir alıyorum
Tatlım,netten yaz bak fotoları var
Orasıda ufak bir hastane. Ama ufak olması önemli degil tabi. Doktorun Mete'yi tavsiye ederse bak,içine sinen yeri tercih et..
Muhakkak birkaç seçenegi vardır doktorun. Atıyorum Lıv hospital var buralarda,harkulade bir hastane ama fiyatları etkiler muhakkak. Bu yüzden doktorunla konuş diyorum

Kuzum kıyamam kalbim seninle..............

Canı
Canım bende burun düşünüyorum dr konuştum kırma falan olmaya gerek yokmuş biraz dikleştirme olucak ama ben korku içindeyim onun zorluğu kaç gün yada ay çok ağrılı oluyor mu arzum77

ALl bacim durmaben bu hafta ya mayokini yada ucken bikini alicam Yüzmeye gityigimde salina salina gezerim memoslarimla
Ben sipariş verdim bile 20 gün verdiler süre için gelmesini sabırsızlıkla bekliyorum bence modelleri aldığımız yerleri paylaşalım fikir olur almak için sen Nasıl oldun canım kansızlık dalak yiyebildinmi :) Sihirlii

canım atsana modeli merak ettim :) birde nerden aldın ?

canım atsana modeli merak ettim :) birde nerden aldın ?
Instagram dan belki görmüşsünüzdür dur paylaşayım Ben geçen sene gördüm aşık oldum ama Memiş'ler yok diye alamamıştım şimdi ameliyat oldum 10 gün sonra sipariş verdim yakında gelir bide giyerek resim koyarım hahayat...

Bende merak ettim. Sonra ic camasiri konusundada bilgi verin kullandikca

ay bende çok beğendiğim var onu sipariş edicem :) bende koycam birazdan albüme bi bulayımda :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…