Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Kızlar sanki bende grip gibi birsey başlıyor. Carsambaya kadar iyilesmeliyim direk antibiyotik alıp kullansam mi acaba tekrar ertelemek istemiyorum ameliyatii

Kızlar sanki bende grip gibi birsey başlıyor. Carsambaya kadar iyilesmeliyim direk antibiyotik alıp kullansam mi acaba tekrar ertelemek istemiyorum ameliyatii
Bende de olmuştu cnm hemen kullanmaya başladım ameliyata 2 gün kala bıraktım dr sorun olmaz demişti ama sen yine kendi dr sor bir istersen

Kafana göre ilaç Alman'ı önermem. Doktora git,Çarşamba ameliyatın oldugunu söyle ona göre ilaç versin tatlım.

ben buna bayiliyoruuummm

Eklentiler

• Screenshot_2016-04-14-22-56-01.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 45
Hadiii....valla instagramda cok begendiklerim vardi ama ic cekerdim bakip bakip simdi rahat rahat bakabilirim mayokinilrre en seksilerinden

Önemli değil Can'ım çok karışık bi site insanın kafası karışıyor bazen
Canim bi yerde yazmissin kan durumumu ama bulamadim yaziyi dalaki malagi sormussunValla canim esime aldirdim dalak al gel bana dedim,kestip yagda kizarttim,Kizartmaz olaydiiiiiiimO ne koku,o ne tad Allahimmm....yillar once yemistim unutmusum tadiniNeysrm zar zor bi lokma alayim dedim kan olsun enerjim gelirrrr,ama nerdeee bögürdum valla Kalan etleri köpeklere verdim bayram etsin migdeleri...valla kan ilaci icmeme müsade etti doktorum,ilac beni toparlar,kara üzumve pekmez yiyorum,

electraa insallah iyisindir canim yeni okudum baya morelin bozukmus
Bizde de oluyor ara sira oyle
Isyogunlugu hava degisikligi hersey etkiliyor
Sen bana ameliyat suresince cok destek verdin o iyliklerini unutamam
Insallah hersey yoluna girer dinlen
Memelerini dusun morelin yerine gelir
Yalan dunyada herseyi aklimiza takmiyalim

benimde deli gibi merak ettigim şey bu .. biri vardi aylar once ameliyat olan.hamile oldugunu bilmeden ameliyata girmisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…