- 19 Kasım 2015
- 218
- 317
- 103
- 48
Bencede :)Bende merak ettim. Sonra ic camasiri konusundada bilgi verin kullandikca
Ayyyy pek güzelmiş valla :))))))
Kızlar sanki bende grip gibi birsey başlıyor. Carsambaya kadar iyilesmeliyim direk antibiyotik alıp kullansam mi acaba tekrar ertelemek istemiyorum ameliyatiiInstagram dan belki görmüşsünüzdür dur paylaşayımBen geçen sene gördüm aşık oldum ama Memiş'ler yok diye alamamıştım şimdi ameliyat oldum 10 gün sonra sipariş verdim yakında gelir bide giyerek resim koyarım hahayat...
Bende de olmuştu cnm hemen kullanmaya başladım ameliyata 2 gün kala bıraktım dr sorun olmaz demişti ama sen yine kendi dr sor bir istersenKızlar sanki bende grip gibi birsey başlıyor. Carsambaya kadar iyilesmeliyim direk antibiyotik alıp kullansam mi acaba tekrar ertelemek istemiyorum ameliyatii
Ben göremiyorum
Kafana göre ilaç Alman'ı önermem. Doktora git,Çarşamba ameliyatın oldugunu söyle ona göre ilaç versin tatlım.Kızlar sanki bende grip gibi birsey başlıyor. Carsambaya kadar iyilesmeliyim direk antibiyotik alıp kullansam mi acaba tekrar ertelemek istemiyorum ameliyatii
Doğru söylüyorsun psikolojik mi anlamadım aslında yarın durumuma göre giderim olmazsaKafana göre ilaç Alman'ı önermem. Doktora git,Çarşamba ameliyatın oldugunu söyle ona göre ilaç versin tatlım.
Önemli değil Can'ım çok karışık bi site insanın kafası karışıyor bazenDefne_ efe canım pardon ya senin yazın cevap yazmisim yanlış yere oldu
Dr un asistaniyla görüştüm antibiyotik alabilirsin dedi.tabi gidip bir dra yazdırayim kafama göre kullanmayimBende de olmuştu cnm hemen kullanmaya başladım ameliyata 2 gün kala bıraktım dr sorun olmaz demişti ama sen yine kendi dr sor bir istersen
Evet en iyisi... Kan sulandırıcı falan olmaması gerekiyor içinde.. Git canım en iyisiDr un asistaniyla görüştüm antibiyotik alabilirsin dedi.tabi gidip bir dra yazdırayim kafama göre kullanmayim
Hadiii....valla instagramda cok begendiklerim vardi ama ic cekerdim bakip bakipBen sipariş verdim bile 20 gün verdiler süre için gelmesini sabırsızlıkla bekliyorumbence modelleri aldığımız yerleri paylaşalım fikir olur almak için sen Nasıl oldun canım kansızlık dalak yiyebildinmi :) Sihirlii
Canim bi yerde yazmissin kan durumumuÖnemli değil Can'ım çok karışık bi site insanın kafası karışıyor bazen
benimde deli gibi merak ettigim şey bu .. biri vardi aylar once ameliyat olan.hamile oldugunu bilmeden ameliyata girmistiHamile kalınca o silikonlu gögüsler nasıl ne kadar büyür sizce kızlar daha önce yazmıstım daha araştırma aşamasındayım son zamanlardada aklıma bu takıldı sütle beraber silikonda çok deforme olur mu
Hamile oldugunu bilmeden olmaz ki kan testi yapiliyor orda anlasilir hamile olup olmadigibenimde deli gibi merak ettigim şey bu .. biri vardi aylar once ameliyat olan.hamile oldugunu bilmeden ameliyata girmisti
Nasıl yani hamileyken sana ameliyata girmiş ? Kan tahlilinde çıkmamış mi? Şok oldum şuanbenimde deli gibi merak ettigim şey bu .. biri vardi aylar once ameliyat olan.hamile oldugunu bilmeden ameliyata girmisti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?