Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Kizlar size sorum olucakdi
Aon gunlerde cok moda olan o korseler varya kim kardeshian nin giydigi filan falan
Vucudu sekilindiren ondan siparis verdim
Ve takmak istioorum acaba silikonlara bi zarari olurmu ya aklima takildi
2 haftam oldu
Korse anca 1 haftaya gelir yani 3 hafta ameliyatdan sonra takilabilkrmi????

Günaydın güzellikler .yahuuuuu sizin işiniz gücünüz yokmu.4 buçuğa kadar oturulurmu.ben birazdan ikinci derse gircem.tenefüsteyim.erken yatınki cildiniz güzel olsun.vücudumuz uykudayken yenileniyor.iyi bir gece uykusu hem psikolojik hem biyolojik sağlığımıza iyi gelir.HEPİNİZİ ÖPÜYORUM.HEP GÜZEL HEP SAĞLIKLI OLMAK DİLEĞİYLE

dokum yoktu ben destekli artık takmam bırak destekliyi desteksiz bile belli oluyo bilmiyorum bu yüzden çoğu zaman sütyen takmıyorum.
pentinin burda herkesin olduğu bi model vardı onu artık takamıyorum kocaman görünüyo ben dikkat çekmeyi sevmiyorum karşımdaki insanın gözlerinin memelerime gitmesi benim için hoş bir şey değil ama kimisi bunu istiyor.
dokununca kimse anlamıyor mu eşim biliyor zaten silikon olduğunu onun harici birkaç dr a gittim plastik cerrah olanlar zaten direkt anlıyorlar onun harici başka biri dokunmadığı için bir şey diyemem ama anlaşılır benimki

Mecidiyeköy çevre hastanesi nasıl biyer canım doktorum orda ameliyat yapıcak.
Açıkçası ben hastaneleri hiç bilmiyorum.
küçük bir hastane orası aynı benim ameliyat olduğum yer gibi (newest)yoğun bakım falan yok ama çoğu estetik hastaneleri böyle zaten. endişe etme bi ameliyathane bi anestezi ekipi ve dr olması yetiyo ameliyat için. çoğumuz öyle yerlerde olduk
şimdi bi Memorial ya da Acıbadem Amerikan hastanesi vs ile kıyas olmuyor

Son düzenleme:
:)))))) bende yıllar önce. Yemeye çalışmıştım ama nafile Allahım gücüne gitmesin ama faydalı şeylerin tadı neden iğrenç olur ben bi arada yeşil mercimek filizlendirmiştim istersen onuda dene onunda tadı fazla güzel değil ama idare eder çorbalara koyarak yemiştim çok fazla Demir varmış

Günaydın canım iyi dersler sana bende seni öpüyorum :)

Gunaydin kizlar.dun kontrolum vardi.diren dikislerim alindi.3 hafta daha sutyeni giymem gerekiykrmus.agrilarim azaldi ama devam ediyor.hala kalkarken uyurken agri cekiyorum.doktor agri yasarsan agri kezici ic dedi agri silikonun asagi inmesine engel oluyormus.baby 27 nasilsin.seni de sordum cunku benimkilerde yukarida azcik.en gec 2 aya kadar kesin duzelir diyor.1 ay sonra farkliligi gorursun dedi.yani merak etme bence duzelecekler.

biz kırka yaklaşmışken yaptırdık demek ki insan aklına koyduysa ilk fırsatta yaptırıyor. üstelik benim ailemden bir kişi bile bilmiyor annem dahil olmak üzere. insan bir şeye çok takıldıysa onu dert ettiyse ve aklına koyduysa o şeyi,kimse mani olamıyor. o yüzden gençken yaptırın çünkü tüm hayatınızı evliliğinizi psikolojinizi etkiliyor kızlar. bakın biz artık özgüvenli ve mutlu kadınlarız. bu kadar basitmiş aslında mutlu olmak. yaşasın memelerimiz yaşasın özgüvenli halimiz. kırlentlerden kurtulduk. memelere özgürlük

teşekkürler Arzumcum, bana yazarmısın msj olarak bir görüşeyim.. bende yüz ovalim için istiyorum. U değil V olsun azcık . tombik yanak moduyum :)

İlkay hütütlü doktorum, olmadı başka hastanedemi yaptırmak istesem bilemedim.

Kafanı karıştırmak istemem, hepimiz tecrube paylaşıp birbirimize yardımcı olmak için burdayız.. Doktorun bakış açısı eli , herşeyi çok önemli.. ne kadar tecrubeliyse o kadar rahat edersin. Bu işin parasını geçtim zahmetli bi operasyon ve meme önemli.. sonra memnun kalmazsan insan çok üzülüyor. Doktorunu da duymadım bir yorum yapamıycam

Bende öyle düşünüyorum madem emzirmemize engel değil vücut gelişimimizi tamamladıktan sonra olmalıyızki bi tarafımız eksik olmasın gerçekten kırlent gibi sütyenler taktık yazın terletiyor Ayy ne çektik be kızlar ben hala inanamıyorum ameliyat olduğuma göğüslerimin olduğuna okadar çok istiyordumki Allah kısmet etti şükürler olsun

Kişinin meme dokusu ile alakalı o , ben daha öncede yazmıştım. Silikon deforme olup büyüyüp küçülen sarkan bir madde değil. Hamile kalınca silikon büyümüyor. memenin orjinal dokusu ne ise o kısım büyüyecek. Böyle zamanlarda regl döneminde göğüs büyümesi ile ölçülebilirmiş. Regl döneminde aşırı büyümüyorsa göğüsler hamilelikte de öyle olacak.. Bizde orjinal doku et ..vs az olduğu için hamilelikte fazla bir büyüme olmuyormuş. Emzirmeden sonra da mesela silikonsuz bir meme zamanında daha çok şişip daha çok küçüleceği için sarkacak. Silikonlu meme de aynı derecede olmayacak. Ben çocuğu beklemeden yaptırdım valla. birde onu bekleyemem dedim. zaten geç kalmışım

Eğer kemiksiz istersen olay çok basit.. ben yanlış yazmışım bana rhynoplasty değil burun ucu olan TİP PLASTY uygundu bana .. azcıcık toparlayacaklardı, ucundan azıcık olayı :) istersen benimkine bir bak . kırmazlarsa burun kolay geçiyor . sadece burun ucu yaptıran arkadaşım var. çok çabuk atlattı

merhaba Yelizcim, iyiyim saol.. dün yürüdüm sahilde sonra eve gittim.. biraz dinlendim , müzik dinledim . Erken uyudum biraz enerji çalışması yapınca rahatlamışım.. sızmışım zaten. Dün iş yerinde deli oldum resmen. Bu haftasonu iyi dinlenirim.. sen nasıl oldun canım

Ben ankara mrdicana da oldum hastane güzelnilgi alaka güleryuzlu personeli var odamin manzarasi olsun herdry güzeldi
ayh biz de başta medicana die konuşmuştuk ama sanırım anlaşmasını bitirmiş. bilmiorum o yüzden şuan nerde olcam. medicana ii bi hastane.ama tabi bu tarz şeylerde en önemlisi doıktorun ii olması

canım doktora sor , en iyi o bilir. Hiç kullanmadım ben.. senin de pek ihtiyacın yok aslında.. nerden çıktı o şey.. Sağlıklı değil diye duydum çok sıkıymış. iç organlar için zararlı diyolarlar.. . sen bilirsin de, bilemedim şimdi..

ben emzirirken göğüslerimin büyüklüğü şu anda ameliyat sonrasındaki büyüklüğümle aynı olmuştu. çok güzel harika bir şekli almıştı ama süt verme dönemi bitince tekrar eski tahta dümdüz haline döndüler. o tahta halim nasıl o kocaman memeli hale gelmişti bilmiyorum. ben kesinlikle evlemeden yaptırın derim çünkü illa ki erkekler için çok önemli. onlar bir şey söylemese bile biz kendimize dert edeceğiz acaba beğenmiyor mu başkalarına mı bakıyor beni arzulamıyor mu vs vs... eğer imkan varsa aileden destek varsa beklemeyin yaptırın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…