Kırılma yoksa daha kolay olur muhakkakCanı
Canım bende burun düşünüyorum dr konuştum kırma falan olmaya gerek yokmuş biraz dikleştirme olucak ama ben korku içindeyim onun zorluğu kaç gün yada ay çok ağrılı oluyor muarzum77
Neyi yazayım tatlım?teşekkürler Arzumcum, bana yazarmısın msj olarak bir görüşeyim.. bende yüz ovalim için istiyorum. U değil V olsun azcık . tombik yanak moduyum :)
Yaşlandım mı ne? lütfen beni dışlamayın kıssslarrrvay vay burda C cabotine ve @masumcaxd ile birlikte 3 adet 79 lu hatun varmış.. çoğunluktamıyız.. en çok bizim yaş gubumu rağbet etmiş yaff.. yok mu arttıran
Kızlar sorun yok!! burda aylardır birbirimizi tanıdık zaten .Şanssızlığımız bu aralar çok fake üyeler olması oldu kimse kötü niyetli değil burda böyle şeyler için canımızı sıkmayalım kızlarben üzüldüm arkadaşın yazdıklarına.. ben kimseye çemkirmem kimseyi kötülemem burda..herkesle ilk günden beri arkadaşlık boyutunu en iyi şekilde tutmak korumak isteyenlerden biri olduğumu düşündüm. saygım sonsuz herkese .. şüphe ile yaklaşmak çok normal ve kırıcı olmadığımı düşündüğüm için üzüldüm. ne hakaret ettim ne bişi.. neyse ben artık bu konuda yorum yapmıycam diyorum.. çok msj birikmiş dün gece hiç girmedim. sürekli başka bi cvp görünce yazıyorum mecburen
Bende seni merak ediyordum canimGunaydin kizlar.dun kontrolum vardi.diren dikislerim alindi.3 hafta daha sutyeni giymem gerekiykrmus.agrilarim azaldi ama devam ediyor.hala kalkarken uyurken agri cekiyorum.doktor agri yasarsan agri kezici ic dedi agri silikonun asagi inmesine engel oluyormus.baby 27 nasilsin.seni de sordum cunku benimkilerde yukarida azcik.en gec 2 aya kadar kesin duzelir diyor.1 ay sonra farkliligi gorursun dedi.yani merak etme bence duzelecekler.
inşallah ıyı gecerBende seni merak ediyordum canimikimizin ameliyati arasinda 1gun bile yok. Bende diren yoktu canim.ama okudugum kadariyla cikarildiginda rahatliyormussun.seninde oyle olmustur sanirim sevindim bende sorun yasiyorum yatip kalkmakta tek diilsin.bir sure daha boyle olacak sanirim off iki gundur bende tek sayilirim sabah kalkarken mahvoluyorum ya popumu kaydira kaydira kendimi asagi itmeye calisiyorum rezil bi durum yaa benim memeler yukardan fiskircak gibi bugun benimde kontrolum var bakalim neler soylicek dr. Bi ara resim at tatlim cicislerini gorelim
Çok güzelmiş bende istiyorum
senin doktor thermage yapıyormuş ya .. kimdi dokorunNeyi yazayım tatlım?
Yaşlandım mı ne? lütfen beni dışlamayın kıssslarrr
kaç gün kaldı drenlerin?yeni daha ya olur o kadar ağrın.ciddi bişi olmasın da.Gunaydin kizlar.dun kontrolum vardi.diren dikislerim alindi.3 hafta daha sutyeni giymem gerekiykrmus.agrilarim azaldi ama devam ediyor.hala kalkarken uyurken agri cekiyorum.doktor agri yasarsan agri kezici ic dedi agri silikonun asagi inmesine engel oluyormus.baby 27 nasilsin.seni de sordum cunku benimkilerde yukarida azcik.en gec 2 aya kadar kesin duzelir diyor.1 ay sonra farkliligi gorursun dedi.yani merak etme bence duzelecekler.
Sagol canim sen olmamistin dimi? Hepimizin iyi gecsin guzel memisleri olsun insallahinşallah ıyı gecer
Gerçi ben yaşımı hiç göstermem yani öyle diyorlar ama bi an kötü oldum ya 2 ay sonra 40o nasıl laf olurmu öle şey .. estetik var oldukça yaşlanmak bize uğramaz...
imza: Ajda pekkanın suyunun suyunun suyu
tek estetikli biri olarak ancak onu diyebilirim :)
Hamile oldugunu bilmeden olmaz ki kan testi yapiliyor orda anlasilir hamile olup olmadigi
bilmiyorumki bende şok olmuştum. . belki daha cok yeniyse kandada çıkmaz belki ameliyattan sonra ogrenmistir hamile oldugunu. bilemiyorum eger okuyorsa mesaji cevap yazar sanırımNasıl yani hamileyken sana ameliyata girmiş ? Kan tahlilinde çıkmamış mi? Şok oldum şuan
yaşlılığı asla kabul etmiyoruz biz. insan hayattan vazgeçtiğinde yaşlanır. kadın gerçekten kırkında kadın oluyor. annem hep kadının en güzel yaşı kırk yaş derdi kendini avutuyor derdim. gerçekten de en güzel çağımızı yaşıyoruz kıymetini bilelimYaşlandım mı ne? lütfen beni dışlamayın kıssslarrr
Bir kadının en güzel Çağlar'ı 35 inden sonradırGerçi ben yaşımı hiç göstermem yani öyle diyorlar ama bi an kötü oldum ya 2 ay sonra 40olucam şaka gibi
Ameliyatin ertesi gunu cikarildi.hersey normal gibi oyle devamm eder ins.ay agri da olmadakaç gün kaldı drenlerin?yeni daha ya olur o kadar ağrın.ciddi bişi olmasın da.
Evet direnler ameliyatin ertesi gunu cikti rahatladim dogru.iste onlarin dikisleri alindi.alinirken kendimi sıktim galiba.dun daha iyiydim bugun daha bi agrim var.aynen ya ben hala tek dogrulamiyorum.ben de tek sayilirim arti iki cocuk zor geciyor.su memisleri foto koyim diyorum sutyenim arkadan kopcali.kendim acamiyorum.esim de her dakka elleme diyor sunlari.elim hep orda agrisindan.bugun yarin eklerim bakin bakiyim nasillar.yamuk yumuk da artik duzelirler hemencecikkk insss.senin de kontrolun iyi gecer ins.ama asagi inecekler eminim.Bende seni merak ediyordum canimikimizin ameliyati arasinda 1gun bile yok. Bende diren yoktu canim.ama okudugum kadariyla cikarildiginda rahatliyormussun.seninde oyle olmustur sanirim sevindim bende sorun yasiyorum yatip kalkmakta tek diilsin.bir sure daha boyle olacak sanirim off iki gundur bende tek sayilirim sabah kalkarken mahvoluyorum ya popumu kaydira kaydira kendimi asagi itmeye calisiyorum rezil bi durum yaa benim memeler yukardan fiskircak gibi bugun benimde kontrolum var bakalim neler soylicek dr. Bi ara resim at tatlim cicislerini gorelim
Şaka bir yana evet kadın kendini hangi yaşta hissediyorsa yaşı odur.Bir kadının en güzel Çağlar'ı 35 inden sonradırNe yaşlanması,yaşa takılma... Kadın kendini kaç yaşında hissederse o yaştadır
Ölümün hiç aklımızdan çıkmaması gerek aslında canım. Yaşla alakası yok ama nedense kendimize yakıştıramıyoruz işte,nefis...Şaka bir yana evet kadın kendini hangi yaşta hissediyorsa yaşı odur.
Ama inan 40 yaşını duyunca içim burkulmuyor değil .Yaşım ilerledikçe neden bilmiyorum ama ölüm korkusu sarmaya başladı.
Önceden ölümden hiç korkmayan ben ne yalan söyliyim son 1 senedir çook korkuyorum ölümden!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?