Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Kırılma yoksa daha kolay olur muhakkak Benim iki başarısız burun ameliyatımda doktor içeride kıkırdak bırakmamıştı. Revizyonda doktorum iki kulaktan kıkırdak aldı ve tekrar burun yaptı yani.. Çok zordu Ameliyat sonrası

Kızlar sorun yok!! burda aylardır birbirimizi tanıdık zaten .Şanssızlığımız bu aralar çok fake üyeler olması oldu kimse kötü niyetli değil burda böyle şeyler için canımızı sıkmayalım kızlar

Bende seni merak ediyordum canim ikimizin ameliyati arasinda 1gun bile yok. Bende diren yoktu canim.ama okudugum kadariyla cikarildiginda rahatliyormussun.seninde oyle olmustur sanirim sevindimbende sorun yasiyorum yatip kalkmakta tek diilsin.bir sure daha boyle olacak sanirim off iki gundur bende tek sayilirim sabah kalkarken mahvoluyorum ya popumu kaydira kaydira kendimi asagi itmeye calisiyorum rezil bi durum yaa benim memeler yukardan fiskircak gibi bugun benimde kontrolum var bakalim neler soylicek dr. Bi ara resim at tatlim cicislerini gorelim

inşallah ıyı gecer

kaç gün kaldı drenlerin?yeni daha ya olur o kadar ağrın.ciddi bişi olmasın da.

Gerçi ben yaşımı hiç göstermem yani öyle diyorlar ama bi an kötü oldum ya 2 ay sonra 40olucam şaka gibi

Hamile oldugunu bilmeden olmaz ki kan testi yapiliyor orda anlasilir hamile olup olmadigi

Nasıl yani hamileyken sana ameliyata girmiş ? Kan tahlilinde çıkmamış mi? Şok oldum şuan
bilmiyorumki bende şok olmuştum. . belki daha cok yeniyse kandada çıkmaz belki ameliyattan sonra ogrenmistir hamile oldugunu. bilemiyorum eger okuyorsa mesaji cevap yazar sanırım

Yaşlandım mı ne? lütfen beni dışlamayın kıssslarrr
yaşlılığı asla kabul etmiyoruz biz. insan hayattan vazgeçtiğinde yaşlanır. kadın gerçekten kırkında kadın oluyor. annem hep kadının en güzel yaşı kırk yaş derdi kendini avutuyor derdim. gerçekten de en güzel çağımızı yaşıyoruz kıymetini bilelim

Evet direnler ameliyatin ertesi gunu cikti rahatladim dogru.iste onlarin dikisleri alindi.alinirken kendimi sıktim galiba.dun daha iyiydim bugun daha bi agrim var.aynen ya ben hala tek dogrulamiyorum.ben de tek sayilirim arti iki cocuk zor geciyor.su memisleri foto koyim diyorum sutyenim arkadan kopcali.kendim acamiyorum.esim de her dakka elleme diyor sunlari.elim hep orda agrisindan.bugun yarin eklerim bakin bakiyim nasillar.yamuk yumuk da artik duzelirler hemencecikkk insss.senin de kontrolun iyi gecer ins.ama asagi inecekler eminim.

Bir kadının en güzel Çağlar'ı 35 inden sonradır Ne yaşlanması,yaşa takılma... Kadın kendini kaç yaşında hissederse o yaştadır
Şaka bir yana evet kadın kendini hangi yaşta hissediyorsa yaşı odur.
Ama inan 40 yaşını duyunca içim burkulmuyor değil .Yaşım ilerledikçe neden bilmiyorum ama ölüm korkusu sarmaya başladı.
Önceden ölümden hiç korkmayan ben ne yalan söyliyim son 1 senedir çook korkuyorum ölümden!!!

Ölümün hiç aklımızdan çıkmaması gerek aslında canım. Yaşla alakası yok ama nedense kendimize yakıştıramıyoruz işte,nefis...
Offf içim karardı bak yeni foto ekledim ona bak sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…