Canim biyolojik yasi takma huzurun kacar,hissettigin yas önemli bence,,,valla haklisin insan yas ilerlledikce ister iatenez kafaya takiyo 20 li yaslari özluyo,bende 32 oldun ilk 30 oldugunda cok uzulmustum agzumdan dolu dolu 30 cikiyordu,yas ne cabuk grciyo harbiden...ama bana da 20 yada 23 gibi duruyon derler mutlu oluyorum,ama her yasin ayri bi güzelligi varmis 30 lu yaslarda daha cok kadinligimi hissettim hatta memelerimle Kadinligimi taçlandirdimŞaka bir yana evet kadın kendini hangi yaşta hissediyorsa yaşı odur.
Ama inan 40 yaşını duyunca içim burkulmuyor değil .Yaşım ilerledikçe neden bilmiyorum ama ölüm korkusu sarmaya başladı.
Önceden ölümden hiç korkmayan ben ne yalan söyliyim son 1 senedir çook korkuyorum ölümden!!!
ölümün yaşı yok malesef çocuk ,genç,yaşlı dinlemiyor. bu dünya için koştururken gerçek sonsuz alemi unutuyoruz bazen. ölümü düşününce şu çabaların ne kadar gereksiz olduğunu hissediyorum,biraz daha maneviyat diyorum ama sonra tekrar sil baştan oluyor ki ben ölümü en yakınımda eşimde yaşadım. işte dengede tutmak lazım aslındaŞaka bir yana evet kadın kendini hangi yaşta hissediyorsa yaşı odur.
Ama inan 40 yaşını duyunca içim burkulmuyor değil .Yaşım ilerledikçe neden bilmiyorum ama ölüm korkusu sarmaya başladı.
Önceden ölümden hiç korkmayan ben ne yalan söyliyim son 1 senedir çook korkuyorum ölümden!!!
Canım yaa doğru mu anladım eşini mi kaybettin?ölümün yaşı yok malesef çocuk ,genç,yaşlı dinlemiyor. bu dünya için koştururken gerçek sonsuz alemi unutuyoruz bazen. ölümü düşününce şu çabaların ne kadar gereksiz olduğunu hissediyorum,biraz daha maneviyat diyorum ama sonra tekrar sil baştan oluyor ki ben ölümü en yakınımda eşimde yaşadım. işte dengede tutmak lazım aslında
Canım yaa doğru mu anladım eşini mi kaybe
üç yıl oldu. iki oğlum var. hayat aynı devam ediyor. alışıyorsun ayakta duruyorsun ama ölümün de aslında her an yanında olduğunu öğreniyorsun. yinede bile bile halen günah işlemeye devam ediyorsun. bu hayat böyle malesefCanım yaa doğru mu anladım eşini mi kaybettin?
Arzum77 benife izlemeye alirmisinNeyi yazayım tatlım?
sağol canım çok teşekkür ederim. çevremde beni anlayabilecek insan pek yok ne yazık kiBaşın sağolsun inan seni tanımıyorum ama tanıyormuş kadar çok üzüldüm.
Allah çocuklarına , sana uzun ömürler ve sabır versin .eşininde mekanı cennet olsun .çok üzüldüm
Yelizzz canim 2 hafta olmus nasilsin rahatlamissindir artik hiiiArzum77 benife izlemeye alirmisin
en güzelini yapmışsınhep diyoruz ya bu ameliyat aslında kendimiz için diye,evet işte ben tam da buna örnek teşkil ediyorum. ben bu ameliyatı kendim için kendimi iyi hissetmek genç kızlığa adım attığım zamandan bu yana fiziksel görüntümle olan kavgamı bitirmek için yaptırdım. kimse görmeyecek bilmeyecek ama ben hep kendimi iyi ve mutlu hissedeceğim. bu yüzden söylemedim annem dahil kimseye. çünkü laf hazır dul kocası ölmüş bir kadın neden silikon yaptırır. niyeti bozmuş vs vs ben bunları duyacağımı bildiğim için,kimsenin beni anlamayacağını bildiğim için saklı tuttum. yoksa bizim kültürümüzde meme de kadın da erkek için koca için var. oysa ben kendim için kendi mutluluğum için yaptım. erkek milletine hoş görüneyim diye değil. ohhh konuştum rahatladım ya
Tabiki çok doğru söylüyorsun burda hepimiz memelerimizi kendimiz için yaptırdıknoldu mutlu oldukhep diyoruz ya bu ameliyat aslında kendimiz için diye,evet işte ben tam da buna örnek teşkil ediyorum. ben bu ameliyatı kendim için kendimi iyi hissetmek genç kızlığa adım attığım zamandan bu yana fiziksel görüntümle olan kavgamı bitirmek için yaptırdım. kimse görmeyecek bilmeyecek ama ben hep kendimi iyi ve mutlu hissedeceğim. bu yüzden söylemedim annem dahil kimseye. çünkü laf hazır dul kocası ölmüş bir kadın neden silikon yaptırır. niyeti bozmuş vs vs ben bunları duyacağımı bildiğim için,kimsenin beni anlamayacağını bildiğim için saklı tuttum. yoksa bizim kültürümüzde meme de kadın da erkek için koca için var. oysa ben kendim için kendi mutluluğum için yaptım. erkek milletine hoş görüneyim diye değil. ohhh konuştum rahatladım ya
Rahatladim canim masallahhh diyelim hahaYelizzz canim 2 hafta olmus nasilsin rahatlamissindir artik hiiiResim atsana arada kiz
Kırılma yoksa daha kolay olur muhakkakBenim iki başarısız burun ameliyatımda doktor içeride kıkırdak bırakmamıştı. Revizyonda doktorum iki kulaktan kıkırdak aldı ve tekrar burun yaptı yani.. Çok zordu Ameliyat sonrası [/QUOTE
Başınız sağ olsun Allah rahmet eylesin . Çok güzel yazmışsınız devamını bekliyoruzteşekkür edderim kızlar destekleriniz için sağolun
hep diyoruz ya bu ameliyat aslında kendimiz için diye,evet işte ben tam da buna örnek teşkil ediyorum. ben bu ameliyatı kendim için kendimi iyi hissetmek genç kızlığa adım attığım zamandan bu yana fiziksel görüntümle olan kavgamı bitirmek için yaptırdım. kimse görmeyecek bilmeyecek ama ben hep kendimi iyi ve mutlu hissedeceğim. bu yüzden söylemedim annem dahil kimseye. çünkü laf hazır dul kocası ölmüş bir kadın neden silikon yaptırır. niyeti bozmuş vs vs ben bunları duyacağımı bildiğim için,kimsenin beni anlamayacağını bildiğim için saklı tuttum. yoksa bizim kültürümüzde meme de kadın da erkek için koca için var. oysa ben kendim için kendi mutluluğum için yaptım. erkek milletine hoş görüneyim diye değil. ohhh konuştum rahatladım ya
Evet hepimiz destek oluruz hepimize..Tabiki çok doğru söylüyorsun burda hepimiz memelerimizi kendimiz için yaptırdıknoldu mutlu olduk
ben seni çok iyi anlıyorum türk toplumu olarak malesef ki öyle sen böyle rahat etmişsin kimseye söylememişsin iyi yapmışsın canın nezaman isterse dök içini burda rahatla herzaman elimizden geldiğince yanında oluruz
arada fake arkadaşlarda dadanıyor ama hislerimizle kovalıyoruz onları :)
Aldım tatlımArzum77 benife izlemeye alirmisin
kesinlikle iyi ki yaptırdım çünkü bende çok büyük bir kompleks olmuştu.geceleri uykumda elimi göğsüme atıyordum, dümdüz ve hep bu hisle uykumu bölüyordum. eksik hissediyordum kendimi,duş alırken giyinirken bakmıyordum kendime. diğer kadınlara bakıyor ve üzülüyordum ciddi bir sorun haline getirmiştim artık. yaptırdım ve hayatla barıştım çok mutluyum. ve bu benim hayatımda sadece kendim için yaptığım ilk şeydi. o yüzden hep söylüyorum ertelemeyin diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?