Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Canim biyolojik yasi takma huzurun kacar,hissettigin yas önemli bence,,,valla haklisin insan yas ilerlledikce ister iatenez kafaya takiyo 20 li yaslari özluyo,bende 32 oldun ilk 30 oldugunda cok uzulmustum agzumdan dolu dolu 30 cikiyordu,yas ne cabuk grciyo harbiden...ama bana da 20 yada 23 gibi duruyon derler mutlu oluyorum,ama her yasin ayri bi güzelligi varmis 30 lu yaslarda daha cok kadinligimi hissettim hatta memelerimle Kadinligimi taçlandirdim En guzel yastayim diyorum nasil olsa gostermiyorumda,olgunlastimda....allah saglik sihat versin yeterkiii

ölümün yaşı yok malesef çocuk ,genç,yaşlı dinlemiyor. bu dünya için koştururken gerçek sonsuz alemi unutuyoruz bazen. ölümü düşününce şu çabaların ne kadar gereksiz olduğunu hissediyorum,biraz daha maneviyat diyorum ama sonra tekrar sil baştan oluyor ki ben ölümü en yakınımda eşimde yaşadım. işte dengede tutmak lazım aslında

Canım yaa doğru mu anladım eşini mi kaybettin?

Başın sağolsun inan seni tanımıyorum ama tanıyormuş kadar çok üzüldüm.
Allah çocuklarına , sana uzun ömürler ve sabır versin .eşininde mekanı cennet olsun .çok üzüldüm

hep diyoruz ya bu ameliyat aslında kendimiz için diye,evet işte ben tam da buna örnek teşkil ediyorum. ben bu ameliyatı kendim için kendimi iyi hissetmek genç kızlığa adım attığım zamandan bu yana fiziksel görüntümle olan kavgamı bitirmek için yaptırdım. kimse görmeyecek bilmeyecek ama ben hep kendimi iyi ve mutlu hissedeceğim. bu yüzden söylemedim annem dahil kimseye. çünkü laf hazır dul kocası ölmüş bir kadın neden silikon yaptırır. niyeti bozmuş vs vs ben bunları duyacağımı bildiğim için,kimsenin beni anlamayacağını bildiğim için saklı tuttum. yoksa bizim kültürümüzde meme de kadın da erkek için koca için var. oysa ben kendim için kendi mutluluğum için yaptım. erkek milletine hoş görüneyim diye değil. ohhh konuştum rahatladım ya

Başın sağolsun inan seni tanımıyorum ama tanıyormuş kadar çok üzüldüm.
Allah çocuklarına , sana uzun ömürler ve sabır versin .eşininde mekanı cennet olsun .çok üzüldüm
sağol canım çok teşekkür ederim. çevremde beni anlayabilecek insan pek yok ne yazık ki

en güzelini yapmışsın
başın sağ olsun bu arada tebrik ederim çocuklarınla birlikte hayat mücadelesi vermek zor herkesin yapamadığı bir şey ama hayat devam ediyor etmelide

Tabiki çok doğru söylüyorsun burda hepimiz memelerimizi kendimiz için yaptırdıknoldu mutlu olduk
ben seni çok iyi anlıyorum türk toplumu olarak malesef ki öyle sen böyle rahat etmişsin kimseye söylememişsin iyi yapmışsın canın nezaman isterse dök içini burda rahatla herzaman elimizden geldiğince yanında oluruz

Yelizzz canim 2 hafta olmus nasilsin rahatlamissindir artik hiii Resim atsana arada kiz
Rahatladim canim masallahhh diyelim haha
Yuruyuslere basladim kilo vermeye de basladim hersey yolunda
Memede esnemeye basladi yavas yavas
Foto koycam en yakin zamanda
Sen nasilsin iyimisin canjm

teşekkür edderim kızlar destekleriniz için sağolun
Başınız sağ olsun Allah rahmet eylesin . Çok güzel yazmışsınız devamını bekliyoruz

Başın sağolsun canım, üzüldüm dediğin gibi yaşı yok maalesef . bende benimkine hep diyorum hayatı hergün doyarak en güzel şekilde birbirimize sımsıkı sarılarak geçirmeliyiz..sadece sevgili yada karıkoca anlamında değil. sevdiklerimizi kırmamak lazım. Ama insana en yakını hayat arkadaşı bi yerden sonra. Mekanı cennet olsun. insan kendini nası iyi hissederse onu yapmalı. iyiki yaptırdın

Evet hepimiz destek oluruz hepimize..
resmen meme kardeşliği oldu burda C cabotine , baksana ben ne zaman darlansam kötüyüm ağlıycam sıkıntılıyım darlandım diyorum işte.. bazen köşeme çekiliyorum, kimi zaman susmak en iyisi. o aralar ama beni güldüren düşünen bi arkadaşım çıkıyor burdanda :)

kesinlikle iyi ki yaptırdım çünkü bende çok büyük bir kompleks olmuştu.geceleri uykumda elimi göğsüme atıyordum, dümdüz ve hep bu hisle uykumu bölüyordum. eksik hissediyordum kendimi,duş alırken giyinirken bakmıyordum kendime. diğer kadınlara bakıyor ve üzülüyordum ciddi bir sorun haline getirmiştim artık. yaptırdım ve hayatla barıştım çok mutluyum. ve bu benim hayatımda sadece kendim için yaptığım ilk şeydi. o yüzden hep söylüyorum ertelemeyin diye.

arada fake arkadaşlarda dadanıyor ama hislerimizle kovalıyoruz onları :)

bende kendim için hiçbişi yapmadım .. o anlamda yapmadım yani.. o yüzden sen gibi düşünüyordum. fiziğimi begensemde göğüs olmaması herşeyi tepetaklak ediyordu. çok mutluyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…