Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Tşk ederim canım bakayım seninn burnuna bu arada sen nerde yaşıyorsun İstanbul mu?

Bende Akın Demiralay a oldum .. O da Acıbadem Ataşehir de yapıyor.. geçen biri daha cengiz beye oldu sanırım.. hastane muhabbeti yaptık ta aynı sandık dr larımızı .. hastane olarakta çok rahat ettiriyorlar
evet Can'ım hastane çok rahattı gerçekten ben normalde acıbademi çok sevmem ama rahat ettim :) tabii o halde olabildiğince

Ameliyat olalı 17 sinde bir ay olacak. Dün de sol göğsümle ilgili sıkıntıyı yazmıştım. Daha sert bir kalıp gibi göğüsün içinde hissefiyorum. Dün biraz araştırdım kapsül için çok erkenmiş doktoruma yazdım ameliyatta olunca konuşamıyor.
Zaten herşeye normal diyor ama sağda silikon ağırlık oluşturmazken solu hep hissetmek normal midir ? Elimle dokunduğumda sağ yumuşak sol daha sert , aynı dönemde olduğum biri olsun lütfen bu yaşadıklarım normal süreçmi yoksa bir terslik mi var ? Dün eşimde kabul etti sol daha şiş koltuk altına doğru diye

canımm başın sağolsun allah sana ve oğullarına uzun ömürler hayırlı ömürler versin inşallah.

Tşk ederim canım bakayım seninn burnuna bu arada sen nerde yaşıyorsun İstanbul mu?
evet istanbuldayım, burnumu yaptırmadım .. memeyle aynı anda dalalım dedilerde fiyat nerdeyse aynıydı göğüsle vazgeçtim
bak gene fotoma da .. burun problemin yok diyo herkes. ucunu sevmiom.

ben yazdım dimi sana.. benımde sol rahattı hep sağda vardı sıkıntı.. sertti içi. ama rahatım son zamanlarda . bence telaş yapma. kapsul olayı diildir o

Beni de eklermisin canim...
Bu arada hastane provasi yapiyorum resmen.aksam pideden zehirlenmisim ,,( simdi serum bitti eve gwcicem. Her yerim agroyoooor

geçmiş olsun .. gene şanslısın , ben 4 şubatta ameliyat olmuştum , tam 14 şubat sevgililer gününden yediğim çin yemeinden zehirlendim. o haftasonu içine edilen sevgililer günü sürprizine mi yanayım, perişan oldum. ameliyatlı bi şekilde sabahlara kadar kustum perişan oldum ona mı yanayım. adamın tüm hayalleri yıkıldı .. otel köşelerinde klozete sarılı bi şekilde geçti gecem

ayh kız sinirden güldüm resmen.değişik bir anı olmuş

Benim regl döneminde falan büyümüyo ama anneminde gögüsleri hamile kalınca nerdeyse doksanlık olmuş o yüzden öyle bi merak ettim cevabın için teşekkürler canım

Benim regl döneminde falan büyümüyo ama anneminde gögüsleri hamile kalınca nerdeyse doksanlık olmuş o yüzden öyle bi merak ettim cevabın için teşekkürler canım
benimde hic buyumuyo hatta sizlama bile olmuyo. ama dogum yaptigim gün sut bi anda akın etti resmen baya buyumuslerdi o yuzde büyük cc düşünemiyorum ne kadar korkunç olur

Canım Allahım rahmet eylesin.sana mutlu huzurlu ömür dilerim....

evet istanbuldayım, burnumu yaptırmadım .. memeyle aynı anda dalalım dedilerde fiyat nerdeyse aynıydı göğüsle vazgeçtim
bak gene fotoma da .. burun problemin yok diyo herkes. ucunu sevmiom.
Banada burun problemin yok diyolar bende ucu kaldırtmak istiyorum azıcık

Böyl
ben yazdım dimi sana.. benımde sol rahattı hep sağda vardı sıkıntı.. sertti içi. ama rahatım son zamanlarda . bence telaş yapma. kapsul olayı diildir o
evet yazmıştın Canım sert derken kasdettiğim böyle içinde bir tabak var gibi sanki hareket ettikçe o da kalıp gibi hareket ediyor veya o şekilde hissediyorum orada üzerinde duran yuvarlak kalıp gibi bir şey var hissi / ağırlığı var üzerinde sol göğsümün üzerinde . şeninde öyle bir şeydiyse biraz olsun nefes alacağım , hep böyle kalırsa diye çok korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…