ben görmüştüm bilgisayarda çok süper olmuştu. ne güzel hiç morarma şişlik rezillik çekmeyecektim de biraz yüksekti fiyat . neyse ilerde yapıcam ama taktımBanada burun problemin yok diyolar bende ucu kaldırtmak istiyorum azıcık
aynı durumdan bende çok korkuyorum hamilelik döneminde damızlık inek gibi olmayayımbenimde hic buyumuyo hatta sizlama bile olmuyo. ama dogum yaptigim gün sut bi anda akın etti resmen baya buyumuslerdi o yuzde büyük cc düşünemiyorum ne kadar korkunç olur
pek fenaydı .. adam boğacaktı beni ..sen haftasonu sevgililer günü kutlamasına gidicez blmiyomuydun bigün önce çin yemeği senin neyine diye.. bense 1 hafta boyunca ameliyatlı olduğum için bana bakan anneciğimde çok sever, o gitmeden ona jest olsun istedim. Kadın da mahfolmuş bende .. ikimizde birbirimize söylememişiz.. tabi olan bizim süpersonik programa oldu . ben 15 dakkada bi wc deydim. benimkide Güzelim romantik canlı müzik programında , garibim masada kırmızı güllerle bi başına oturdu .. ayy çok fenaydıayh kız sinirden güldüm resmen.değişik bir anı olmuş
sanmıyorum , zaten o yüzden benimki 325 te bıraktı ..aynı durumdan bende çok korkuyorum hamilelik döneminde damızlık inek gibi olmayayım
Benim regl döneminde falan büyümüyo ama anneminde gögüsleri hamile kalınca nerdeyse doksanlık olmuş o yüzden öyle bi merak ettim cevabın için teşekkürler canım
evet ona benziyor gibi.. 1 ayı bi kere bekle ..o zaman hafifleyeceksin.. ama sonrasında da devam ediyo. bak şimdi mesela şöyle bi derin nefes alıp şişirdim göğüs kafesimi evet bişi var orda hissediyom azcık.. yada memeli olmak böyle bişi belki.. bizde olmadığı için bizmi bilmiyoduk ..Böyl
evet yazmıştın Canım sert derken kasdettiğim böyle içinde bir tabak var gibi sanki hareket ettikçe o da kalıp gibi hareket ediyor veya o şekilde hissediyorum orada üzerinde duran yuvarlak kalıp gibi bir şey var hissi / ağırlığı var üzerinde sol göğsümün üzerinde .şeninde öyle bir şeydiyse biraz olsun nefes alacağım , hep böyle kalırsa diye çok korkuyorum
Herkes emzirme döneminde damızlık inek gibi olmuyor maalesef :))aynı durumdan bende çok korkuyorum hamilelik döneminde damızlık inek gibi olmayayım
Sanırsam bende takmışım hahahahaha :)))))ben görmüştüm bilgisayarda çok süper olmuştu. ne güzel hiç morarma şişlik rezillik çekmeyecektim de biraz yüksekti fiyat . neyse ilerde yapıcam ama taktım
benim henüz çocuğum yok ama ablamdan biliyorum. Onunda hız göğsü yoktu. Hamile kalınca Pamela Anderson gibi gezdi ortaliklarda :) bende yakın süreçte operasyon geçireceğim için şu cc muhabbetini napcam bilmiyorum. Doğal yap desem küçük yapıyorlar. Diğer türlü de çok büyük olur diye korkuyorum ne bilim ya suan regl sürecindeyim zaten iyice takinti olduHerkes emzirme döneminde damızlık inek gibi olmuyor maalesef :))
Birde o dönem kıssa oluyor,ilk haftalar falan sonra rahatlıyor gögüs. En kötüsüde emzirme bitikten sonra maalesef
Hamilelik,emzirme yaşandıktan sonra gögüs esenemiş olduğundan ameliyat sonrası biraz daha rahat geçiyor aslında. Ama önünde bu sürece uzun yıllar olacak kişilere beklemelerini önermem tabi
benim kafamda 300 325 cc var zaten ama küçük olur diyolar. Off ya bi an önce olup bitse de kurtulsam.sanmıyorum , zaten o yüzden benimki 325 te bıraktı ..
playboy kapak sayfalarından fırlamış gibi olmak istemem.. geçen gün benimki diyo üçgen bikini için.. o memeler ne öyle , sen anne olucan öyle inek memesi gibi olmaz .üçgenle fena duruyo tabi.. ikizkenar küçük üçgen seçmemek lazım :)
Nasıl bir gögüs hayal ediyorsan,istiyorsan onu anlat canımbenim henüz çocuğum yok ama ablamdan biliyorum. Onunda hız göğsü yoktu. Hamile kalınca Pamela Anderson gibi gezdi ortaliklarda :) bende yakın süreçte operasyon geçireceğim için şu cc muhabbetini napcam bilmiyorum. Doğal yap desem küçük yapıyorlar. Diğer türlü de çok büyük olur diye korkuyorum ne bilim ya suan regl sürecindeyim zaten iyice takinti oldu
325 küçük bir meme değil bencebenim kafamda 300 325 cc var zaten ama küçük olur diyolar. Off ya bi an önce olup bitse de kurtulsam.
Haklısın cnm şimdiden düşünmemek gerek aslında :)Nasıl bir gögüs hayal ediyorsan,istiyorsan onu anlat canım
Hamileyken şöyle olur böyle olur diye şimdiden düşünme.
benim kafamda 300 325 cc var zaten ama küçük olur diyolar. Off ya bi an önce olup bitse de kurtulsam.
Benimkilet 325 cc ve 350 cc kucuk degiller buyuk degiller bence.guzellerbenim kafamda 300 325 cc var zaten ama küçük olur diyolar. Off ya bi an önce olup bitse de kurtulsam.
325 küçük bir meme değil bence
bana göre 325 cc odak zaten. Benim isteğim c kup olabilmek. Fazlasını zaten vücut kaldırmaz. Ufak tefek minnak bi yapım var :)Haklısın cnm şimdiden düşünmemek gerek aslında :)
Beni de izlermisin electraasanmıyorum , zaten o yüzden benimki 325 te bıraktı ..
playboy kapak sayfalarından fırlamış gibi olmak istemem.. geçen gün benimki diyo üçgen bikini için.. o memeler ne öyle , sen anne olucan öyle inek memesi gibi olmaz .üçgenle fena duruyo tabi.. ikizkenar küçük üçgen seçmemek lazım :)
dokun varmiydi cnm senin ?Benimkilet 325 cc ve 350 cc kucuk degiller buyuk degiller bence.guzeller
Önemli olan da işlevi zaten cnm. Benim derdim hamilelikte koca koca memelerim olmasın:) Bir de benim ameliyat olacağımı eşim ve en yakın arkadaşım dışında kimse bilmeyecek. Annemin bile haberi yokBen hamilelik ve emzirme dönemimde hiçbir zaman öyle damızlık olmadımama inanılmaz sütüm vardı makinayla sağıp döküyordum o şekilde!!!çok hafif büyüdüler anladımki şekil ve ebatıyla alakası yok bu işlerin. İşlevi önemli inek gibi sütüm oluyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?