- 30 Temmuz 2015
- 2.050
- 2.583
- 83
İnanki sonrasında hiç anlaşılmıyor çünkü küçük memeliler olarak hep süngerli ve silikonlu sütyen kullandığımız için sonrasında da sanki o sütyenler varmış gibi görünüyorÖnemli olan da işlevi zaten cnm. Benim derdim hamilelikte koca koca memelerim olmasın:) Bir de benim ameliyat olacağımı eşim ve en yakın arkadaşım dışında kimse bilmeyecek. Annemin bile haberi yok
OH valla içim rahatladı teşekkürler cnm :)İnanki sonrasında hiç anlaşılmıyor çünkü küçük memeliler olarak hep süngerli ve silikonlu sütyen kullandığımız için sonrasında da sanki o sütyenler varmış gibi görünüyor
Benim memeleri kimse anlamadı sadece kilo mu aldın bu aralar? diyorlar evet 2 kilo civarı aldım diyorum o kadar
Rica ederim içini rahat tut hiç anlaşılmaz tabi gidipte 450cc yaptırmazsanOH valla içim rahatladı teşekkürler cnm :)
Rica ederim içini rahat tut hiç anlaşılmaz tabi gidipte 450cc yaptırmazsan
Bilmiyorum yoktu galiba.cok az memem vardidokun varmiydi cnm senin ?
Aksam yedik 4 kisi kizimda dahil esimde.. bir felaket bbasimi kaldiramiyorum en zoruda oglanla ugrasmak ,)izledim canim .. gecmis olsun ya bayatmiymis pide nasil oldu o ?
Beterin beteri var derler ya cidden dahada kotuymus..geçmiş olsun .. gene şanslısın , ben 4 şubatta ameliyat olmuştum , tam 14 şubat sevgililer gününden yediğim çin yemeinden zehirlendim. o haftasonu içine edilen sevgililer günü sürprizine mi yanayım, perişan oldum. ameliyatlı bi şekilde sabahlara kadar kustum perişan oldum ona mı yanayım. adamın tüm hayalleri yıkıldı .. otel köşelerinde klozete sarılı bi şekilde geçti gecem
Cidden ya bu senin doktor seni çok uğraştırdı ara direk sor istersen vurdumduymaz bir insan demek kiBikac gun once doktoruma whatsalldan msj yazdim soru sordum ve hala geri donmuyor yaa ne bu umursamazlik parayi aldi ve kayboldu resmen sinir oluyorum kendisine
Masaj hakinda sordum tam nezaman basliyim diye hala cevap yok
Sag mememde kolaltima hala cok yakin onuda sorcaktim
Sinir adammmmm
Agzimdan kufur cikicak pislik
Iyiyim canimm srninde iyi olmana sevindim,Rahatladim canim masallahhh diyelim haha
Yuruyuslere basladim kilo vermeye de basladim hersey yolunda
Memede esnemeye basladi yavas yavas
Foto koycam en yakin zamanda
Sen nasilsin iyimisin canjm
Spor için erken degilmi? Doktoruna sordunmu?Iyiyim canimm srninde iyi olmana sevindim,bende yuzmeye basliyorummmmm....ayrica 1.5 kilo verdim arti stepe basliyorum yarinnn güzel bi ücken bikini alicam yehuuuui
Valla aradim canim hic sikinti yok dedi yüzmeyi öneriyorum dedi,7 hafta oldu....kendimi asiri yormadan yuzerimSpor için erken degilmi? Doktoruna sordunmu?
Basin sagolsun canim ya.Allahim sana varsa cocuklarina uzun omurler versin insallah. Annem elalemin agzi torba degilki büzesin derdi hep.agzi olan konusuyor bilip bilmeden. Seni anlamayacak ve yargilacak insanlarin senin hayatinda isi yok zaten.ne guzelki kendini mutlu edecek birsey yapmissin. Guclu bir kadin oldugun belli canimhep diyoruz ya bu ameliyat aslında kendimiz için diye,evet işte ben tam da buna örnek teşkil ediyorum. ben bu ameliyatı kendim için kendimi iyi hissetmek genç kızlığa adım attığım zamandan bu yana fiziksel görüntümle olan kavgamı bitirmek için yaptırdım. kimse görmeyecek bilmeyecek ama ben hep kendimi iyi ve mutlu hissedeceğim. bu yüzden söylemedim annem dahil kimseye. çünkü laf hazır dul kocası ölmüş bir kadın neden silikon yaptırır. niyeti bozmuş vs vs ben bunları duyacağımı bildiğim için,kimsenin beni anlamayacağını bildiğim için saklı tuttum. yoksa bizim kültürümüzde meme de kadın da erkek için koca için var. oysa ben kendim için kendi mutluluğum için yaptım. erkek milletine hoş görüneyim diye değil. ohhh konuştum rahatladım ya
Kolundaki geçmediyse memedekinin geçmemesi normal bence. Memede kızarma ve aşırı ağrı olursa endişe edebilirsin.Gecenlerde demistim ya kizlar mememde morluk var diye hala var ayni yerde gecermi acaba
Zaten morluklar zaman icinde gecer dimi
Misal benim kolumda serum takilan yerde hala mor 2 bucuk hafta gecmesine ragmen mememdekide nornaldir heralde????
Evet canim gittim.dr.a gore normal hersey masaj yapti memelerimebaby_27 naptın cnm gittin mi kontrole?
Senin bu dr.ne kadar sorumsuz boyle ya.canim sen geri donmesini bekleme msj at mail at ikide bir cvp vermek zorunda sana zatenBikac gun once doktoruma whatsalldan msj yazdim soru sordum ve hala geri donmuyor yaa ne bu umursamazlik parayi aldi ve kayboldu resmen sinir oluyorum kendisine
Masaj hakinda sordum tam nezaman basliyim diye hala cevap yok
Sag mememde kolaltima hala cok yakin onuda sorcaktim
Sinir adammmmm
Agzimdan kufur cikicak pislik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?