Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Kolundaki geçmediyse memedekinin geçmemesi normal bence. Memede kızarma ve aşırı ağrı olursa endişe edebilirsin.
Tesekurler arzum77 agri yok sok sukur mememde
Zaten meme altimi hisetmiyorum
Dokununca hiskaybi var

Bizler YAŞSIZ KADINLARIZ

Benim regl döneminde falan büyümüyo ama anneminde gögüsleri hamile kalınca nerdeyse doksanlık olmuş o yüzden öyle bi merak ettim cevabın için teşekkürler canım
Canım ellet / evlen, büyür dediler BÜYÜMEDİİİİİ
Hamile kal büyür dediler BÜYÜMEDİİİİ
Emzirirken büyür dediler BÜYÜMEDİİİ
2. Çocukta büyür dediler BÜYÜMEDİİİİ
Baktım gelmişim 36 yaşına , büyümüyor, oldum ameliyatı yanarım geçen yıllarıma...

aman ya Rabbiiiiiiiiii ancak bu kadar harika ifade edilebilirdiiiiiiiiii

Valla tuhafmis doktorun,sen onun hastasisin o kadar para verdin amaliyat oldun hersey para alana kadar mi yanii !!!
Benim Dr Volkan Tayfuru secmemin bir sebebide cok ilgili,mutevazi,hastasinin dururmunu hasta sormadan arayan bi doktor gecen bana vatsaptan aysun hanim nasilsiniz memnun musunuz,merak ettim diye yazdi,onun ben yazmadan halimi sormasi mutlu etti,gecen aradim bayag bi konustu ne sorsam gayet güzel cevap veriyo bide amaliyattan cikmis yani doktoru iyi secmek gerek gercekten,

Ayyyy çok sevindim tatlımmm bol bol yap masajlarını sonrada bize resim atttttt :)

Ha ha supersin aynen yaaa bi büyümedi gittiler senelerce kandirildik,kizlarimin büyumezse sayet ben onlari ellerinden tutup direk amaliyata sokarim Bahtlari bana benzemesinde

Arkadaslar Merhaba bende pazartesi günü ameliyat olacam..İz kalmasından çok korkuyorum kas üstü ve yuvarlak silikon takilacak büyük ihtimalle 325 cc olur dedi doktorum..Ama iz çok belli olurmu?

Arkadaslar Merhaba bende pazartesi günü ameliyat olacam..İz kalmasından çok korkuyorum kas üstü ve yuvarlak silikon takilacak büyük ihtimalle 325 cc olur dedi doktorum..Ama iz çok belli olurmu?
Hayırlısı olsun canım meme ucundan mı? Göğüs altından mı? Koltuk altından mı? Olucakmış ameliyatın

Anladigim kadarıyla için baya bi rahatlamış. Mutlu olmana sevindim :)) önceki hastaların fotoğraflarına baksaydin keşke. En azindan zamanla nasıl şekle girdiğini görmüş olurdun :) doktora güvenin artardı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…