Ayy canim bide cocuklardami yedi gecmis olsunAksam yedik 4 kisi kizimda dahil esimde.. bir felaket bbasimi kaldiramiyorum en zoruda oglanla ugrasmak ,)
Ben henuz foto yuklemedim.o yuzden .ama ekleyeyim tabiki.kendimden biliyorum.insan merak ediyorİzlediklerimde beni izleyebilirler mi acaba yani fikir açısından bende fotoğraf görmek istiyorum benimde fotoğraflarım var merak etmeyin
Hic sorma yaaa asiri sorumsuzzzzSenin bu dr.ne kadar sorumsuz boyle ya.canim sen geri donmesini bekleme msj at mail at ikide bir cvp vermek zorunda sana zaten
Tesekurler arzum77 agri yok sok sukur mememdeKolundaki geçmediyse memedekinin geçmemesi normal bence. Memede kızarma ve aşırı ağrı olursa endişe edebilirsin.
Bizler YAŞSIZ KADINLARIZyaşlılığı asla kabul etmiyoruz biz. insan hayattan vazgeçtiğinde yaşlanır. kadın gerçekten kırkında kadın oluyor. annem hep kadının en güzel yaşı kırk yaş derdi kendini avutuyor derdim. gerçekten de en güzel çağımızı yaşıyoruz kıymetini bilelim
Canım ellet / evlen, büyür dediler BÜYÜMEDİİİİİBenim regl döneminde falan büyümüyo ama anneminde gögüsleri hamile kalınca nerdeyse doksanlık olmuş o yüzden öyle bi merak ettim cevabın için teşekkürler canım
Dedigim gibi canim sen dr.u rahat birakma ikide bir ara adamdaki rahatliga bak senHic sorma yaaa asiri sorumsuzzzz
Sinir oluyorum aptal
Doktor dedigin cevap verir ilgi gosterir
aman ya Rabbiiiiiiiiii ancak bu kadar harika ifade edilebilirdiiiiiiiiiiCanım ellet / evlen, büyür dediler BÜYÜMEDİİİİİ
Hamile kal büyür dediler BÜYÜMEDİİİİ
Emzirirken büyür dediler BÜYÜMEDİİİ
2. Çocukta büyür dediler BÜYÜMEDİİİİ
Baktım gelmişim 36 yaşına , büyümüyor, oldum ameliyatıyanarım geçen yıllarıma...
Valla tuhafmis doktorun,sen onun hastasisin o kadar para verdin amaliyat oldun hersey para alana kadar mi yanii !!!Bikac gun once doktoruma whatsalldan msj yazdim soru sordum ve hala geri donmuyor yaa ne bu umursamazlik parayi aldi ve kayboldu resmen sinir oluyorum kendisine
Masaj hakinda sordum tam nezaman basliyim diye hala cevap yok
Sag mememde kolaltima hala cok yakin onuda sorcaktim
Sinir adammmmm
Agzimdan kufur cikicak pislik
Ayyyy çok sevindim tatlımmm bol bol yap masajlarını sonrada bize resim atttttt :)Evet canim gittim.dr.a gore normal hersey masaj yapti memelerimeayyy bi bastiriyo bi bastiriyo bana gostermese masaji, oksar gibi yapardim ben kesin bana kalsa ben daha kucuk yapardim dedi ben olabilcek en buyugunu istedigim icin 320 takmis. Zamanla inecegini masaji surekli yapmami soyledi. Bakti ben cok dir dir yapiyorum hop kafami bi cevirdim ekranda benim eski ve yeni halim ayy 1hafta once ben oyleydim ama eski halime bakamadim ya kizim diyo bak catalin bile yoktu sabret oyle yani canim bekliycez artik
Ha ha supersin aynen yaaa bi büyümedi gittiler senelerce kandirildik,kizlarimin büyumezse sayet ben onlari ellerinden tutup direk amaliyata sokarimCanım ellet / evlen, büyür dediler BÜYÜMEDİİİİİ
Hamile kal büyür dediler BÜYÜMEDİİİİ
Emzirirken büyür dediler BÜYÜMEDİİİ
2. Çocukta büyür dediler BÜYÜMEDİİİİ
Baktım gelmişim 36 yaşına , büyümüyor, oldum ameliyatıyanarım geçen yıllarıma...
Sagol canim ins duzelme olurda rahatlarim bendeAyyyy çok sevindim tatlımmm bol bol yap masajlarını sonrada bize resim atttttt :)
Olucak olucak dr ne dediyse olur cnm gönlünü ferah tutSagol canim ins duzelme olurda rahatlarim bende
Hayırlısı olsun canım meme ucundan mı? Göğüs altından mı? Koltuk altından mı? Olucakmış ameliyatınArkadaslar Merhaba bende pazartesi günü ameliyat olacam..İz kalmasından çok korkuyorum kas üstü ve yuvarlak silikon takilacak büyük ihtimalle 325 cc olur dedi doktorum..Ama iz çok belli olurmu?
Göğüs altından canım..Meme ustum boş dedi doktorum...Hayırlısı olsun canım meme ucundan mı? Göğüs altından mı? Koltuk altından mı? Olucakmış ameliyatın
Ben meme ucu oldum 15 gün önceGöğüs altından canım..Meme ustum boş dedi doktorum...
Anladigim kadarıyla için baya bi rahatlamış. Mutlu olmana sevindim :)) önceki hastaların fotoğraflarına baksaydin keşke. En azindan zamanla nasıl şekle girdiğini görmüş olurdun :) doktora güvenin artardı.Evet canim gittim.dr.a gore normal hersey masaj yapti memelerimeayyy bi bastiriyo bi bastiriyo bana gostermese masaji, oksar gibi yapardim ben kesin bana kalsa ben daha kucuk yapardim dedi ben olabilcek en buyugunu istedigim icin 320 takmis. Zamanla inecegini masaji surekli yapmami soyledi. Bakti ben cok dir dir yapiyorum hop kafami bi cevirdim ekranda benim eski ve yeni halim ayy 1hafta once ben oyleydim ama eski halime bakamadim ya kizim diyo bak catalin bile yoktu sabret oyle yani canim bekliycez artik
Geçmiş olsun canım benimAksam yedik 4 kisi kizimda dahil esimde.. bir felaket bbasimi kaldiramiyorum en zoruda oglanla ugrasmak ,)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?