- 10 Kasım 2015
- 516
- 636
- 103
Doğru meme ucu ameliyat izlerinin en iyi saklandığı bölge.tabii tercih meselesi.ayrıca doktorun beceri ve tecrübe alanına bağlı.her doktor farklı bir kesi yerinde maharetli.tabii her üç kesi yerinde de mahareti olan doktorlarda var.Ben meme ucu oldum 15 gün öncearzum77 De meme ucu ve ufacık iz bile yok göğüs altında iz oluyor biraz diyebiliyorum
:))) banada hep aynı şeyleri söyledilerCanım ellet / evlen, büyür dediler BÜYÜMEDİİİİİ
Hamile kal büyür dediler BÜYÜMEDİİİİ
Emzirirken büyür dediler BÜYÜMEDİİİ
2. Çocukta büyür dediler BÜYÜMEDİİİİ
Baktım gelmişim 36 yaşına , büyümüyor, oldum ameliyatıyanarım geçen yıllarıma...
İnşallah isteyen herkes kurtulur defneefecim:))) banada hep aynı şeyleri söyledilerBir türlü büyümedi neyseki ameliyat olduk kurtulduk şu dertten
Ayni ayni beeenCanım ellet / evlen, büyür dediler BÜYÜMEDİİİİİ
Hamile kal büyür dediler BÜYÜMEDİİİİ
Emzirirken büyür dediler BÜYÜMEDİİİ
2. Çocukta büyür dediler BÜYÜMEDİİİİ
Baktım gelmişim 36 yaşına , büyümüyor, oldum ameliyatıyanarım geçen yıllarıma...
Bende kizim icin bunu diyordum. Once lazere sonra buna.. 11 yasinda ve bende yok onda cok. Simdi dalga geciyor benle. Aneliyat olmanin sebebi benim herhalde diyeHa ha supersin aynen yaaa bi büyümedi gittiler senelerce kandirildik,kizlarimin büyumezse sayet ben onlari ellerinden tutup direk amaliyata sokarimBahtlari bana benzemesinde
Bugun tamamen iyiyim ama. Simdi kuafor zamani.. bikendime geleyimGeçmiş olsun canım benim
Amin canım gerçekten bi bayan olarak büyük bi eksiklik umarım isteyen herkesss olurrrr...İnşallah isteyen herkes kurtulur defneefecim
Baktim tatlim gosterdi resimler evet ilk zamanki gibi degillerdi.kac gun kafayi cok taktim baktim olmuyo zamana birakcam mecbur.hele bi duzelmesin dr.a da dedim benden kurtulusunuz yok diyeAnladigim kadarıyla için baya bi rahatlamış. Mutlu olmana sevindim :)) önceki hastaların fotoğraflarına baksaydin keşke. En azindan zamanla nasıl şekle girdiğini görmüş olurdun :) doktora güvenin artardı.
Benim cok yeni eski tecrubeli arkadaslar muhakkak bilgilendirir sizi ama tamamen gecmiyo iz zamanla siliklesiyor.gogus alti icin soyledim ben ama kesi yeriniz neresi olacak ? Gogus ucu yada koltuk altindan olanlarda belli belirsiz diye biliyorumArkadaslar Merhaba bende pazartesi günü ameliyat olacam..İz kalmasından çok korkuyorum kas üstü ve yuvarlak silikon takilacak büyük ihtimalle 325 cc olur dedi doktorum..Ama iz çok belli olurmu?
Günaydınnnnn memedaşımmmmGünaydın güzellikler
Amiiiiiiiiiiiin
Ha haa valla süper yaa,esimde derdiki"benimki seninkinden büyük"diye dalga gecerdi :)Bende kizim icin bunu diyordum. Once lazere sonra buna.. 11 yasinda ve bende yok onda cok. Simdi dalga geciyor benle. Aneliyat olmanin sebebi benim herhalde diye
Denemeden Alman'ı önermem..Günaydiiiiiiiiiiiiin kizlarrr
Instagramda mayo,bikini,mayokini sayfalarinin ekran göruntusunu atar misiniz biraz sayfalari inceleyecm begendigim olursa seksilerinden siparis vercem deee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?