Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Ben meme ucu oldum 15 gün önce arzum77 De meme ucu ve ufacık iz bile yok göğüs altında iz oluyor biraz diyebiliyorum
Doğru meme ucu ameliyat izlerinin en iyi saklandığı bölge.tabii tercih meselesi.ayrıca doktorun beceri ve tecrübe alanına bağlı.her doktor farklı bir kesi yerinde maharetli.tabii her üç kesi yerinde de mahareti olan doktorlarda var.

:))) banada hep aynı şeyleri söylediler Bir türlü büyümedi neyseki ameliyat olduk kurtulduk şu dertten

Ha ha supersin aynen yaaa bi büyümedi gittiler senelerce kandirildik,kizlarimin büyumezse sayet ben onlari ellerinden tutup direk amaliyata sokarim Bahtlari bana benzemesinde
Bende kizim icin bunu diyordum. Once lazere sonra buna.. 11 yasinda ve bende yok onda cok. Simdi dalga geciyor benle. Aneliyat olmanin sebebi benim herhalde diye

Baktim tatlim gosterdi resimler evet ilk zamanki gibi degillerdi.kac gun kafayi cok taktim baktim olmuyo zamana birakcam mecbur.hele bi duzelmesin dr.a da dedim benden kurtulusunuz yok diye saka bir yana bile bile bi daha ameliyat olmaya tirsarim resim atcam sanki hafifte olsa bi duzelme var gibi.yada benimmi gozum alisti bakarsiniz canim

Arkadaslar Merhaba bende pazartesi günü ameliyat olacam..İz kalmasından çok korkuyorum kas üstü ve yuvarlak silikon takilacak büyük ihtimalle 325 cc olur dedi doktorum..Ama iz çok belli olurmu?
Benim cok yeni eski tecrubeli arkadaslar muhakkak bilgilendirir sizi ama tamamen gecmiyo iz zamanla siliklesiyor.gogus alti icin soyledim ben ama kesi yeriniz neresi olacak ? Gogus ucu yada koltuk altindan olanlarda belli belirsiz diye biliyorum

Günaydiiiiiiiiiiiiin kizlarrr
Instagramda mayo,bikini,mayokini sayfalarinin ekran göruntusunu atar misiniz biraz sayfalari inceleyecm begendigim olursa seksilerinden siparis vercem deee

Günaydiiiiiiiiiiiiin kizlarrr
Instagramda mayo,bikini,mayokini sayfalarinin ekran göruntusunu atar misiniz biraz sayfalari inceleyecm begendigim olursa seksilerinden siparis vercem deee
Denemeden Alman'ı önermem..
H&M E bikiniler gelmeye başlamış bile,bakmanı öneririm
Birde hemen çok fazla alışveriş yapma şimdiden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…