Cabuk dön aramiza canimkızlar telim servise gidiyor Allah bilir ne zaman gelecek kendinize ve cicişlerinize iyi bakiiiinnnnn
Canım dışardaydım daha yeni eve geldim özelden yazdım eklersin
Hiim bakarim canim valla heyecan yaptim bikini acin ama cok almam,instagramdaki bikiniler supppeeerrDenemeden Alman'ı önermem..
H&M E bikiniler gelmeye başlamış bile,bakmanı öneririm
Birde hemen çok fazla alışveriş yapma şimdiden
Bugün H&M ve penti'de denedim hiç biri hoşuma gitmediHiim bakarim canim valla heyecan yaptim bikini acin ama cok almam,instagramdaki bikiniler supppeeerr
Bence üzülmeyin... 2 gün sonra 1 ay olucak benimde alt tarafta hissislik var bugün kontrolüm vardı doktoruma sordum hepsi geçicek Zaman'la dediKızlar merhabalar hepinize bende uzun zamandır yazışmaları takip ediyorum.1 ay önce meme dikleştirme ve protez ameliyatı oldum.meme ucu ve ters t kesisi ile bandajlar açılınca şok olmuştum izlerden ve görüntüsünden dolayı ama zamanlar izler düzeldi şeklide oturmaya başladı.ama hiiiçç birşey hissetmiyorum 1 ayı dün doldurdum ne olur iyi birşeyler söyleyin sizce ger gelirmi his.alt tarafta sıkıntı yok ama meme ucu hissi sıfır.çok mutsuzum...
Sadece alt kesiylemi oldunuz ameliyatınızıBence üzülmeyin... 2 gün sonra 1 ay olucak benimde alt tarafta hissislik var bugün kontrolüm vardı doktoruma sordum hepsi geçicek Zaman'la dedi
Evet benim büyütme amaliyatıydıSadece alt kesiylemi oldunuz ameliyatınızı
Geçmiş olsun canım inan alt tarafı ve dik çizgiyi hiç kafama takmıyorum.ama takdir edersinki meme ucu önemli o yüzden canım sıkılıyor.hergün kontrol edyorum değişiklik varmı diye ama hiç his yokEvet benim büyütme amaliyatıydı
Bence spor salonuKizlarrr acil acil acil...
Suan yuzme jursuna mi yazilayim yoksaaa spir salonuna mi....
Bir ayda bacaklarini sikilastirmak icin baslaman gerek,ama en cok spor mu rtkili olur dersiniz,yüzmeye yazin mi baslasam...
Tek sikintim basen bacak kiamimi inceltmek sikilastirmak
Teaekkurler canim spor salonu ile gorusmeye gidiyorun haftada 3 gun bacak caliscam,meme tamam zaten sira bacaklardaBence spor salonu
Veya sadece plates yapsan yeterli bacak haraketleri yle baya sıkılasirsin cnm
Bende bakabilirmiyimKızlarr bugün doktor kontrolüm vardı. Çok güzel geçtiistediğim sütyeni alabilirmişim krem verdi . Dikiş izlerimi merak edenler yeni resim ekledim bakabilirsiniz bu arada sütyen ve üçgen bikini denedim hiç birini beğenmedim ameliyat sütyenine devam en rahatı o sanki bi süre daha
benim hiç bi yerimde bişey çok bacaklar incecik sadece göbek var arkadaşlarTeaekkurler canim spor salonu ile gorusmeye gidiyorun haftada 3 gun bacak caliscam,meme tamam zaten sira bacaklardaInsallah yaa yaza kadar sikilasayim sonrada yüzmeye baslarim
Canım benim bildiğim yürüyüş bütün vücuda çok iyi geliyor göbekde dahilbenim hiç bi yerimde bişey çok bacaklar incecik sadece göbek var arkadaşlarbugün doktoruma sordum mekik çekebilirmiyim diye kendini fazla yormadan yavaş yavaş yapabilirsin dedi. Varmı başka öneriniz?
Canim benimde bel bölgem tahta gibibenim hiç bi yerimde bişey çok bacaklar incecik sadece göbek var arkadaşlarbugün doktoruma sordum mekik çekebilirmiyim diye kendini fazla yormadan yavaş yavaş yapabilirsin dedi. Varmı başka öneriniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?