Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

benim hiç bi yerimde bişey çok bacaklar incecik sadece göbek var arkadaşlar bugün doktoruma sordum mekik çekebilirmiyim diye kendini fazla yormadan yavaş yavaş yapabilirsin dedi. Varmı başka öneriniz?
Kacinci haftadasin cnm
Mekik fazla zorlanirsin gibime gelio
Yani brn daha mekik cekemiyorum cunku gogusunude zorluyosun
En iyisi yuruyus veya kosu
Bide yemegine dikat et bol bol salata yogurt sebze ye

Kacinci haftadasin cnm
Mekik fazla zorlanirsin gibime gelio
Yani brn daha mekik cekemiyorum cunku gogusunude zorluyosun
En iyisi yuruyus veya kosu
Bide yemegine dikat et bol bol salata yogurt sebze ye
Canım 2 gün sonra 1 ay olucak . Evde herşey pişirmeye çalışıyorum . Et ağırlıklı besleniyoruz daha çok sebzede haftada 3 gün felan yeşillik her zaman olur. Amaa çok şekerli tatlılar çukulatalar benim bel kısmını yağlandırıyorlar karar aldım çayımada şeker atmayacağım tatlılarda yok artık benim içinnn...

Aynen benim en buyuk zaafim tatlilar cikolatalar ama 1 haftadir yemiyorum artik yaz yaklasior
Dusun bicak altina bile yattik guzelesmek icin bi kilomu veremicezzz
Agustosda dugunum de var insallahhh 5 kilo veririmmmmm

Geçmiş olsun canım inan alt tarafı ve dik çizgiyi hiç kafama takmıyorum.ama takdir edersinki meme ucu önemli o yüzden canım sıkılıyor.hergün kontrol edyorum değişiklik varmı diye ama hiç his yok
Gecmis olsun.seninki lolipop kesi dedikleri sanirim.burda olan arkadaslarda var muhakkak yorum yapacaklar sana.1 ay erken bir sure bence endiselenme.doktorun ne dedi peki

Aynen benim en buyuk zaafim tatlilar cikolatalar ama 1 haftadir yemiyorum artik yaz yaklasior
Dusun bicak altina bile yattik guzelesmek icin bi kilomu veremicezzz
Agustosda dugunum de var insallahhh 5 kilo veririmmmmm
Verirsin canım 5 kilo senin için neki valla iyikide yattık çok güzel oldu sen iyiki yaptırdın ben düğünümde sütyenini içine koymak i
İçin gelinlikçi bisey aldırmıştı kayınvalidem ve görümcemle almıştık acımıştırlar bana

[/QUOTE]
Guluyorum ama yalniz diilsin canim hepimiz oyleydik.simdi bol bol acisini cikar benim kayinvalidemde oglumu emziriyorum kalkip bana memenmi var sanki ne sut gelsin demisti ne bozulmustum ya ayy simdi bilse bide silikon yaptirdigimi

Guluyorum ama yalniz diilsin canim hepimiz oyleydik.simdi bol bol acisini cikar benim kayinvalidemde oglumu emziriyorum kalkip bana memenmi var sanki ne sut gelsin demisti ne bozulmustum ya ayy simdi bilse bide silikon yaptirdigimi [/QUOTE]
Ay benimki biliyor keşke söylemeseydim bana faydası olur sandım daha ameliyat olalı 1 hafta olmadan kızına gitti şehir dışında otuyor kızı banada hep sütün yetmiyor derdi o gidince eşime gösterirdim bak hem sert Hemde süt akıyor yani ah bu kaynanalar o küçük göğüslerle 25 ay emzirdim kızının sütü olmadı bide 9 ay zor emzirdi. İlahi adalet dedim bende

Canim basın sağolsun üzücü bir durum elbette.ama nihayetinde hepimiz birgün tadacagiz Allah hayırlı ölüm versin

Guluyorum ama yalniz diilsin canim hepimiz oyleydik.simdi bol bol acisini cikar benim kayinvalidemde oglumu emziriyorum kalkip bana memenmi var sanki ne sut gelsin demisti ne bozulmustum ya ayy simdi bilse bide silikon yaptirdigimi
Ay benimki biliyor keşke söylemeseydim bana faydası olur sandım daha ameliyat olalı 1 hafta olmadan kızına gitti şehir dışında otuyor kızı banada hep sütün yetmiyor derdi o gidince eşime gösterirdim bak hem sert Hemde süt akıyor yani ah bu kaynanalar o küçük göğüslerle 25 ay emzirdim kızının sütü olmadı bide 9 ay zor emzirdi. İlahi adalet dedim bende[/QUOTE]
Benim.kucuk göguslerim bi emzirme döneminde büyùdù,valla 85lik 90 lik gibiydi sonra 2 yil enzirmw bitince günden güne eriyip özlerine döndùlerAdeta sönmus balon gibiydi Kayinvalidrm üst katimda oturuyo mecburen cocuklari ona biraktim amaliyata gittigimi bilmek zorundaydi,cunku eve döndugumde direnlerim beni ele verirdi Hatta kaynatamin haberi yok amaliyat ertrsi gunu evime döndugumdr anidrn kaynatam grlmisti,hemen odaya kacip direnleri koynuma sakladim üstune hirkaBabam diyo hayirdir ne oldu kizim,bende,baba biraz karnim agriyo su torbasi sardim karnima Bi sekildr atlattik

Canim
yaa bende südyen almaya gittim ama ne alicagimi sasirdim toplatici amaliyat sudyenine benzerler vardi hic seksi degildi Sonra dantelli beyaz,desteksiz südyen aldim ama butun sütyenlerde altinda tel var zarari olmaz insallah telaiz yoktu gittigim yerde

Kizlaaarrrr butun sudyenlerde tel var yaavalla sanki ilk kez sudyen aliyomus gibi hissettim ne alicagimi sasirdim Desteksiz beyaz dantelli takim aldim ama altinda tel var bi zarari olur muki yaaa...telsiz südyen nasil oluyoki En sadeleri sporcu sudyenine benzer krem renk toparlayicilar vardi bende almadim az seksi hisseteyim kendimi dedim

Bu arada yuzmeyi bikac ay erteledim kizlar,hen koltuk altim daha iyi iyilesnis olur
Bugun spor salonuna yazildim haftada 4 gun gitcem,zumba,plates,step,ve alet caliiscam 3 ayda sikilasirim insallah yaaaa.hedef 7 kilo vermek Cok azimliyim coooooook azim benim diger adim

Aynen bende senin gibiydim 8 tane sütyen denedim hiç birisini beğenmedim daha sertler ya şekil olmadı benim doktorum ne istiyorsan giyebilirsin Dedi benim dikiş yerim meme altı olmasına rağmen tellide alabilirsin Dedi ama olmadı sen azimli birine benziyorsun verirsin kiloları

Merhabalar,
25 yasindayim, mayis sonunda ameliyat dusunuyorum. Istanbul'da bir doktora gozuktum ve ameliyatimin zor olacagini soyledi. Cunku bende meme yok, meme denilen sey bir deri parcasi gibi sarkik bir doku. Anne karninda olusan hormonal bir eksiklikten oturu memelerim bu sekilde kalmis. Bana adam bastan meme yapacak yani, buyutme adi altinda. Fakat ben basenli ve popolu bir kizim, her ne kadar ust bedenim ince olsa da. Vucut tipi benim gibi olan ve silikon deneyimi yasamis birileri bana yardimci olabilir mi cc konusunda? Silikon yapmak beni daha da mi kilolu gosterir ya da kac cc taktirdiniz, bu isin oluru nedir yardimci olabilir misiniz
Cevaplariniz icin cok tesekkurler, kafam muthis karisik..

Cnm deminki fotolari profilindeki albume yukle hem daha kolay fikir verebiliriz
Albüm olustur yazio oraya tikla

Ben de yeliz yildizz arkadasim sayesinde bir album olusturdum :) zamani olanlar bir ara goz atabilirse cok sevinirim..
Yardimlariniz icin simdiden tesekkurler kizlar!

silaboz benimkiler seninkinden farkliydi yani memem yoktu acikcasi
Ama bana kalirsa seninkini hem diklestirme hemde protez konulabilir tam bi fikrim yok bisey de demek istemiorum
Ama burda cok deneyimli qrkadaslar var insallah onlarda fotolarina bakip fikir verirler
arzum77

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…