- 22 Mart 2016
- 28
- 15
- 3
Doktoruma sordum his kaybı düzelirmi diye inşallah dedi... Pek umut verici değil sanırım cevap evet hem lolipop hemde meme altında ufak bir yatay kesi var.Gecmis olsun.seninki lolipop kesi dedikleri sanirim.burda olan arkadaslarda var muhakkak yorum yapacaklar sana.1 ay erken bir sure bence endiselenme.doktorun ne dedi peki
canim seni izliyorum ama goremiyorumKizlar slm foto attim.beni izleyenler bakabilir mi.
Ben ben ben ama ben özel msj atmayı bilmiyorum sen bana atarmısın cnmKızlar KK grubunu kurduk aramıza katılmak isteyen olursa özelden nmr bana atsınlar
esim laptopi birakip gittiCabuk dön aramiza canim
Evet ya! alışınca insan biri bişey yazmışmı diye girip bakıyor:)esim laptopi birakip gittiordan girdim şimdi. . arada girerim böyle kopamiyom sizden
evet aynen hatta bazen bildirim olmuyo aa nerde bu kizlar diyorumEvet ya! alışınca insan biri bişey yazmışmı diye girip bakıyor:)
Canım neden bir ay gibi bir zamana sıkıştırıyorsun ?!?! Eğer acelen varsa, spor salonu daha mı etkili olur bilemedim .... Yüzmek de memeye iyi . Hmmmm bi düşün istersenKizlarrr acil acil acil...
Suan yuzme kursuna mi yazilayim yoksaaa spor salonuna mi....
Bir ayda bacaklarini sikilastirmak icin baslaman gerek,ama en cok spor mu rtkili olur dersiniz,yüzmeye yazin mi baslasam...
Tek sikintim basen bacak kiamimi inceltmek sikilastirmak
Canım ben 4 hafta önce şekeri hayatımdan çıkardım. Sadece çaya, günde 20 küp şeker atıyormuşumCanım 2 gün sonra 1 ay olucak . Evde herşey pişirmeye çalışıyorum . Et ağırlıklı besleniyoruz daha çok sebzede haftada 3 gün felan yeşillik her zaman olur. Amaa çok şekerli tatlılar çukulatalar benim bel kısmını yağlandırıyorlar karar aldım çayımada şeker atmayacağım tatlılarda yok artık benim içinnn...
Ay süper !!Canım ben 4 hafta önce şekeri hayatımdan çıkardım. Sadece çaya, günde 20 küp şeker atıyormuşumAyda 600 küp şeker demek bu, 1 kg dan fazla Bıraktım bir anda. Hala alışamadım, ama vücud şeklim değişmeye başladı. Zayıf bir hatun olduğum halde, hafif göbeğim vardı. Ama şekeri bıraktıktan sonra, bel çevrem inceldi sanki
Valla canim 6 kilo fazlam var havalar isinmadan acil sikilasmak istiyorum bikiniler daha guzel yakissin diyeCanım neden bir ay gibi bir zamana sıkıştırıyorsun ?!?! Eğer acelen varsa, spor salonu daha mı etkili olur bilemedim .... Yüzmek de memeye iyi . Hmmmm bi düşün istersen
Aynen canim sert olunca sudyen kalibina girmiyo bende desteksiz dantelli gibi,aldim ince bi teli var altinda....ayy bu göguslere sudyen bakmak zevkli ,valla kafaya koydugumu yaparim canim tek sikinti zaman bulmada zorlaniyorum spor icin bir yandan cocuklar kucuk onlara baktirmaya adam zor buluyom herkez kaciyoAynen bende senin gibiydim 8 tane sütyen denedim hiç birisini beğenmedim daha sertler ya şekil olmadıbenim doktorum ne istiyorsan giyebilirsin Dedi benim dikiş yerim meme altı olmasına rağmen tellide alabilirsin Dedi ama olmadı sen azimli birine benziyorsun verirsin kiloları
Allah yardımcın olsun canım :)Aynen canim sert olunca sudyen kalibina girmiyo bende desteksiz dantelli gibi,aldim ince bi teli var altinda....ayy bu göguslere sudyen bakmak zevkli ,valla kafaya koydugumu yaparim canim tek sikinti zaman bulmada zorlaniyorum spor icin bir yandan cocuklar kucuk onlara baktirmaya adam zor buluyom herkez kaciyoneyse bu hafta kosturcam is,spor,yemek,cocuk off off sonrada derslerim basliycak ayvayi yedimmm ben
Canim benim meme dokumda yoktu,belim incecikti,belin ince meme de yoksa buyuk yaptir benim 415 cc anca gözumu doldurdu..amaliyat o kadar zor degil benim acimdan öyle yani cok rahat amaluyat gecirdim doktorumun sayesinde elleri cok hafifti aci maci yasamadimMerhabalar,
25 yasindayim, mayis sonunda ameliyat dusunuyorum. Istanbul'da bir doktora gozuktum ve ameliyatimin zor olacagini soyledi. Cunku bende meme yok, meme denilen sey bir deri parcasi gibi sarkik bir doku. Anne karninda olusan hormonal bir eksiklikten oturu memelerim bu sekilde kalmis. Bana adam bastan meme yapacak yani, buyutme adi altinda. Fakat ben basenli ve popolu bir kizim, her ne kadar ust bedenim ince olsa da. Vucut tipi benim gibi olan ve silikon deneyimi yasamis birileri bana yardimci olabilir mi cc konusunda? Silikon yapmak beni daha da mi kilolu gosterir ya da kac cc taktirdiniz, bu isin oluru nedir yardimci olabilir misiniz
Cevaplariniz icin cok tesekkurler, kafam muthis karisik..
7Sihirlii cnm, bak spor salonunda göğüs kaslarını çok çalıştıran aletlerden uzak dur. Sıkıntı olmasın. Basen ve karına yoğunlaş. Bol su iç. Hadi bakalım taşşş olmanı bekliyoruz
Canim ben 9 yildir seker kullanmam,ilk bir iki hafta zor geciyo yani tadina alisamiyosun caydan soguyosun,sonra bi alisiyosun cayin tadini aliyosun cay daha bi zevkli geliyo,hatta sekerli cay serbet gibi geliyo migden bulaniyo yanlislikla icersenAy süper !!Bende içmeyeceğim diyorum ama yarım atıyorum 21 gün atmazsan bir daha canın istemiyormuş deneyeceğim ...bende şuandan itibaren atmıyorumm
Herkes öyle diyor çevremde kimse şeker kullanmaz benden başka ama bende bırakacağımCanim ben 9 yildir seker kullanmam,ilk bir iki hafta zor geciyo yani tadina alisamiyosun caydan soguyosun,sonra bi alisiyosun cayin tadini aliyosun cay daha bi zevkli geliyo,hatta sekerli cay serbet gibi geliyo migden bulaniyo yanlislikla icersen
Canim ben amaliyata gidrrken 2 kizimi da anneme buraktim onlar beni evde bekledi,2 gun sonra geldim annem gittiiiiKızlar mayısta ameliyat olmak istiyorum, ama yanımda kalıcak kimse yok, 2 tanede küçük çocuk var ne yapıcam benim durumumda olanlarınız nasıl yaptı, en fazla eşim 4 gün yanımda olacak sonra yanlızım. Nasıl yapıcam bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?