- 1 Nisan 2016
- 277
- 283
- 23
- 42
Ayni durumdaymisiz.2 cocukla beraber gecirdim gunlerimi.esimyanimdaydi ama.zaten 4.5.gunden sonra idare edebiirsinKızlar mayısta ameliyat olmak istiyorum, ama yanımda kalıcak kimse yok, 2 tanede küçük çocuk var ne yapıcam benim durumumda olanlarınız nasıl yaptı, en fazla eşim 4 gün yanımda olacak sonra yanlızım. Nasıl yapıcam bilmiyorum.
Ay gerçekten miii. Bana İstanbul'da Fatih Peker 275'e 300 dedi şok oldum. Üstelik ben tübüler memeyim. Ben de bi 350 olsun istiyorum ama bakalım, başka doktorlar da araştırıyorum şu an. Fatih Peker'i tanıyan bilen var mı aranızda kızlar???Canim benim meme dokumda yoktu,belim incecikti,belin ince meme de yoksa buyuk yaptir benim 415 cc anca gözumu doldurdu..amaliyat o kadar zor degil benim acimdan öyle yani cok rahat amaluyat gecirdim doktorumun sayesinde elleri cok hafifti aci maci yasamadim
Kesinlikle tatli..makarna ve pilavdan uzak dur derim ben. Bi sure yagsiz sut..yagsiz yogurt aslinda denemedoysen dukan 3 icin bile harika sonuclar veriyor bizim gibi cok kilosu olmayan insanlarda birde yuruyus super bence. Yuzme bana tehlikeli geldi bide silikon doner falan...allah korusunCanım 2 gün sonra 1 ay olucak . Evde herşey pişirmeye çalışıyorum . Et ağırlıklı besleniyoruz daha çok sebzede haftada 3 gün felan yeşillik her zaman olur. Amaa çok şekerli tatlılar çukulatalar benim bel kısmını yağlandırıyorlar karar aldım çayımada şeker atmayacağım tatlılarda yok artık benim içinnn...
Bende goremiyorumcanim seni izliyorum ama goremiyorum
Aynen suanda ailece robert denironun stajyerini izlerken ben sizleri okuyorumEvet ya! alışınca insan biri bişey yazmışmı diye girip bakıyor:)
Ben dukani oneririiiiimValla canim 6 kilo fazlam var havalar isinmadan acil sikilasmak istiyorum bikiniler daha guzel yakissin diye
Benim küçük erkek durmadam başıma çıkar tepemden inmez bakalım nasıl yapıcazCanim ben amaliyata gidrrken 2 kizimi da anneme buraktim onlar beni evde bekledi,2 gun sonra geldim annem gittiiiitek basima kaldim 3.gun 7 yasindaki kizim yardim etti,evi toplamaya,yemegimi bi kac gun kaynana yapti getirdi,ama inan o amaliyatli halimle herseye kostum,kizimla pek ilgilenemdim kucagima alamadim,aksamlari esim vardi yanimda,yani bi sekilde gecirdim ama inan cok rahat gecirdim
En sevdiğim şeyler amaaKesinlikle tatli..makarna ve pilavdan uzak dur derim ben. Bi sure yagsiz sut..yagsiz yogurt aslinda denemedoysen dukan 3 icin bile harika sonuclar veriyor bizim gibi cok kilosu olmayan insanlarda birde yuruyus super bence. Yuzme bana tehlikeli geldi bide silikon doner falan...allah korusun
Sagolun rahatlattınız beni, sizinkide kasaltıydı dimi, doktorumda çocuğu kucağına alma bişey olmaz dedi, ama yinede burdaki yorumlardan gözüm çok korktuAyni durumdaymisiz.2 cocukla beraber gecirdim gunlerimi.esimyanimdaydi ama.zaten 4.5.gunden sonra idare edebiirsin
aynen ya valla ayni durumdayizBenim küçük erkek durmadam başıma çıkar tepemden inmez bakalım nasıl yapıcaz
Ama söledikleriniz rahatlattı beni, bu arada kasaltıydı benimki o çok daha zor oluyor diyorlar sizinkide olemiydi
Bendede o ufakliktan var. Bakalim neyapica. Ameliyat ne zamanSagolun rahatlattınız beni, sizinkide kasaltıydı dimi, doktorumda çocuğu kucağına alma bişey olmaz dedi, ama yinede burdaki yorumlardan gözüm çok korktu
Mayısta olucam ramazana girmeden yaptırmak istiyorumBendede o ufakliktan var. Bakalim neyapica. Ameliyat ne zaman
Ne zaman karar verdiniz ben haziran diyordum,Bende 27 nisanda...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?