Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Ayni durumdaymisiz.2 cocukla beraber gecirdim gunlerimi.esimyanimdaydi ama.zaten 4.5.gunden sonra idare edebiirsin

Ay gerçekten miii. Bana İstanbul'da Fatih Peker 275'e 300 dedi şok oldum. Üstelik ben tübüler memeyim. Ben de bi 350 olsun istiyorum ama bakalım, başka doktorlar da araştırıyorum şu an. Fatih Peker'i tanıyan bilen var mı aranızda kızlar???

Kesinlikle tatli..makarna ve pilavdan uzak dur derim ben. Bi sure yagsiz sut..yagsiz yogurt aslinda denemedoysen dukan 3 icin bile harika sonuclar veriyor bizim gibi cok kilosu olmayan insanlarda birde yuruyus super bence. Yuzme bana tehlikeli geldi bide silikon doner falan...allah korusun

Benim küçük erkek durmadam başıma çıkar tepemden inmez bakalım nasıl yapıcaz
Ama söledikleriniz rahatlattı beni, bu arada kasaltıydı benimki o çok daha zor oluyor diyorlar sizinkide olemiydi

En sevdiğim şeyler amaa yoğurdu kendim mayalayıp kaymağınıda bal ve cevizle yiyorum pilav makarnayıda ekmekle yemeyi seviyorum işte gelde kilo ve şimdi

Ayni durumdaymisiz.2 cocukla beraber gecirdim gunlerimi.esimyanimdaydi ama.zaten 4.5.gunden sonra idare edebiirsin
Sagolun rahatlattınız beni, sizinkide kasaltıydı dimi, doktorumda çocuğu kucağına alma bişey olmaz dedi, ama yinede burdaki yorumlardan gözüm çok korktu

Bende ayniyim yarin icin bal kaymak almamak icin resmen ugrastim kendimle. Makarna pilav olmadan doymuyorum 53 kiloyum..ama dukanla 3 kilo verip rahatliyorum..cocuk kucuk 6 da evde oluyorum spor bana mumkun degil anca yuruyus ve belki bisiklet biraz. Havalar iyiyse ,)

2 ay once arastirmaya basladim. Ogretmenim tatillerden faydalanicam. Yazinda denizsezonu.. ne kadar erken o kadar iyi... tabi bi aksilik cikmazsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…