- 25 Şubat 2016
- 203
- 140
- 53
Oturduğunuz şehirde olacaksınız galiba ben kalkıp istanbula gidicemIzmir cenk tokat
Asıl korkumda 5. Gün uçaga binmek falan, ay patlamaz dimi bunlarOo uzaktanmi... yok bende izMirde oturmuyorum ama yakinim cok. 6. Gunde ise donecegim ,))
Evet canim benimkindual plan kas alti yandan durusu top gibi degil damla gibi....Benim küçük erkek durmadam başıma çıkar tepemden inmez bakalım nasıl yapıcaz
Ama söledikleriniz rahatlattı beni, bu arada kasaltıydı benimki o çok daha zor oluyor diyorlar sizinkide olemiydi
ay bende istiyom ya kızzzzz evlaaatttEvet canim benimkindual plan kas alti yandan durusu top gibi degil damla gibi....
Bana yuvarlak 415 cc takildi koltuk alti yönteemi ile,
Valla benim ufaklik2.5 yasinda asiri afacan ama yinede beni uzmedi kucagima gelmedi pek...7 yasindaki yavrumda masallah lavobo yikadi,kardrsini yikadi,beni yikadiyataklari topladi,kiz anasi olmak baska yahuuuu
dolgu degilse patlamaz kizlar korkmayinkoltukalti yonteminde once silikonu koyuyor sonra dolduruyor icini siringayla. bi doktor videoda onlarin digerlerine gore patlama ihtimali var demisti.net bi bilgim yok.burdaki koltukalti kesisiyle ameliyat olanlar cevaplarlar sanirim :)
Yok canim doktorum soyle söyluyor"250 kiloluk agirlik binsin patlamaz,kazada delici bi durum olmadigi takdirde...90 li yillarda bu gibi dedikodularin magazinlerde sikca gectigini,ancak suan bu durumun asilsiz oldugunu söyledi,bana konulan nutrrlla marka ici silikon dolu implantmis,koltuk altindan endoskopik yöntemle yerlestiriyo,ben cok memnun kaldim valladolgu degilse patlamaz kizlar korkmayinkoltukalti yonteminde once silikonu koyuyor sonra dolduruyor icini siringayla. bi doktor videoda onlarin digerlerine gore patlama ihtimali var demisti.net bi bilgim yok.burdaki koltukalti kesisiyle ameliyat olanlar cevaplarlar sanirim :)
O dukan nasil oluyor acaba cnmBende ayniyim yarin icin bal kaymak almamak icin resmen ugrastim kendimle. Makarna pilav olmadan doymuyorum 53 kiloyum..ama dukanla 3 kilo verip rahatliyorum..cocuk kucuk 6 da evde oluyorum spor bana mumkun degil anca yuruyus ve belki bisiklet biraz. Havalar iyiyse ,)
Insallah canim ben iyikide iki kizim var diyorum tabi rabbim hayirli evlat versin,abla kardrs iliskileri süper,ablasinin kiyafetlerini giyiyo,beraber oynuyolar buyuduklerinde bana arkadas dost olucaklar insallahay bende istiyom ya kızzzzz evlaaattt
Bende 7. Gun ucakla almanyaya uctum korkulcak bisey yokmus cnmAsıl korkumda 5. Gün uçaga binmek falan, ay patlamaz dimi bunlar
ayyyyyy ayy masallah yaaa ne mutlu sana bayiliyorum kiz cocuklarina. oglumada aşığım tabiInsallah canim ben iyikide iki kizim var diyorum tabi rabbim hayirli evlat versin,abla kardrs iliskileri süper,ablasinin kiyafetlerini giyiyo,beraber oynuyolar buyuduklerinde bana arkadas dost olucaklar insallah
Patlamazzzzzz icin rahat olsun 90 li yillarda kaldi o söyleentilerAsıl korkumda 5. Gün uçaga binmek falan, ay patlamaz dimi bunlar
Valla kizlar super.. ilk cocuk icin ideal... 11 yadinda benimki eh ayni performansi ondanda bekliyorum ,)ay bende istiyom ya kızzzzz evlaaattt
sultanlar gibi bakar cnm merak etmeValla kizlar super.. ilk cocuk icin ideal... 11 yadinda benimki eh ayni performansi ondanda bekliyorum ,)
evet kasaltıydı.agrılı gecıyor bıraz.aynen cocugu kucaga almadan sev demıstı doktorumSagolun rahatlattınız beni, sizinkide kasaltıydı dimi, doktorumda çocuğu kucağına alma bişey olmaz dedi, ama yinede burdaki yorumlardan gözüm çok korktu
Ay aynen küçük 2.5 büyük 8.5 yaşında istese kızımda yapar ama kızım okulda olacak, biraz rahatladım yahu 415 cc büyük değilmi acaba doktorum 400 kadar denerim dedi ben korktum birde ağır olur taşıması dedim, 375 en fazla dedimEvet canim benimkindual plan kas alti yandan durusu top gibi degil damla gibi....
Bana yuvarlak 415 cc takildi koltuk alti yönteemi ile,
Valla benim ufaklik2.5 yasinda asiri afacan ama yinede beni uzmedi kucagima gelmedi pek...7 yasindaki yavrumda masallah lavobo yikadi,kardrsini yikadi,beni yikadiyataklari topladi,kiz anasi olmak baska yahuuuu
canım izlemeye alirmisin beni? :)Bilmiyorum yoktu galiba.cok az memem vardi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?